Her er grunden til, at fans tror, at Sebastian Stan er relateret til Mark Hamill

Indholdsfortegnelse:

Her er grunden til, at fans tror, at Sebastian Stan er relateret til Mark Hamill
Her er grunden til, at fans tror, at Sebastian Stan er relateret til Mark Hamill
Anonim

En gang imellem dukker et ansigt op i offentligheden, der minder dem stærkt om en gammel helt eller modstander. Victoria Justice fra Gilmore Girls er i udseende blevet sammenlignet med The Vampire Diaries ' Nina Dobrev. Det samme gælder for skuespillerinderne Leighton Meester og Minka Kelly.

Doppelgangers uhyggelighed i Hollywood krydser selv alders- og tidskløften. Martin Scorsese's film fra 2004 The Aviator forstærkede denne forestilling noget, da den fik skuespillere som Cate Blanchett og Kate Beckinsale til at portrættere deres industriforgængere, henholdsvis Katharine Hepburn og Ava Gardner..

På samme måde har der været opfordringer fra fans til nogle nutidige skuespillere om at portrættere deres ældre kolleger på skærmen. Nogle tror for eksempel, at Robert Downey Jr. ville spille en perfekt version af en yngre Al Pacino.

Et lignende krav er også ved at blive almindeligt - at MCU's Sebastian Stan skal gentage nogle af Star Wars-legenden Mark Hamills roller, i enhver potentiel prequels. Så tæt er ligheden mellem parret, at fans er overbevist om, at de er beslægtede.

En rolle, der blev ikonisk i popkulturen

Mark Hamill startede sin skuespillerkarriere i 1970'erne, omkring et årti før Sebastian Stan blev født - i sommeren 1982. Til at begynde med optrådte han en række cameo-optrædener i mindre roller i tv-shows såsom General Hospital, The Texas Wheelers og One Day at a Time.

Hans store gennembrud kom, da hans ven og Robert Englund snublede over auditions til George Lucas' originale Star Wars-film fra 1977 og foreslog, at han prøvede rollen. Hamill forpligtede, og blev behørigt castet som Luke Skywalker, en rolle, der ville blive både ikonisk i popkulturen og synonym med skuespilleren.

Filmen overgik alle forventninger på det tidspunkt og blev straks en kritisk sensation, beskrevet som 'den størst mulige eventyrfantasi' og 'en ud-af-kroppen-oplevelse.11 millioner dollars var blevet injiceret i produktionen af filmen. Ved billetkontoret gav den en brutto på næsten $780 millioner.

Original Star Wars
Original Star Wars

Med disse tal justeret for inflation, er det aktuelle dagsestimat for Star Wars' afkast 3,2 milliarder dollars, hvilket kun placerer det bag Titanic, Avatar og Gone With The Wind på listen over alle tider.

Mumlen af en slående lighed

Hamill vendte oprindeligt tilbage som Luke Skywalker i Star Wars-efterfølgerne fra 1980 og 1983, The Empire Strikes Back og Return of the Jedi. Han ville træde ind i de sko igen, da sagaen blev genoptaget med The Force Awakens (2015), The Last Jedi (2017) og The Rise of Skywalker (2019).

Det var da, at fans begyndte at mumle over en slående lighed mellem ham og Stan, der i mellemtiden gjorde sig bemærket som Bucky Barnes/The Winter Soldier i Marvel Cinematic Universe.

I 2018 blev det annonceret, at Disney+ ville blive hjemsted for en helt ny Star Wars-live-action-serie, hvis titel senere blev afsløret som The Mandalorian. Historien udspillede sig fem år efter begivenhederne i Return of the Jedi. Den havde sit eget unikke sæt af karakterer, men Hamill overraskede henrykte fans, da han lavede en cameo som en forældet Skywalker i sæson 2-finalen.

Det var måske dette syn af en yngre version af fan-favoritkarakteren, der udløste opfordringer til Stan om at blive castet til en lignende rolle i fremtidige projekter.

Stjernerne var på linje

I 2017 fik Stan sin egen serie på Disney+, da han sluttede sig til Anthony Mackie i streamingplatformens Marvel-miniserie, The Falcon and the Winter Soldier. For nogle fans var stjernerne praktisk t alt i gang med at tilpasse sig for at give dem deres drømmecasting af Stan som en yngre reinkarnation af Hamills karakter.

Falken og Vintersoldaten
Falken og Vintersoldaten

På Twitter skrev en bruger ved navn Franklin: 'Helt ærligt, så ville Sebastian Stan være en perfekt Luke Skywalker. Han ser næsten identisk ud med Mark Hamill, og han har allerede underskrevet en kontrakt med Disney om at blive ved med at spille Bucky i Falcon & The winter solider.'

Franklin var dog ikke helt korrekt, da der i øjeblikket ikke er planer om en anden sæson af serien. Når det er sagt, annoncerede MCU, at de arbejdede på en ny Captain America-film, som ville blive den fjerde i den titelserie og ville tage op fra begivenheder i The Falcon and the Winter Soldier.

Stan blev spurgt om disse rygter tidligere i år, men han insisterede på, at han kun ville spille Luke Skywalker, hvis Hamill personligt gav ham hans velsignelse. Den ældre skuespiller selv havde en sjov reaktion på hvisken om deres lighed i et gammelt tweet og sagde: 'Undskyld at skuffe dig, men jeg nægter at sige "Sebastian Stan-I AM YOUR FATHER!" (selvom jeg faktisk er det) ? SorryNotSorry MySonSebastian.'

Anbefalede: