The Times Jada Pinkett Smith har t alt om Tupac siden hans død

Indholdsfortegnelse:

The Times Jada Pinkett Smith har t alt om Tupac siden hans død
The Times Jada Pinkett Smith har t alt om Tupac siden hans død
Anonim

Jada Pinkett Smith har været gift med skuespilleren og rapperen Will Smith i næsten femogtyve år. Parret har to børn sammen - Jaden Smith og Willow Smith - samt et produktionsselskab kaldet Overbrook Entertainment, som har produceret film som The Karate Kid (2010), To All the Boys I've Loved Before og Bad Boys For Life og tv-programmer som Cobra Kai. Deres ægteskab er et af de længstvarende i Hollywood, og Will og Jada elsker tydeligvis hinanden dybt.

Når det er sagt, antyder fans ofte, at Will og Jadas forhold har kørt sin gang, og de to bør overveje at blive skilt. En grund til dette har været alle de afsløringer om Jadas forhold til Tupac Shakur, der er kommet ud i de senere år. Det var aldrig en hemmelighed, at de to af dem var venner, men mange fans tror, der var noget mere på færde mellem dem. Nogle tror endda, at Jada var sammen med den legendariske rapper, da han døde. Jada Pinkett Smith har t alt ud om sit forhold til Tupac flere gange de seneste år. Her er, hvad hun har haft at sige.

7 Da de mødtes første gang

Jada Pinkett Smith husker tydeligt, at hun mødte sin ven for første gang på B altimore School for the Arts, hvor de to stjerner gik i gymnasiet sammen. Det kan være svært at tro på, men Jada beskrev ham faktisk som "lidt sjovt udseende" i gymnasiet og siger, at han "ikke nødvendigvis var den type kat, som jeg engang ville have at gøre med."

6 Hun sagde, at han var "Som en magnet"

Jada indrømmer, at selvom hun syntes, at han var lidt sjov, blev hun hurtigt fanget af hans charme. Hun forklarede: "Når du først var opmærksom på ham, sugede han dig på en måde ind." Hun fortsatte med at sige, at der ikke gik lang tid, før hun vidste, at de to ville blive gode venner.

5 Hun sagde, at det var "oprørende" at kysse ham

Da de to stjerner var venner så længe, vil fans altid spekulere på, om der nogensinde har været en romantisk forbindelse mellem dem. Jada siger, at selv hun selv undrede sig over dette på et tidspunkt, så hun fort alte Tupac at kysse hende. Det gik dog ikke så godt, og hun siger, at øjeblikket var "det mest modbydelige kys for os begge."

4 Hun troede, at Tupac Biopic 'All Eyez On Me' var "Hurtful"

I 2017 udkom en biopic om Tupacs liv kaldet All Eyez on Me. Jada var dybt utilfreds med filmen, og i særdeleshed med den måde, den skildrede hendes forhold til rapperen. Hun tog til Twitter for at udtrykke sin utilfredshed og skrev: "Genovertagelsen af mit forhold til Pac har været dybt sårende."

3 Hun sagde, at hans død var "et stort tab" på 'Red Table Talk'

Det er ikke overraskende, at Jada Pinkett Smith var dybt berørt af sin vens død. I et afsnit af sin Facebook Watch-serie Red Table Talk fort alte hun sine medværter Willow Smith og Adrienne Banfield-Norris, at hans død var "et knustab i mit liv, fordi han var en af de mennesker, som jeg forventede at blive. her… jeg føler, at han forlod mig. Og jeg ved, at det ikke er sandt… men jeg troede virkelig på, at han ville være her i det lange løb."

2 Hun delte et digt, han skrev til hende

I juni 2021, på hvad der ville have været Shakurs 50-års fødselsdag, uploadede Jada en video på Instagram, hvor hun viste sine følgere et digt, som Tupac skrev til hende. Pinkett Smith delte videoen, fordi hun ønskede, at fans skulle "huske ham for det, vi elskede mest", hvormed hun mente "hans måde med ord." Så vidt hun vidste, var digtet (som blev kaldt "Lost Soulz") aldrig blevet delt med offentligheden før.

1 En gang, hun ikke sagde op

I sommeren 2021 fort alte en rapper ved navn Napoleon, som havde været tæt på Tupac, til The Art of Dialogue, at Jada engang tryglede Tupac om ikke at slå Will Smith, som var hendes kæreste (og endnu ikke hendes mand) dengang. Historien var et stort trendemne i flere uger, og fans havde meget at sige om sagen, men det ser ud til, at Jada Pinkett Smith selv besluttede, at det ikke var værd at offentligt reagere på beskyldningerne.

Jada har også været mærkbart tavs om det brev, hendes datter Willow skrev til Tupac, da hun var blot elleve år gammel, hvori Willow sagde: "Kære Tupac, jeg ved, du er i live et sted. Jeg tror, at min mor savner dig virkelig. Kan du venligst komme tilbage?" Willow skrev brevet for ti år siden, men det dukker ofte op igen, hver gang Jada og Wills forhold er tilbage i nyhederne, og fans råber altid på, at Jada skal tage fat på det én gang for alle.

Anbefalede: