Dette er Noah Cyrus' dristigeste og mest skandaløse modeudsagn

Indholdsfortegnelse:

Dette er Noah Cyrus' dristigeste og mest skandaløse modeudsagn
Dette er Noah Cyrus' dristigeste og mest skandaløse modeudsagn
Anonim

Fed og skandaløs er to adjektiver, der konsekvent forbindes med Miley Cyrus' outfits. Noah Cyrus vender dog jævnligt hovederne med sine slående og besynderlige outfits, både på scenen og udenfor. Hendes ensembler inkluderer ofte strukturelle stykker og glitrende mesh jumpsuits med tilbehør med rhinestones og cowboyhatte.

Cyrus repræsenterer nogle gange outfits, der er så eventyrlystne og prangende, at de kan betragtes som kostumer og viger ikke tilbage for moderisici. Hun har lavet nogle seriøst dristige fashion statements med hatte, der kun kan beskrives som lejr og en affinitet til det metalliske. Her er 10 outfits, der fremhæver hendes evne til at tage ethvert tøj frem, uanset hvor uhyrligt.

10 Cyrus bedøvet ved 2020 Country Music Awards

Hendes outfit her føles som en ode til countrymusikkens kvinder, og hun undertekster looket på sin Instagram "Space Cowgirl", der potentielt refererer til en sangerinde, Kacey Musgraves, som ikke er fremmed for selv at træffe modige modevalg.

9 Grammy's 2021

Ingen liste over Cyrus' fedeste udseende ville være komplet uden dette ikoniske og kontroversielle ensemble til 2021 Grammys. Memes oversvømmede internettet og sammenlignede Cyrus med skumfiduser og flødeskum, som hvad angår madsammenligning kunne have været meget mere brutal.

8 Billboard Music Awards 2021

Cyrus kan tilsyneladende ikke komme væk fra monokromatiske hvide kjoler. Dette look minder om hendes Grammy-outfit fra 2021. Gør hun potentielt opmærksom på, at grusomme internettroldes meninger ikke bør diktere ens modevalg? Uanset hendes hensigt er denne kjole iøjnefaldende, og hendes flerfarvede neon fluorescerende negle bidrog til sensationen.

7, når man klæder sig som Kim Kardashian

Cyrus og hendes ven, Tana Mongeau, forbløffede i metalliske minikjoler. Disse outfits er måske ikke dristige i sig selv, men de refererer til et matchende outfit-øjeblik af den ikoniske duo, Paris Hilton og Kim Kardashian. Alt i alt falder dette look på linje med den seneste 2000'er-stiltrends genopblussen, et årti fuld af modige modeudsagn. Paris og Kim reagerede på kostumerne på Instagram. Det er også tydeligt, at matchende outfits ikke er det eneste, Cyrus og Mongeau finder på på Instagram.

6 i kostume med papirmagasin

Den glitrende minikjole var ikke den eneste gang, Cyrus legemliggjorde Kim Kardashian til Halloween. Hvem husker Kim K's berygtede optagelser til Paper Magazine, og hvordan det "brød internettet." Cyrus efterlignede Kardashian igen, da hun deltog i et andet ikonisk Paper Magazine-optagelse. Halloween er den bedste undskyldning for et skandaløst fashion statement, og Cyrus leverede med en spot-on replikering af en velkendt manga karakter. Paper Magazine stylede Noah Cyrus i et billedskønt Sailor Mars-kostume. Cyrus optrådte på forsiden til deres Halloween-udgave. Selvom dette helt klart er et kostume, får Cyrus dristighedspoint for at legemliggøre den mindre kendte Sailor Mars i stedet for Sailor Moon.

5 Cyrus behøver ikke en særlig lejlighed til et fantastisk outfit

Intet siger skandaløst som en glitrende skimaske, båret afslappet miles væk fra pisterne. Denne get-up er iøjnefaldende uden at masken blander en lædertop, glimmerbesatte bukser og slående lange metalliske guldnegle. Skimasken tager det dog til et helt nyt niveau. Dette lavet til insta-ensemble er et af Cyrus' mest modige looks. Tjek hendes Instagram for både fed outfitinspiration og mere afslappet mad. Uanset om hun hænger sammen med sin stjernebesatte familie eller ejer den røde løber, ved Cyrus, hvordan man får et fantastisk outfit frem.

4 når man matcher med Lil Nas X

Cyrus og Lil Nas X forbløffer i koordinerede cowboy-sæt. Lil Nas X er ikke fremmed for moderisici. Parret tog det vestlige look af med lethed og viste verden, at rhinestones, frynser og cowboyhatte passer godt sammen med lyse psykedeliske mønstre og akrylnegle. Det er ikke første gang, en Cyrus-søster samarbejder med Lil Nas X. Miley, og han slog sig sammen til "Am I Dreaming" på Montero.

3 The Cyrus Sisters

Dette tilbagevendende billede viser, at Noah kan være den dristigere af de to Cyruses. Søstrene delte et sødt øjeblik, og Noah forudsagde, at trenden med overdimensionerede jakkesæt ville genopstå i 2021 med denne blændede todelte. Mileys sorte kjole og høje knold fremstår næsten underspillet ved siden af Noahs herretøj og stumpe lob. Begge søstre var selvfølgelig fantastiske.

2 for hendes samarbejde med Alan Walker

Denne sangerinde kan bare ikke rive sig løs fra monokromatiske overdimensionerede monotone sæt. Hendes loyalitet over for udseendet strækker sig tilbage til januar 2018 i denne forestilling med Alan Walker på Jimmy Fallon. Dette samarbejde fremhæver Cyrus' alsidighed både inden for mode og i hendes musik. Hun tilpassede sin forkærlighed for hvide kjoler til et mere moderne ensemble for denne EDM-kunstner.

1 This Childhood Pink Ensemble

Dette look ville ikke være komplet uden en mullet country-sanger. Den matchende sløjfe og ubeskrivelige hot-pink trøje er bestemt dristige, selvom unge Cyrus klarer det med lethed. Men det virkelige udsagn ligger i potentialet ved svag blå øjenskygge, og som Cyrus påpeger, fremhæves hendes fars hår.

Anbefalede: