De mest skandaløse ting maskingevær Kelly har brugt sin enorme nettoværdi på

Indholdsfortegnelse:

De mest skandaløse ting maskingevær Kelly har brugt sin enorme nettoværdi på
De mest skandaløse ting maskingevær Kelly har brugt sin enorme nettoværdi på
Anonim

Machine Gun Kelly sov på en sækkestol hjemme hos sin ven, mens han byggede sin karriere. Han arbejdede hos Chiptole, selv da hans musik begyndte at blive populær, og han voksede bestemt ikke op med penge. Det er denne økonomiske kamp, som MGK (AKA Colson Baker) tilskriver hans succes. På grund af dette fort alte MGK den legendariske radiovært Howard Stern, at han var rasende, da en journalist kaldte ham ud for den overdådige livsstil, han fører i dag. Han nyder simpelthen byttet af sin utrolige succes.

Mens Machine Gun Kelly måske ikke har så mange penge som sin helt/fjende, Eminem, har han bygget en utrolig nettoværdi på omkring $10 millioner. Ifølge Celebrity Net Worth er dette tal kun sat til at stige, hvilket yderligere formørker hans forlovedes, Megan Fox. Her er alle de måder, vi ved, at han bruger sin nettoværdi på…

9 Machine Gun Kelly's Homes

Machine Gun Kelly er faktisk ret hemmelighedsfuld med hensyn til de hjem, han ejer. Bortset fra rygter om, at han ejer en stor ejendom i San Fernando-dalen, ved vi faktisk ikke meget om ejendomme, som han har sit navn på. Vi ved dog, at han og Megan Fox bruger hele $30.000 om måneden på et Airbnb-palæ i Sherman Oaks, Californien. Ifølge The New York Post har palæet fem badeværelser, fem soveværelser, en basketballbane og en fantastisk pool.

8 Machine Gun Kelly Million Dollar Car Collection

Ifølge The Sun har Machine Gun Kelly en bilsamling til en værdi af over en million dollars. Dette inkluderer hans lilla $200.000 Aston Martin DB11, som han selv købte efter sin turné i 2019. MGK ejer også en slående gul 1979 Chevy Camaro, som han er blevet fotograferet med sammen med sin bestie Pete Davidson. Men disse to køretøjer var simpelthen ikke nok for rapperen/punkrockeren. Han købte også en Lamborghini Gallardo til $200.000, en sort Range Rover til $135.000, en Mercedes-Benz S-Klasse og en Rollys Royce Phantom, som han bet alte hele $562.000 for.

7 maskingevær Kelly har motorcykler

Oven i sin vanvittige bilsamling er Machine Gun Kelly også en motorcykelentusiast. Faktisk elsker han at ordne dem i sin garage med sine venner. Ifølge The Sun ejer musikeren både en BRP Can-AM Spyder Roadster og en $19.000 Harley Davidson FXDLS Lowrider.

6 maskingevær Kellys tøjstil koster en formue

Machine Gun Kelly ser ikke ud til at være den slags fyr, der sparer på sin nu berømte tøjstil. Det hjælper selvfølgelig, at han har mærkegodkendelser hos en række sko- og jakkefirmaer. Men han brugte også et væld af penge på at ligne den rockstjerne, han er blevet. Dette inkluderer en sort læderjakke til $48.000, flere Dolce og Gabbana-dragter på $3000 og Gucci-tasker på $1200, ifølge The Richest. Sønnen af tidligere missionærer har også sagt, at han har brugt mere end $50.000 på tanktops og $10.000 på sorte diamantøreringe.

5 Hvor meget koster maskingevær Kellys forlovelsesring?

MGK's forhold til Megan Fox er næsten lige så berømt, som han er. Så der var meget opmærksomhed på deres engagement. Ifølge musikeren selv kostede den mandelformede smaragd- og diamantring, han brugte til at fri til Transformers-stjernen, sindssyge $340.000.

4 maskingevær Kelly har over 70 tatoveringer

Enhver, der har været på en tatoveringssalon, ved, at det ikke er billigt at få blæk. I hvert fald hvis du gør det rigtigt. Ifølge hans ven, Euphorias Sydney Sweeney, ved Machine Gun Kelly, hvordan man blæk andre mennesker. Men der er ingen tvivl om, at han har gaflet over en sindssyg meget for at blive blæst af de bedste. Ifølge The Richest kan nogle af hans tatoveringer have kostet ham omkring $5.000 hver.

3 Var maskingevær Kelly skaldet?

Ifølge adskillige rapporter var Machine Gun Kelly skaldet i tyverne, hvilket er grunden til, at han gav over $20.000 for hårtransplantationer. Selvfølgelig bet alte disse rygter penge, da han er blevet kendt for sine blegede blonde lokker. Selvfølgelig skal han også fortsætte med at blege sit hår for at holde sit ikoniske udseende skarpt.

2 maskingevær Kelly elsker overdådige restauranter

Som de fleste berømtheder har Machine Gun Kelly en affinitet for dyre fine middage. Han er ofte blevet set på de mest fornemme restauranter i Los Angeles med Megan Fox. Dette inkluderer Mastro's Steakhouse, hvor han kan lide Tajima Kobe oksebøf til $240.

1 maskingevær Kelly bet alte delvist for sin 49 min musikvideo

Machine Gun Kelly investerer også sine penge i noget af sit arbejde. Dette inkluderer hans 49 min korte film/musikvideo, Downfalls High. Pop/punk-musicalen, som medvirkede i Euphorias Sydney Sweeney, var et samarbejde mellem MGK, Mod Sun og Travis Barker. Men en del af økonomien var frontet af MGKs helt eget label. Manden tror tydeligvis på sin kunst.

Anbefalede: