Little Mix Stars Følg ikke Jesy Nelson efter udgivelsen af hendes debutsingle 'Boyz

Little Mix Stars Følg ikke Jesy Nelson efter udgivelsen af hendes debutsingle 'Boyz
Little Mix Stars Følg ikke Jesy Nelson efter udgivelsen af hendes debutsingle 'Boyz
Anonim

Little Mix-stjernerne aJade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock og Perrie Edwards har alle "unfollowed" tidligere bandmedlem Jesy Nelson, få dage efter sidstnævnte udgav sin debutsingle, "Boyz."

Eagle-eyed fans bemærkede, at alle tre af de resterende piger ikke længere fulgte Nelson, hvilket fik fans til at stille spørgsmål på sociale medier, hvor mange var overbeviste om, at det kan have noget at gøre med Nelsons solosucces.

“Boyz” havde en solid start på hitlisterne efter udgivelsen tidligere på ugen. Nummeret, som indeholder rapperen Nicki Minaj, gik direkte til nr. 1 på iTunes i 30 lande, inklusive Storbritannien og USA, mens dens tilhørende musikvideo har samlet over 5 millioner visninger på mindre end to dage.

Det er overflødigt at sige, at Nelson, der har indgået en pladekontrakt med Republic Records, er godt på vej til at skabe sig et navn væk fra sit tidligere pigeband.

Så, hvad sker der?

Ifølge fans på Twitter er det ikke helt klart, om Little Mix holdt op med at følge Nelson, eller om den 30-årige blokerede sine eks-kolleger.

Nelson holdt op med at følge pigerne lige efter at have annonceret hendes afgang i december 2020, men Thirlwall, Punnock, Edwards fortsatte med at støtte Nelson ved at vælge ikke at trykke på unfollow-knappen på hende.

I weekenden fulgte de imidlertid ikke længere efter hende, hvilket har stillet spørgsmålet om, hvorvidt de var blokeret, eller om de simpelthen ikke ville have nogen bånd til Nelson og hendes nyfundne solosucces.

Nelson skabte overskrifter kun få dage før nyheden om, at Little Mix holdt op med at følge hende, da hun reagerede på påstande om, at hun har "blackfishing" og kulturelt tilegnet sig.

“Jeg er meget opmærksom på, at jeg er en hvid britisk kvinde; Det har jeg aldrig sagt, at jeg ikke var, sagde hun til Vulture. "Jeg mener, jeg elsker sort kultur. Jeg elsker sort musik. Det er alt, hvad jeg ved, det er det, jeg voksede op med."

“Jeg tager alle disse kommentarer alvorligt. Jeg ville aldrig med vilje gøre noget for at få mig selv til at se racemæssigt tvetydig ud, så derfor var jeg først chokeret over, at udtrykket var rettet mod mig."

Anbefalede: