Hvordan Shay Mitchells og Ashley Bensons nettoværdier sammenlignes siden 'Pretty Little Liars' sluttede

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Shay Mitchells og Ashley Bensons nettoværdier sammenlignes siden 'Pretty Little Liars' sluttede
Hvordan Shay Mitchells og Ashley Bensons nettoværdier sammenlignes siden 'Pretty Little Liars' sluttede
Anonim

I sommeren 2010 havde det mystiske teenage-thrillerdrama Pretty Little Liars premiere, og det blev hurtigt et stort hit. Showet endte med at køre i syv sæsoner, og det resulterede endda i et par spinoffs. Shay Mitchell og Ashley Benson endte med at blive to af seriens største stjerner, og fans holder stadig trit med dem, selvom serien sluttede for fire år siden.

I dag tager vi et kig på, hvordan de to skuespillerinders rigdom sammenlignes efter Pretty Little Liars. Hvis du nogensinde har spekuleret på, om Shay Mitchell eller Ashley Benson har en højere nettoværdi - fortsæt med at rulle for at finde ud af det!

10 Both Ladies Rose To Fame On The Teen Mystery Drama 'Pretty Little Liars'

Vi sparker listen i gang med det faktum, at selvom både Ashley Benson og Shay Mitchell havde en vis erfaring i branchen før Pretty Little Liars, var det bestemt showet, der hjalp dem med at opnå international berømmelse. I ABC Family/Freeform teen-dramaet spillede Ashley Benson Hanna Marin, mens Shay Mitchell portrætterede Emily Fields. Showet havde premiere i 2010, og efter syv sæsoner sluttede det i 2017.

9 Siden showet sluttede, optrådte Benson i to film

Siden 2017 har fans kunnet se Ashley Benson i to film. Hun portrætterede Roxie Rotten i 2018-dramafilmen Her Smell, som i øjeblikket har en vurdering på 5,8 på IMDb. I år fik fans hende at se som Tracey i krimi-thriller-filmen The Birthday Cake, som har en vurdering på 4,3 på IMDb. I øjeblikket har Ashley Benson et kommende projekt - kortfilmen Ask Me If I Care.

8 Mens Mitchell kun optrådte i én

Mens Ashley Benson ikke havde for travlt med filmroller, siden Pretty Little Liars sluttede - det var Shay Mitchell heller ikke.

Faktisk har skuespillerinden kun medvirket i én film siden 2017, den overnaturlige gyserthriller The Possession of Hannah Grace. Filmen blev udgivet i 2018, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,2 på IMDb. I den spillede Shay Mitchell Megan Reed.

7 Benson har dog ikke optrådt i nogen shows

I betragtning af, at de to damer ikke har optrådt i for mange film, siden Pretty Little Liars sluttede, skulle man tro, at de arbejdede på flere shows i stedet for. Ashley Benson ser dog ud til at have taget tingene ret langsomt, da skuespillerinden ikke har optrådt i ét tv-projekt, siden teenagedramaet sluttede i 2017.

6, mens Mitchell arbejdede på tre

Efter at Pretty Little Liars var afsluttet, optrådte Shay Mitchell i to meget berømte shows. I 2018 kunne fans se skuespillerinden portrættere Peach Salinger i den første sæson af det psykologiske thrillershow You, og siden 2019 har hun spillet Stella Cole i komedieshowet Dollface. Udover disse to optrådte Mitchell også som sig selv i et afsnit af RuPaul's Drag Race: All Stars and Almost Ready. I år kunne fans høre skuespillerindens stemme i den anime-prægede sko Trese, hvor hun er stemmen bag Alexandra Trese.

5 Begge skuespillerinder er ikke fremmede for varemærkegodkendelser

En anden indtægtskilde for begge skuespillerinder er helt sikkert mærkeaftaler. I årenes løb har de samarbejdet med masser af mærker for at promovere deres produkter. Mitchell arbejdede med mærker som Pantene, American Eagle Outfitters, Acuvue og Bioré, mens Ashley Benson for nylig samarbejdede med mærket Hempz.

4 Og de vovede sig også at eje virksomheder

Udover at arbejde med kendte mærker vovede begge kvinder sig også at starte deres egen virksomhed. Shay Mitchell grundlagde produktionsselskabet Amore & Vita Inc., rejsemærket BÉIS samt tequila-seltzer-mærket Onda.

Ashley Benson lancerede en brillekapselkollektion med Privé Revaux samt en mode-app kaldet Daily Vice.

3 Shay Mitchell har et større følgeskab på sociale medier

Mens det lykkedes for begge damer at forblive berømte, efter at Pretty Little Liars sluttede op, ser det ud til, at Shay Mitchell er lidt mere populær. I øjeblikket har Mitchell 31,2 millioner følgere på Instagram, mens Benson har 21,9 millioner. Men på Twitter har Mitchell i øjeblikket 3 millioner følgere, mens Benson har 3,9 millioner. På TikTok har Mitchell 6,4 millioner følgere, mens Benson kun har omkring 600.000 følgere.

2 Ashley Benson har i øjeblikket en nettoværdi på $6 millioner

Ifølge Celebrity Net Worth anslås Ashley Benson i øjeblikket at have en nettoværdi på $6 millioner. Størstedelen af stjernens indkomst kommer fra skuespil, men en del af den kommer også fra sociale medier og brandgodkendelser. Det er dog sikkert at sige, at det meste af Ashley Bensons nettoværdi kommer fra at have været på Pretty Little Liars i syv år.

1 Og det samme gør Shay Mitchell

Selvom det kan virke som om, Shay Mitchels er lidt mere succesfuld i dag, skønnes skuespillerinden ifølge Celebrity Net Worth også at have en nettoværdi på 6 millioner dollars. Mitchell har et par meget succesrige virksomheder, så hendes nettoformue vil helt sikkert vokse i fremtiden, men indtil videre ser det ud til, at størstedelen af hendes rigdom stadig kommer fra Pretty Little Liars.

Anbefalede: