The Office' Medvirkende: Hvem har spillet flest roller, siden showet sluttede?

Indholdsfortegnelse:

The Office' Medvirkende: Hvem har spillet flest roller, siden showet sluttede?
The Office' Medvirkende: Hvem har spillet flest roller, siden showet sluttede?
Anonim

The Office er en af de mest elskede serier i tv-historien. Med sin rollebesætning af uhyggelige, finurlige karakterer og sin fortælling om en kæmpende papirvirksomhed, der desperat forsøger at holde sig oven vande, mens den blev optaget til en dokumentar, var den bestemt et langvarigt hit. Selvom de skøre løjer af en Michael G. Scott ikke blev mødt med øjeblikkelig succes, endte showet til sidst med at komme til sin ret og blev et løbsk smadder.

Siden showets finale er stjernerne alle spredt og gået hver til sit. Men af alle The Office-skuespillere, der charmerede deres vej ind i vores stuer og hjerter, hvilken blandt dem har haft den mest berømte postkontor-karriere?

8 Craig Robinson (21 film, 19 tv-serier)

Craig Robinson har ikke manglet roller, siden The Office sluttede tilbage i 2013. Fortsætter med at optræde i alt fra Hot Tub Time Machine 2til Ghosted , den tidligere Darryl Philbin har holdt sig ret travlt i sine dage på postkontoret (showet… han var aldrig en post- transportør). Robinson gør sig et ret stort navn og bliver ved med at blive vist i komiske perler år efter år, uanset om det er på det store lærred eller i tv-seriens verden.

7 Ed Helms (21 film, 12 tv-serier)

Ed Helms var bestemt ikke fremmed for prominente spilleroller, mens han portrætterede Andy BernardThe Office. Ligeledes har skuespilleren haft en overflod af succes efter afslutningen på den elskede serie. Stirrer sammen med Christina Applegate i Vacation, deler skærmen med Patti Harrison eller står stærkt med folk som Owen Wilson og Glen Close i Father Figures, og "Nard Dog" er blevet ved med at skinne og trives.

6 Rainn Wilson (19 film, 16 tv-serier)

Rainn Wilson, som portrætterer alles foretrukne karatehakning, roedyrkning, papirsælger, gjorde rollen som Dwight K. Schrute til sin egen i 9 år. På den tid konkurrerede Wilsons popularitet med Steve Carells Michael Scott til tider. Men i årene efter slutningen af The Office tog Rainn den samme charme og uhyggelige natur, som gjorde hans rolle som Dwight så populær, og brugte den som krydderi for roller, der gik fremad. Med hovedrollen i morderhaj-eposen The Meg og viser sin ikke-komiske side i Don't Tell A Soul, har Wilson haft ret travlt efter sin tid hos Dunder Mifflin.

5 John Krasinski (15 film, 7 tv-serier)

John Krasinski vandt fans hjerter som den elskelige fjols, Jim Halpert Krasinski er blevet til med at spille hovedrollen i et utal af høj- profilroller, hvoraf ikke mindst er den seneste Jack Ryan. Johns charme og karisma er blevet overført til alle hans efterfølgende roller efter hans dage som kontorpjatter, og han fortsætter med at tilføje nuancer til hver af de karakterer, han portrætterer.

4 Steve Carell (16 film, 4 tv-serier)

Michael G. Scott, kriminalbetjent Michael Scarn, Michael… Scotch, uanset hvilket navn han valgte at bruge, elskede fans den regionale leder af det kæmpende papirfirma på samme måde. Steve Carell var den grundlæggende ingrediens, der fik The Office til at fungere. Hans uvidende, uvidende og dog charmerende bud på Scotts karakter var ikke kun elsket af fans, men også kritikere. Hans postkontor (ikke det igen) karriere blev mødt med stor succes med mindeværdige roller som John du Pont i den tragiske sande historie Foxcatcher. Carell fortsætter med at vise sin alsidighed som skuespiller, mens han ofte hengiver sig til den vidunderlige finurlighed, der gjorde ham til en stjerne.

3 Mindy Kaling (9 film, 10 tv-serier)

Mindy Kalings løb som den tossede, Ryan-besatte Kelly Kapoor var en sjov og mindeværdig rolle, der placerede skuespilleren i hjerterne på millioner af Office-fans. Ligesom Steve Carell, ville Mindy ende med at forlade showet før dets afslutning, kun for at dukke op til finalen. Efter hendes afgang ville Kaling være med i hits som Ocean's 8 og Late Night, for at nævne nogle få. Årene efter The Offic e har været venlige over for The Mindy Project-stjernen efter hendes portrættering som kundeservicemedarbejder for Dunder Mifflin, Scranton.

2 Jenna Fischer (4 film, 8 tv-serier)

Den Llvable, sunde, kunststuderende, der var Pam Beasley blev skildret vidunderligt af Jenna Fischer i hele The Office's 9 år. Fischer fangede fans fantasi (og hjerter) med sin romantik med John Krasinskis Jim og var en af seriens mere jordnære karakterer. Jenna fortsatte med at blive vist i Brad's Status og The 15:17 To Paris efter hendes Office-løb. Uden tegn på at bremse farten kan fans forvente at se Jenna i mange år fremover.

1 B. J. Novak (5 film, 5 tv-serier)

B. J. Novaks Ryan Howard var den overdrevne slyngel af The Office. Den engang så storøjede, men kyniske karakter var til tider både elsket og afskyet af fans af showet. Efter at være i fodsporene på både Mindy Kaling og Steve Carell, forlod Novak showet før dets finale, kun for at vende tilbage for en cameo i sidste afsnit. B. J. fortsatte efter The Office-finalen for at blive med i en række film, såsom The Amazing Spider-man 2 og The Founder.

Anbefalede: