Her er grunden til, at fans tror, at Timothy Olyphant og Josh Duhamel er beslægtede

Indholdsfortegnelse:

Her er grunden til, at fans tror, at Timothy Olyphant og Josh Duhamel er beslægtede
Her er grunden til, at fans tror, at Timothy Olyphant og Josh Duhamel er beslægtede
Anonim

Timothy Olyphants to mest kendte roller indeholdt ham som lovmand. I HBO's western-dramaserie, Deadwood, spillede han en sherif ved navn Seth Bullock mellem 2004 og 2006. I endnu et western-krimidrama portrætterede han vicemarskal Raylan Givens i FX-netværkets Justified, mellem 2010 og 2015.

Det er ingen overraskelse, at Olyphant ville have en tendens til at blive typecastet som en hård amerikansk lovmand på tv. Han har det præcise udseende til det: Han er hvid, høj og fit, med et så 'mandligt' ansigt, som du kan finde i Hollywood. I den forbindelse har nogle sammenlignet ham med Monster's Ball 's Billy Bob Thornton, som selv spillede en lovofficer i filmen fra 2001 af Marc Forster, også med Halle Berry i hovedrollen. Mange mennesker er dog uenige i følelsen af, at de to ser endog meget ens ud.

En mere populær konsensus blandt en Timothy Olyphant-doppelganger er Transformers-stjernen og Fergies eksmand, Josh Duhamel. Olyphant - fem år ældre Duhamel - er så tæt på sin landsmand, at hans egen mor på et tidspunkt ikke kunne skelne dem fra hinanden!

slående lighed

Kommentarer om parrets slående lighed kan findes på opslag på sociale medier, der går mere end ti år tilbage. 'Timothy Olyphant ser fuldstændig ud som Josh Duhamel!', observerede en Twitter-bruger med brugernavnet @vaporware i marts 2010. En mere konspirationsteori-orienteret fan havde et mere spændende argument på Reddit: 'Har Josh Duhamel og Timothy Olyphant nogensinde været i samme sted på samme tid?'

Olyphant bekræftede, at han er opmærksom på sådanne fansensimenter, i et nyligt interview med Conan O'Brien. På spørgsmålet om, hvor ofte han blev forvekslet med Duhamel, forklarede den 53-årige, hvordan han engang fik sin lookalike til at posere til et billede med sin familie og derefter brugte det til at narre sin mor.

"Ja. Dette er sandt. Jeg kan stå inde (for ham)," sagde Olyphant. "Det gjorde han… Gud velsigne ham. Han lavede mit familiejulekort. Han poserede sammen med min familie. Og vi sendte det ud som mit [familiejulekort]."

Duhamel Olyphants feriekort
Duhamel Olyphants feriekort

"Vi er på Dodger Stadium til en velgørenhedsbegivenhed, og der er han! Og vi har aldrig mødt hinanden. Jeg siger i hvert fald "Hej, hele min familie er her, vil du tage et billede med dem ?' Og han takkede meget venligt, og det var vidunderligt. Men vi sendte dette ud som glædelig ferie… alle olifanterne og Josh."

Konstant i kontakt med hinanden

Olyphant fortsatte med at beskrive, hvordan hans mor stolt satte billedet på køleskabet uden at vide, at det faktisk var Duhamel, der poserede sammen med sin søns familie.

"Så alt, hvad jeg ved, er, at lige omkring ferien ringer min bror til mig fra min mors sted," fortsatte han."Han siger 'Jeg er her hos mor. Og dit julekort ligger i køleskabet med alle julekortene. Og mor siger: 'Ser alle ikke flotte ud?'" Det tog faktisk Timothys bror at påpege over for deres mor, at det var faktisk en anden på kortet.

"Min bror siger: 'Mor, du ved godt, det ikke er Tim? Det er ikke Tim på kortet! Det er en skuespiller ved navn Josh Duhamel!'," forklarede Olyphant. "Og jeg sværger til dig, ifølge min bror, mor kigger ind og går: "Jeg syntes, han så højere ud!"" Olyphant-familiens matriark tog ikke fejl. Hendes søn er knap 6 fod høj, mens Duhamel tårner sig op på 6'3.

Fra den oplevelse blev Olyphant og Duhamel venner og er konstant i kontakt med hinanden, om end når de udveksler feriekort hvert år.

Fortsat booking en masse arbejde

Conan jokede med, at han faktisk havde booket Duhamel til interviewet, men i stedet endte med at få Olyphant til at komme ind ved en fejl. Olyphant svarede ved at spøge med, at han var kommet for at promovere Jupiter's Legacy, som faktisk er et superheltedrama på Netflix, som Duhamel medvirkede i. Serien udkom i maj 2021, men blev derefter aflyst efter kun én sæson.

Jupiters arv
Jupiters arv

På trods af dette har Duhamel fortsat med at booke en masse arbejde. Han skal medvirke i en kommende miniserie med krimidrama med titlen The Thing About Pam på NBC. Showet er baseret på den virkelige historie om en Pam Hupp, der indrammede en mand ved navn Russ Faria for mordet på hans kone Betsy i 2011. Farias dom blev omstødt fire år senere efter indførelsen af nye beviser.

Duhamels skilsmisse fra musikeren Fergie blev afsluttet i november 2019. Han er siden begyndt at date tv-vært og model, Audra Mari. Olyphant er på den anden side stadig gift med sin college-kæreste, den meget private Alexis Knief. Parret blev gift i 1991 og har tre børn - to døtre og en søn - sammen.

Anbefalede: