Hvilken 'Community'-stjerne har booket flest roller, siden showet sluttede?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken 'Community'-stjerne har booket flest roller, siden showet sluttede?
Hvilken 'Community'-stjerne har booket flest roller, siden showet sluttede?
Anonim

Community var en amerikansk sitcom, der blev sendt i fem sæsoner på NBC, før den for sin sidste sæson blev flyttet til Yahoo! Skærmstreamingtjeneste. Showet er en komedie, der følger en gruppe universitetsstuderende med meget forskellig baggrund gennem deres tid på et community college. Selvom starten er lidt stenet, udvikler disse syv studerende et tæt forhold og bliver berømt kendt som "studiegruppen" for alle på campus.

Dette tv-program har mange hovedroller, da det følger syv specifikke elevers liv. Pointen med denne gruppe er at være meget diversificeret med forskelle i køn, alder, etnicitet og race. For at opfylde dette behov kom de ansatte skuespillere og skuespillerinder til showet med forskellige baggrunde inden for film og tv.

Chevy Chase voksede hovedsageligt op i Hollywood, hvorimod Donald Glover først begyndte sin skuespillerkarriere et par år før Community. Dette show blev en amerikansk favorit og drev hurtigt mange af skuespillerne til højere berømmelsesniveauer, så uanset oplevelsen før debuten, er de alle blevet ansat til adskillige projekter siden seriens finale. Hvilken stjerne i dette populære tv-program har booket flest roller, siden serierne sluttede?

9 Chevy Chase har landet 15 andre projekter

Chevy Chase, der havde det langt længste og uden tvivl mest imponerende CV, før han kom med i Community-besætningen, har taget det roligt, siden han forlod showet i 2014. I årene siden han forlod, er han blevet castet i 15 projekter, hvoraf et er en efterfølger til en af hans største filmfranchiser: National Lampoon's Vacation. Han trådte igen ind i karakteren "Clark Griswold" til filmen Vacation fra 2015.

8 Donald Glover blev ansat til 27 projekter

Donald Glover, som nu er mere kendt for sin musik udgivet under navnet Childish Gambino, er blevet castet i 27 værker, siden han forlod showet i 2014. Nogle af disse projekter er musikvideoer, men andre er store produktioner som Disneys live action-genindspilning af Løvernes Konge, hvor han lagde stemme til Simba.

7 Alison Brie blev castet til 32 film/serier

Alison Brie har været med i 32 projekter siden slutningen af Community. Mens hun har optrådt i film, har hendes største roller været tilbagevendende karakterer i tv-shows. To af hendes længste roller siden hun forlod showet har været i BoJack Horseman og GLOW. Alison har i øjeblikket to projekter i postproduktion og en ny tv-serie kaldet Roar, der stadig optages.

6 Ken Jeong har været med i 44 projekter siden 'Community'

Ken Jeong har arbejdet døgnet rundt siden slutningen af showet. Ikke alene har han en familie, men han dømmer vokalkonkurrencen The Masked Singer og er blevet ansat til at arbejde i 44 nye projekter, herunder at optræde i musikvideoer. To af disse værker er i øjeblikket i efterproduktion, og et er for nylig blevet markeret som afsluttet.

5 Danny Pudi var med i 45 nye projekter efter 'Community'

Danny Pudi har haft travlt med 45 værker siden lukningen af Community. To af disse projekter er i øjeblikket i post-produktion, men hans mest bemærkelsesværdige præstationer har været knyttet til DuckTales-universet, siden han er blevet ansat til at stemme Huey Duck. Han har været en del af tv-shorts, genstartsshowet og en podcast-serie, der alle kredser om DuckBurg og Ducks.

4 Joel McHale var med i 46 nye projekter

Siden slutningen af showet har Joel McHale været en del af 46 projekter. Mens han er blevet castet i nogle film, er han oftere blevet castet som enkeltstående karakterer eller til et par gæsteoptrædener i tv-shows. En af hans mest tilbagevendende roller har været i DC Comics tv-show Stargirl, hvor han legemliggør "Starman."

3 Gillian Jacobs har været i 46 nye projekter

Gillian Jacobs har været en travl skuespillerinde, da showet sluttede. Lige nu har hun tre projekter, der er i post-produktion, et, der lige nu er under optagelse, og et, der netop er blevet annonceret. Udover alt det har hun fået rollebesætning i 41 andre værker, der spænder fra tv-shows til film til podcast-serier til stemmeskuespil.

2 Jim Rash fik 50 nye roller

Jim Rash er blevet med i 50 projekter, siden Community nåede sin ende. Han har været en del af adskillige film og tv-shows og har endda genoprettet forbindelsen med det tidligere rollebesætningsmedlem Danny Pudi efter at være blevet hyret til at stemme "Gyro Gearloose" i genstarten af DuckTales. Hans største tilbagevendende rolle var som "Marquess of Queensberry" fra det animerede show Mike Tyson Mysteries.

1 Yvette Nicole Brown blev medvirket 79 gange siden 'Community'

Yvette Nicole Brown har langt fra fået flest projekter siden seriens finale i Community. Med imponerende 79 kreditter på sit CV siden 2015 er det ingen overraskelse, at hun har været over hele kortet. Hun er ikke kun blevet castet som S. H. I. E. L. D. agent i Marvel Cinematic Universe, men hun har også været en del af DC Comics gennem tv-serien DC Super Hero Girls.

Anbefalede: