Hvad Keegan Allen har lavet siden 'Pretty Little Liars' sluttede

Indholdsfortegnelse:

Hvad Keegan Allen har lavet siden 'Pretty Little Liars' sluttede
Hvad Keegan Allen har lavet siden 'Pretty Little Liars' sluttede
Anonim

Skuespiller Keegan Allen blev berømt i 2010, da han begyndte at portrættere Toby Cavanaugh i teenage-mysterie-thriller-dramashowet Pretty Little Liars. Showet sluttede i 2017, og Allen portrætterede karakteren i alle Pretty Little Liars syv sæsoner.

Mens Pretty Little Liars var en stor succes i 2010'erne, vil mange måske undre sig over, hvad Keegan Allen har lavet, siden showet sluttede. I dag tager vi et kig på, hvordan skuespillerens karriere har udviklet sig siden 2017. Fra udgivelsen af sin anden fotografibog til at spille hovedrollen i et show sammen med Jared Padalecki – fortsæt med at rulle for at se, hvad Keegan Allen har holdt sig beskæftiget med!

7 I 2017 havde Keegan Allen en gæsterolle i det proceduremæssige dramashow 'Major Crimes'

Kicking the list off er det faktum, at da Pretty Little Liars blev afsluttet i 2017, kunne Keegan Allen ses som en gæstestjerne i politiets procedureprogram Major Crimes. I to afsnit af showet portrætterede Allen Aiden Reed, og han spillede sammen med Mary McDonnell, G. W. Bailey, Tony Denison, Michael Paul Chan og Raymond Cruz. Major Crimes er spin-off af politiets procedure The Closer, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,7 på IMDb. Showet havde premiere i 2012, og det sluttede i 2017 efter seks succesfulde sæsoner.

6 Et år senere udgav han sin anden fotografibog 'Hollywood: Photos And Stories From Foreverland'

De, der følger skuespilleren på sociale medier, ved helt sikkert, at Keegan Allen elsker fotografering – og er en meget talentfuld fotograf. I 2015 udgav han sin første fotobog med titlen life.love.beauty, og et år efter Pretty Little Liars sluttede udgav skuespilleren sin anden fotografibog med titlen HOLLYWOOD: Photos and Stories from Foreverland. Her er, hvad skuespilleren sagde, da han blev spurgt om sit yndlingsbillede fra bogen:

"Det er ikke muligt for mig at fremhæve ét billede i denne bog, da hele bogen er ét massivt portræt af Hollywood. Men jeg er altid påvirket af de personlige oplevelser, jeg har været igennem med at fotografere de mennesker, jeg mødte på denne rejse."

5 I 2019 optrådte han i komedie-dramafilmen 'Zeroville'

Lad os gå videre til 2019, hvor Keegan Allen kunne ses som "Pale Blue Eyes Killer" i komedie-dramafilmen Zeroville fra 2019. Udover Allen har filmen også James Franco, Megan Fox, Seth Rogen, Joey King og Danny McBride i hovedrollerne. Zeroville følger en ekskommunikeret seminarist, da han ankommer til Los Angeles samme dag i 1969, som en vanvittig hippiefamilie ledet af Charles Manson begår fem mord. I øjeblikket har filmen en vurdering på 4,6 på IMDb.

4 samt miniserien 'What/If'

Et andet projekt, som Keegan Allen kunne ses i, i 2019, var Netflix-thriller-miniserien What/If. I den portrætterer Allen Billy, og han spiller sammen med Jane Levy, Blake Jenner, Keith Powers, Samantha Marie samt Bridget Jones-stjernen Renée Zellweger. What/If er en antologiserie, der i øjeblikket har en vurdering på 6,3 på IMDb. Allen medvirkede i to afsnit af showet.

3 I 2019 udt alte Allen også en karakter i det animerede voksen Sci-Fi-show 'Rick And Morty'

2019 var bestemt et meget travlt år for Keegan Allen, da han også sluttede sig til rollebesætningen i den voksne animerede sci-fi-sitcom Rick og Morty for en episode. Showet, der følger den gale videnskabsmand Rick Sanchez og hans urolige barnebarn Morty Smiths eventyr, har været en stor succes gennem årene - mest takket være skaberen Dan Harmon.

I episoden med titlen "Claw and Hoarder: Special Ricktim's Morty" er Keegan Allen stemmen bag "Partygoer". I øjeblikket har Rick og Morty en vurdering på 9,2 på IMDb.

2 Et år senere kunne han ses i gyserfilmen 'No Escape'

Sidste års fans så Keegan Allen i eventyr-gyserfilmen No Escape, også kendt som Follow Me. I den spiller Allen Cole Turner, og han spiller sammen med Holland Roden, Denzel Whitaker, Ronen Rubinstein, Pasha D. Lychnikoff og George Janko. Filmen fortæller historien om en personlighed på sociale medier, hvis rejse til Rusland går g alt - og den har i øjeblikket en vurdering på 5,4 på IMDb.

1 Endelig kan han i øjeblikket ses i action-krimi-dramashowet 'Walker'

Og endelig afslutter vi listen med det faktum, at Keegan Allen i øjeblikket kan ses på actionkrimi-dramaet Walker, som havde premiere sidste år og er en genstart af 1990'ernes western-drama-tv-serie Walker, Texas Ranger. I den portrætterer Allen Liam Walker, og han spiller sammen med Supernatural-stjernen Jared Padalecki, Lindsey Morgan, Molly Hagan, Violet Brinson og Kale Culley. Showet følger en enkefar, der vender tilbage til Austin efter et år for at genoprette forbindelsen til sine børn - og den har i øjeblikket en 6.1 vurdering på IMDb. Dette efterår havde anden sæson af showet premiere, og det er endnu ikke offentliggjort, om det vil blive fornyet.

Anbefalede: