The Real Reason Bethenny Frankel aldrig satte sin datter Bryn på 'RHONY

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Bethenny Frankel aldrig satte sin datter Bryn på 'RHONY
The Real Reason Bethenny Frankel aldrig satte sin datter Bryn på 'RHONY
Anonim

Vi har alle blandede følelser, når det kommer til at sætte børn på reality-tv. På den ene side elsker fans af denne genre at se yndige børn vokse op på skærmen. På den anden side giver det mening, at forældre ønsker, at deres små skal have mere privatliv. Det kan ikke være særlig sjovt at have kameraer, der følger dig rundt, når du bare vil lege. Det giver bestemt mening, at nogle realitystjerner holder deres børn væk, som da Kristin Cavallari ikke filmede sine børn til Very Cavallari.

I tilfældet med Real Housewives-franchisen har forskellige husmødre truffet forskellige beslutninger om at filme deres familie. Fans har set Teresa Giudices familieliv på RHONJ. Men Bethenny Frankel holder sin datter privat. Fortsæt med at læse for at finde ud af den virkelige grund til, at Bethenny Frankel aldrig satte sin datter Bryn på The Real Housewives of New York City.

Børn og reality-tv

Fans af The Real Housewives i New York City ved, at Bethenny Frankel ikke forbliver tavs, når hun har noget vigtigt og meningsfuldt at sige. Da Bethenny medvirkede i programmet i flere sæsoner, var hun altid villig til at forklare præcis, hvad hun følte. Bethenny er fortsat med at være ærlig til enhver tid, og for nylig t alte Bethenny om Erika Girardis juridiske problemer.

Mens Bethenny tillod RHONY-seere at se så meget af hendes liv, fra sorgen over hendes skilsmisse til hendes forretningsliv, havde hun aldrig sin datter Bryn til at være med i kameraet.

Bethenny delte sin mening om at lade Brynn filme for RHONY og forklarede, at hun ikke synes, børn burde være på reality-tv.

Ifølge Entertainment Tonight sagde Bethenny: "Så, jeg tror ikke, det virkelig er et sted for et barn - det gør jeg ikke," fortsætter hun."Jeg mener, da min datter var en baby, vidste hun ikke rigtig, hvad der foregik. Men hvad? Har du sat en mikrofon på en 6-årig?"

Bethenny sagde også, at hun besluttede sig for at være med i et realityprogram og følte, at det var positivt, at hun holdt Bryn væk fra kameraet.

Bethenny forklarede: "Du ved, sandheden i sagen er, at jeg synes, det er fantastisk, jeg synes, det er fantastisk, at min datter ikke er med i showet. Det gør jeg virkelig. Jeg tror, du ved, de dage, hvor jeg var med folk på programmet, der ikke har tilmeldt sig dette, er forbi."

Ifølge People delte Bethenny også, at det ikke virker "naturligt" for børn at blive berømte og medvirke i en reality-tv-serie. Hun sagde, at når folk bærer mikrofoner og optager en serie, er de på arbejde, og det er ikke noget, hun ønskede, at hendes datter skulle være en del af. Bethenny t alte om Jon And Kate Plus 8 og sagde: "Men jeg vil sige, som det var med Gosselinerne med alle de børn, der arbejdede, de var nødt til at have en tutor omkring eller supervision. Det lyder ikke naturligt for mig."

Bethenny As A Mother

Bethenny taler ofte om, at Bryn skal have en normal barndomsoplevelse. Bethenny t alte med Page Six om Bryns kærlighed til kunst og sagde, at Bryn ikke ville tjene penge på sit kunstneriske talent i et stykke tid.

Bethenny sagde: "Jeg ved, det lyder skørt, men alle børn er i gang med forretninger nu på grund af shows som 'Shark Tank'. Så jeg kan godt lide, at hun ikke tænker sådan. Jeg vil have, at hun nyder sit liv. Livet bliver hårdt senere, så lad os nyde det nu."

Det giver mening, at Bethenny ville have det sådan, og hun har bestemt den rigtige tilgang her.

Bethenny taler også om at arbejde og være mor, og hun forklarede til Us Weekly, at hun altid er der for sin datter og så arbejder rundt om den tidsplan. Den tidligere RHONY-stjerne sagde: "Familietid er altid først, så derfor er arbejdstiden meget stressende. Fordi jeg sætter min datter først, jeg er pick-up, jeg er drop-off. Jeg er med hende hvert øjeblik, jeg kan være sammen med hende, så så skal alt det arbejde sættes ind i sådan en lille del."

Spørgsmålet om, hvorvidt børn skal filmes til reality-programmer, er bestemt et svært spørgsmål.

Ifølge The Wrap, forklarede Dr. Drew Pinksy: "Disse shows kan åbne børnene for et niveau af offentlig kontrol, af skam og fiasko. Du skal spørge dig selv, om det er befordrende for positive resultater, når de bliver ældre."

Mens Bethenny Frankel ikke satte sin datter Bryn på RHONY, t alte hun nogle gange om forældreskab i programmet, og fans vidste altid, hvor meget hun elsker sit barn. Det ser bestemt ud til, at dette var den rigtige beslutning for Bethenny og Bryn.

Anbefalede: