Hvem er Ushers kæreste Jenn Goicoechea, og hvad gør hun?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Ushers kæreste Jenn Goicoechea, og hvad gør hun?
Hvem er Ushers kæreste Jenn Goicoechea, og hvad gør hun?
Anonim

Usher Raymond er bestemt ikke fremmed for rampelyset. R&B-ikonet har knust musikscenen siden hans debut tilbage i 1994, da han kun var 15 år gammel. Raymond er siden blevet en af de største entertainere, hvilket har vakt stor interesse for hans personlige liv.

Efter sit første ægteskab med Tameka Foster i 2007 flyttede Usher videre til Grace Harry efter hans skilsmisse i 2009. Selvom det virkede som om, Usher og Grace var billedskønne, gik duoen fra hinanden i 2018. Nå, det ser ud til at som om 'Confessions'-sangeren ikke spildte nogen tid på at komme videre, i betragtning af at han var knyttet til sin nye kæreste, Jennifer Goiceochea i 2019.

Parret har skabt overskrifter lige siden, især efter annonceringen af deres første barn sammen. Nå, endnu en gang er tillykke, da Jennifer og Usher bød velkommen til deres anden baby! I betragtning af at hun måske er "den ene" for Usher, da tredje gang altid er charmen, er fans ivrige efter at vide mere om Ushers førende dame.

Usher og Jennifer begyndte at date i 2019

Usher har altid været ret offentlig, når det kommer til hans romancer, så hans forhold til sin nuværende kæreste, Jennifer Goicoechea, var bestemt ingen undtagelse. Parret begyndte angiveligt at date tilbage i oktober 2019 og har været sammen lige siden. Sangeren var tidligere gift ikke én gang, men to gange med både Tameka Foster og Grace Harry, men fans føler dog, som om hans romantik med Jenn er ulig nogen af hans andre.

Duoen tog tingene til det næste niveau ret hurtigt i deres forhold og annoncerede, at Jennifer var gravid med deres første barn sammen i begyndelsen af 2020. Den 30. september samme år bød duoen velkommen til en babypige, Sovereign Bo Raymond. "Vi føler os velsignede og fulde af kærlighed med ankomsten af vores smukke babypige," skrev Usher på sin Instagram.

She Is A Music Executive At Epic Records

Mens vi kender Jennifer som Ushers kæreste og babymor, er hun ret kendt i musikindustrien. Jennifer Goicoechea var direktør for rhythm and soul-afdelingen hos ASCAP, som er en non-profit organisation, der arbejder for at beskytte sin klients musikalske ophavsrettigheder.

Ud over sin tidligere rolle hos ASCAP er Goicoechea nu Vice President for A&R hos Epic Records, hvilket er ret stort! Mærket repræsenterer massive navne i musikbranchen, herunder Travis Scott, 21 Savage, Rick Ross, Mariah Carey og Meghan Trainor, for at nævne nogle få.

De to tog imod deres anden baby sammen

Efter to år sammen ser det ud til, at der endnu en gang er tillykke til det lykkelige par! Den 29. september 2021 annoncerede Jenn og Usher, at de havde budt velkommen til deres andet barn sammen, en lille dreng ved navn Sire Castrello Raymond. Mens dette markerer Ushers andet barn med Goiceochea, er baby Sire hans fjerde barn.

Selv om parret ikke er for åbent omkring deres privatliv, er det tydeligt, at Jenn har det godt med sine to andre børn. Sangeren afslørede, at hans drenge var begejstrede for den nyeste familieforøgelse, hvilket beviste, at de var en ganske lykkelig familie!

Anbefalede: