Sandheden om 'RHONJ'-stjernen Teresa Giudices sindssyge egenskaber

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om 'RHONJ'-stjernen Teresa Giudices sindssyge egenskaber
Sandheden om 'RHONJ'-stjernen Teresa Giudices sindssyge egenskaber
Anonim

Efter at have set Real Housewives franchisen i mange år, ved fans, at én ting er sandt: kvinderne bor alle i smukke, fantastiske palæer. Dette er bestemt tilfældet på The Real Housewives of New Jersey. Fans elsker Dolores og Frank Catanias interessante forhold, og i løbet af de sidste par sæsoner har de to arbejdet sammen for at vende og renovere huse. Og vi kan ikke glemme, at Jennifer Aydin har 16 badeværelser… hvilket bestemt er vildt.

Da vi først begyndte at se Teresa Giudice på RHONJ i sæson 1, så vi det fantastiske palæ, som hun delte med Joe og deres fire døtre. Nu er Teresa og Joe skilt, og deres piger vokser hurtigt op. Men Teresa lever stadig et liv i luksus… og hun har også et fantastisk nyt hus. Lad os tage et kig på RHONJ-stjernen Teresa Giudices vanvittige egenskaber.

Teresa Giudices og Luis' utrolige hjem

Fans troede, at Teresa og Luis ville blive forlovet, og ifølge Side Six bad Luis Teresa om at gifte sig med ham i Grækenland. Teresa optrådte på Amazon Live og sagde: Forslaget var fantastisk. Jeg anede ikke. Jeg troede, vi bare skulle på ferie!”

Teresa og Luis købte et hus for 3,35 millioner dollars, og det er en "investeringsejendom", ifølge The NY Post.

Dette hus er virkelig utroligt, da garagen har plads til seks biler, og baghaven har en s altvandspool med en cabana, vandfald og en 60 fods rutsjebane.

Det 7.000 kvadratmeter store hus har tre puderum, syv badeværelser og syv soveværelser og er inspireret af maleriet "Beyond Summer Gate" af Thomas Kinkade.

Der er et køkken udenfor, som er fuldstændig glamourøst og luksuriøst, og der er franske døre i spisestuen.

Dette hus har en masse interessante funktioner, der skiller sig ud. Kælderen har en biograf, hvilket blot er en af grundene til, at dette er et fantastisk hjem. Ifølge NJ 1015 er der masser af opbevaringsplads, et badeværelse og soveværelse, fitnesscenter og en biograf med køleskab, vask og koncessionsstand.

Hver etage har vasketøj, ifølge NJ 1015, hvilket er både utroligt og super bekvemt.

Mens Teresa sagde, at dette var en "investeringsejendom", rapporterede Daily Mail i oktober 2021, at hun og Luis begyndte at bo i den sammen. Huset har en årlig ejendomsskat på $74.040, hvilket bestemt ikke er nogen spøg.

Dette ville helt sikkert være et godt sted at filme The Real Housewives of New Jersey, da TMZ rapporterede, at Joe og Melissa Gorga faktisk plejede at bo tre huse væk. Men Melissa og Joe har lige solgt deres hus.

Der er meget at elske ved husets første sal alene: Jersey Digs rapporterede, at det har en spisestue, stue, kontor, bibliotek og et spisekøkken. Stuen har en smuk og massiv pejs.

Dette er Teresas gamle hus

Fans af The Real Housewives of New Jersey så Teresa, hendes eksmand Joe og deres fire døtre bo i deres smukke palæ i mange år. Det virkede altid fancy, stilfuldt og massivt.

The List rapporterede, at Teresa besluttede at sætte huset på markedet, og i januar 2021 blev prisen sænket fra $2,5 millioner til en smule mindre end $2,25 millioner. Den blev solgt i marts 2021.

Ifølge The List har det 10.000 kvadratmeter store hjem seks soveværelser og fem badeværelser, og Teresa og Joe købte huset for $530.000 i 2002.

Teresa besluttede at sætte huset på markedet efter sin skilsmisse, og ifølge The List købte hun og Joe huset for $530.000 i 2002.

Ifølge The Sun skulle Teresa blive efter skilsmissen, og realitystjernen sagde: "Jeg ville beholde pigerne der, for jeg ville ikke have, at de skulle gennemgå endnu en forandring. Og jeg er glad for, at jeg kunne. Men det er meget at vedligeholde."

Re altor.com bemærker, at dette hus har 16 værelser, en garage, der kan rumme fem biler, og et fantastisk værelse på to etager.

Mens fans er ivrige efter at se mere af Teresas fantastiske palæ, er der altid muligheden for, at hun ikke bliver i showet.

Teresa fort alte E! Nyheder, "Da jeg startede showet, gjorde jeg det for sjov. Sæson et og to var sjovt." Hun forklarede "Jeg har ikke haft det sjovt på showet" i lang tid. Når serien vender tilbage til sæson 12, er vi ivrige efter at se, om Teresa får det bedre, især nu hvor hun er forlovet og ser ud til at bo i et utroligt palæ, der har alt fra en fancy baghave og en biograf i kælder.

Anbefalede: