Little Mix Tal op om Jesy Nelson Blackfishing-kontrovers

Indholdsfortegnelse:

Little Mix Tal op om Jesy Nelson Blackfishing-kontrovers
Little Mix Tal op om Jesy Nelson Blackfishing-kontrovers
Anonim

Little Mix har t alt om blackfishing-kontroversen omkring det tidligere bandmedlem Jesy Nelson.

Nelson har for nylig udgivet en musikvideo til Boyz, et samarbejde med rapperen Nicki Minaj. I klippet ser hendes teint ud til at være et par nuancer mørkere end norm alt, og hun bærer parykker. Dette har foranlediget anklagen om sortfiskeri, det vil sige når en ikke-sort person forsøger at fremstå som sort ved at gentage nogle mode- og skønhedstrends forbundet med samfundet.

Little Mix nærmede sig Jesy Nelson om Blackfishing, før hun forlod bandet

I et nyt interview har de tre nuværende medlemmer af Little Mix - Jade Thirlwall, Perrie Edwards og Leigh-Anne Pinnock - taget fat på den vanskelige situation med Nelson.

De forklarede, at de henvendte sig til Nelson om hendes sortfiskeri, før hun forlod bandet i 2020.

"Vi har håndteret det på den bedste måde, vi ved hvordan, og fået hinanden igennem det," forklarede de i en chat med The Telegraph.

"Vi ønsker ikke at tale om videoen eller være kritiske, men en ting, vi vil afklare angående blackfishing-situationen er, at Jesy blev kontaktet af gruppen på en meget venlig og lærerig måde," tilføjede de..

Pinnock bemærkede også, at "At kapitalisere på aspekter af sorthed uden at skulle udholde den sortes daglige realitet er problematisk og skadeligt for farvede mennesker."

"Vi synes, det absolut ikke er OK at bruge skadelige stereotyper," fortsatte hun.

"Der er så meget at sige om det emne, at det er svært at opsummere i en sund bid."

Nelson sagde, at det var 'hårdt' for hende at blive uddannet af bandkammerater

Under en Instagram Live-stream med Minaj t alte Nelson om kontroversen om musikvideoen og rapporterne om, at Pinnock havde advaret hende om sortfiskeri.

Sangeren diskuterede de påståede kommentarer fra Pinnock og sagde: "Det er bare svært for mig, fordi jeg var i en gruppe med to farvede kvinder i ni år, og det blev aldrig bragt op til mig indtil den sidste musikvideo Jeg gjorde med dem."

Efter en pause vender Little Mix tilbage med et nyt album, Between Us, der udkommer den 12. november. Pladen vil markere 10-års jubilæet for bandets dannelse og vil indeholde hitnumre fra sidst. årti og fem nye uudgivne sange.

Anbefalede: