Hvor tætte er Hayden Christensen og Rosario Dawson?

Indholdsfortegnelse:

Hvor tætte er Hayden Christensen og Rosario Dawson?
Hvor tætte er Hayden Christensen og Rosario Dawson?
Anonim

Især i de seneste måneder har fans summet om Hayden Christensens tilbagevenden til film og tv-shows. Skuespilleren har måske holdt sig væk fra film- og tv-projekter gennem årene, men det ser ud til, at han er klar til at tage sin plads i rampelyset igen. Faktisk er Christensen klar til at gentage rollen som Darth Vader i den kommende Star Wars miniserie Obi-Wan Kenobi. Og da nyheden kom om, at dette skete, kunne ingen formentlig være mere lykkelig end Christensens medskuespiller, Rosario Dawson.

Måske, hvad mange ikke er klar over, er, at Dawson og Christensen har kendt hinanden i årevis. Det skyldes, at de også var medspillere på et tidspunkt. I mellemtiden blev det også for nylig bekræftet, at skuespillerne genforenes på skærmen igen, da Christensen slutter sig til Dawson i den anden Star Wars-serie Ahsoka. Og selvom de ikke har arbejdet sammen for nylig, spekulerer fans stadig på, hvor tæt Christensen og Dawson er blevet gennem årene.

Hayden Christensen og Rosario Dawson deler en Alma Mater

Før Dawson bookede roller i Hollywood, havde Dawson studeret på det berømte Lee Strasberg Theatre & Film Institute efter insisteren fra hendes familie. "Min fars mor sagde: 'Nå, hvis du vil gøre det, og du er 16 år gammel, så skal du studere skuespil' og sætte mig i Strasberg," huskede skuespillerinden, mens hun t alte med Vanity Fair. "Og det var tilfældigvis den sommer, da Hayden Christensen var i - vi havde samme klasse."

Til sidst endte Dawson med at gå på skuespillerskole med Christensen og den to gange Oscar-nominerede Scarlett Johansson. Hele tiden huskede Dawson, at begge hendes skolekammerater skilte sig ud. "Jeg vil aldrig glemme Scarlett som 10-årig i overalls med den samme rablende stemme, og alle siger: 'Hun er en at se på'," huskede hun, mens hun t alte med Backstage."Det samme med Hayden." Det er også sikkert at sige, at især Christensen og Dawson blev ret tætte i denne tid. De to ville også blive afbilledet sammen gennem årene.

Hayden Christensen og Rosario Dawson startede omkring samme tid

Uvidende mange havde begge skuespillere startet deres Hollywood-karriere tilbage i 90'erne. Omkring dette tidspunkt bookede Christensen flere tv-roller, før han til sidst fik rollen i Sofia Coppolas The Virgin Suicides sammen med Kirsten Dunst, James Hartnett og James Woods. På den anden side fik Dawson sin debut på storskærm i den anmelderroste film Kids fra 1995. Hun fortsatte derefter med at lave flere andre film, inklusive Josie and the Pussycats, The Adventures of Pluto Nash og Men in Black II.

Ikke længe efter begav Christensen sig også ud i Star Wars-universet efter at have fået rollen som Anakin Skywalker. Hvad angår Dawson, fortsatte skuespillerinden med at booke filmroller. Blot et par år senere ville de to også mødes på et filmsæt.

Hayden Christensen og Rosario Dawson medvirkede sammen i denne kritikerroste film

Efter at være blevet introduceret som Anakin i Star Wars: Episode II – Attack of the Clones, bookede Christensen også snart hovedrollen i det biografiske drama Shattered Glass. Filmen er baseret på den virkelige historie om den vanærede journalist Stephen Glass, som fandtes at fremstille sine historier for magasinet The New Republic.

I mellemtiden spiller Dawson Andy Fox, en Forbes-reporter, der stiller spørgsmålstegn ved nøjagtigheden af Glass' historier og konfronterer ham med det. På filmen nåede Dawson og Christensen ikke rigtig at dele meget skærmtid. Det er dog sikkert at sige, at de to nød at indhente hinanden på settet.

Rosario Dawson tror, det var meningen, at hun skulle deltage i Star Wars på grund af Hayden Christensen

På det tidspunkt, hvor Jon Favreau introducerede The Mandalorian til Star Wars-universet, havde folk været fancasting af Dawson i rollen som Ahsoka i årevis. Som nogle måske ved, havde Ahsoka og Anakin været tætte, før han i sidste ende skiftede over til den mørke side. Og så da fans blev ved med at insistere på, at Dawson skulle spille Ahsoka, kunne hun ikke undgå at føle, at det var meningen, at det skulle være hende selv. "Jeg har altid bare syntes, det var rigtig fedt, at jeg kendte en, der ikke kun var med i Star Wars, men spillede Anakin Skywalker," fort alte Dawson til Vanity Fair. “Ahsoka var hans Padawan, så da fancastingen kom ud, syntes jeg bare, det var ret vildt, at jeg visuelt forbindes til denne karakter fra at være denne teenager, der mødte denne skuespiller, der endte med at blive denne fantastiske karakter. Jeg ved det ikke, det føltes bare som om Force var på spil."

År senere ville Dawsons fancasting også hjælpe med at overbevise Dave Filoni om, at skuespillerinden ville være perfekt til at portrættere Ahsoka i Favreaus The Mandaloria n og Filonis egen kommende serie. Og da han lærte om Dawsons forbindelse til Christensen, vidste han, at det var skæbnen. "Jeg må sige, for Dave, at gå online og finde ting - da han stødte på et billede af os to, der krammede hinanden, mistede han det," fort alte Dawson til StarWars.com. "Han sagde: 'Hvordan er det her…? Dette var meningen.'"

I øjeblikket er der ingen fast udgivelsesdato endnu for Ahsoka.

Anbefalede: