Vil Bethenny Frankel nogensinde vende tilbage til RHONY?

Indholdsfortegnelse:

Vil Bethenny Frankel nogensinde vende tilbage til RHONY?
Vil Bethenny Frankel nogensinde vende tilbage til RHONY?
Anonim

Bethenny Frankel blev hurtigt en fanfavorit blandt The Real Housewives Of New York City. Frankel er en OG-husmor, og sluttede sig til sæson et af RHONY i 2008. Bethenny forlod endelig RHONY for altid i 2019, men fans vil altid gerne se hende deltage i showet igen. Men Bethenny har grunde til, at hun højst sandsynligt aldrig vil vende tilbage til showet.

Bethenny's Time On 'Real Housewives Of New York City'

At være en OG sæson 1-husmor blandt Bravo-samfundet er en stor ting for fans. Bethenny Frankel blev på RHONY indtil sæson tre og vendte ikke tilbage før sæson syv. Sæson elleve havde premiere i 2019, og det markerede Frankels sidste sæson.

Fans var ikke begejstrede for hendes afgang. Frankel er blandt nogle af de mest åbne husmødre, og fans ved ret meget om hendes liv og baggrund, da det blev delt i showet og i hendes egen Bravo-spin-off-serie Bethenny Ever After.

Frankel har sagt, at hun startede showet, fordi hun var "brok og ikke havde noget at tabe." Under showet fik Bethenny nogle bemærkelsesværdige venskaber med andre medvirkende. Bethenny og Jill Zarin var bedste venner gennem seriens første par sæsoner. Da Bethenny kom tilbage til sæson syv, blev hun tæt på Carole Radziwill.

Alligevel havde de to et kæmpe skænderi i sæson ti og taler ikke længere. Til sidst blev Frankel virkelig nære venner med Dorinda Medley, som stadig er hendes veninde og fremhævede meget på hendes Instagram-konto.

Vil Bethenny vende tilbage til The Real Housewives Franchise?

Det korte svar er nej. Men Bethenny havde en del ting at sige om, hvorfor hun aldrig ville vende tilbage. Sæson tretten faldt i visninger, og fans giver det skylden for Bethennys afgang. De mener også, at det ville "redde" showet, hvis hun skulle tilbage.

I et tweet takkede Bethenny fans for deres beskeder og støtte om hendes tid på showet. Hun takkede også Bravo, men gjorde det ret klart, at hun var glad, hvor hun er nu uden showet i sit liv.

På sin podcast Just B With Bethenny Frankel gik hun i detaljer om sine tanker om showet, som fans har været nysgerrige efter at vide om. Bethenny fortsatte med at sige, at hun mener, at franchisen har mistet "ægthed", og det er ikke det samme, som da hun startede. Den eneste måde, hun ville komme på, er, hvis showet bragte den samme sæson en ægthed tilbage.

Bethenny har været kendt for sin afstumpede humor i showet og i sine skriftemål. Så det var ikke en overraskelse, da Bethenny sagde, at showet nu mangler den humor, som hun engang bragte. I sæsonens tolvte premiere på RHONY fik fans at se de rå reaktioner fra castet, da de fandt ud af, at Bethenny ikke vendte tilbage.

Ramona Singer og Luann de Lesseps virkede glade for hendes afgang, mens Dorinda Medley og Sonja Morgan var kede af det.

Bethenny har stort set bekræftet og stået fast på, at hun ikke vender tilbage til showet, nu eller når som helst i fremtiden. Hun kaldte rygterne om, at hun muligvis kommer tilbage for "falske" og sagde, at hun ikke har t alt med Bravo, siden hun forlod showet i 2019.

Hvad Bethenny Frankel har lavet efter RHONY

Bethenny er mest kendt for sin succesrige virksomhed, SkinnyGirl. Hun har i øjeblikket en podcast, Just B With Bethenny Frankel, og et nyt show, The Big Shot. I år udkom hun med en bog med titlen Business is Personal: The Truth About What it Takes to Be Successful While Staying True to Yourself.

Hun bruger sin tid sammen med sin datter, Bryn, som nu er elleve år gammel. Fans så aldrig Frankels datter Bryn på RHONY, fordi stjernen ikke mente, at det var det rigtige sted for et barn. For nylig har Bethenny delt mange Instagram-opslag af hende og Bryn. Bryn optrådte endda i Bethennys podcast.

Bethenny er nu forlovet med sin forlovede, Paul Bernon. Bernon er forretningsmand og filmproducent. De ser glade ud som altid i opslag på Bethennys Instagram.

Selv om hun ser ud til at være tilfreds med sit drama-fri liv i disse dage, er det uklart, hvor mange tidligere cast-kammerater Bethenny stadig holder kontakt med. Hun er bestemt stadig nære venner med Dorinda Medley. Selvom fans ville elske at se Bethenny tilbage, trives hun bestemt uden showet og har stadig mange tilhængere.

Anbefalede: