Zendaya hyldede doktor blæksprutte med kjole ved Ballon D'Or-ceremonien i Paris

Indholdsfortegnelse:

Zendaya hyldede doktor blæksprutte med kjole ved Ballon D'Or-ceremonien i Paris
Zendaya hyldede doktor blæksprutte med kjole ved Ballon D'Or-ceremonien i Paris
Anonim

Ahead of Spider-Man: No Way Home-udgivelsen hyldede Zendaya en af Spider-Mans mest ikoniske fjender, Doctor Octopus (spillet af Alfred Molina i filmene).

Alle øjne var rettet mod Zendaya, da hun leverede endnu et ikonisk modelook og så utroligt ud i en rygløs kjole fra modedesigneren Roberto Cavalli. Det kropsnære ensemble med en metalryg. Designet har opnået sammenligninger med Doctor Octopus' tentakellignende arme, som var mekaniske vedhæng Otto Octavius designet til at hjælpe ham med hans eksperimenter.

Zendaya godkender referencen

Spider-Man-fans bemærkede hurtigt, at kjolen lignede superskurkens mekaniske arme og roste skuespillerinden for at bære et tegneserie-inspireret look.

Zendaya ser ud til at have fanget forbindelsen og genpostet sammenligningen til sin Instagram-historie. "Vi elsker en reference," skrev skuespillerinden til sine 111 millioner følgere.

Skuespillerens og partneren, Tom Holland, deltog også i begivenheden. Holland så lækker ud i en klassisk sort-hvid smoking, og parret poserede til billeder sammen, hvilket driver Spider-Man-fans til vanvid!

"De er bare dødsmukke begge to. Og jeg er bare død," skrev en fan.

"det er et fantastisk udseende på ham," tilføjede en anden.

Den 29. november annoncerede Spider-Man-produceren Amy Pascal, at Sony og Marvel fortsatte deres samarbejde og ville lave endnu en trilogi med fokus på superhelten, hvor Tom Holland gentager sin rolle igen.

Under et nyt interview til det franske tv-program Quotidien blev skuespilleren spurgt, om han havde underskrevet en ny filmtrilogi for Spider-Man. Den 25-årige stjerne og hans medspiller Zendaya begyndte at grine, mens Holland fortsatte med at svare "Næste spørgsmål", hvilket tilsyneladende bekræfter nyheden.

Parret vil næste gang blive set sammen i Spider-Man: No Way Home, som er Hollands sjette film som Spider-Man. En ny trailer til filmen har fået fans til at spekulere på, om rygterne Andrew Garfield og Tobey Maguire er blevet redigeret ud, så deres cameos kan være en overraskelse for fans, der ser filmen i biograferne.

Det er MCU's årets mest ventede film, og den har en stjernebesætning med personer som Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Alfred Molina, Willem Dafoe (Green Goblin)), Jamie Foxx (Electro) og andre. Den er beregnet til at blive udgivet den 17. december i USA.

Anbefalede: