Hvordan Penn Badgleys og Ed Westwicks nettoværdier sammenlignes siden 'Gossip Girl' sluttede

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Penn Badgleys og Ed Westwicks nettoværdier sammenlignes siden 'Gossip Girl' sluttede
Hvordan Penn Badgleys og Ed Westwicks nettoværdier sammenlignes siden 'Gossip Girl' sluttede
Anonim

Teenagedramaet Gossip Girl havde premiere tilbage i 2007, og det blev straks et stort hit. Fans over hele kloden kunne simpelthen ikke få nok af de privilegerede overklasseteenagere i New York City, og castet i showet blev hurtigt internationale stjerner. Showet kørte i imponerende seks sæsoner, og det sluttede i 2012. I år havde en genstart af showet premiere med et helt nyt cast, men det originale cast er bestemt stadig meget populært

I dag tager vi et kig på Gossip Girl-besætningsmedlemmerne Ed Westwick og Penn Badgley, og hvordan deres karrierer ændrede sig efter showets afslutning. Vi skal især sammenligne de to stjerner baseret på deres rigdom. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvilken berømt skuespiller der er rigere i øjeblikket, så bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

7 Begge skuespillere medvirkede i 'Gossip Girl' i alle seks sæsoner

Lad os starte med at sige, at både Ed Westwick og Penn Badgley var på Gossip Girl fra start til slut. De to brugte otte år på at portrættere Chuck Bass og Dan Humphrey, og det er sikkert at sige, at det ikke var let for dem at sige farvel til de to karakterer. Før Gossip Girl var Ed Westwick bedst kendt for at optræde i film som Children of Men og Breaking and Entering, mens Penn Badgley var bedst kendt for at medvirke i shows som The Young and the Restless, Do Over, The Mountain og The Bedford Diaries.

6 I 2017 sluttede Westwick sig til rollebesætningen i Sitcom 'White Gold'

I 2017 sluttede Ed Westwick sig til rollelisten i den engelske sitcom White Gold. I den portrætterede han Vincent Swan, og han spillede sammen med James Buckley, Joe Thomas, Rachel Shenton, Nigel Lindsay, Linzey Cocker, Lauren O'Rourke og Lee Ross..

Hvidguld fulgte historien om lederen af et salgsteam med termoruder i midten af 1980'erne, og det har i øjeblikket en vurdering på 7,4 på IMDb. Sitcomen endte med at udgive to sæsoner - en i 2017 og en i 2019.

5 og i 2018 sluttede Badgley sig til rollebesætningen i The Psychological Thriller Show 'You'

Ligesom Westwick fandt Penn Badgley også et nyt tv-projekt at spille med i. I 2018 havde det psykologiske thrillershow You premiere, og i det portrætterer Badgley Joe Goldberg. Udover Gossip Girl-skuespilleren har showet også Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Elizabeth Lail, Tati Gabrielle, Luca Padovan, Zach Cherry, Shay Mitchell, Jenna Ortega, James Scully, Carmela Zumbado, Saffron Burrows, Shalita Grant, Travis Van Winkle medvirkende., og Dylan Arnold. Du følger historien om en boghandelschef og seriemorder, der har en tendens til let at blive besat af kvinder, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,7 på IMDb. I år havde sæson tre af serien premiere på Netflix, hvorefter den blev fornyet for en fjerde sæson.

4 Siden 'Gossip Girl' blev afsluttet, har Westwick optrådt i otte film

Efter at Gossip Girl blev afsluttet i 2012, sluttede Ed Westwick sig bestemt til en del storskærmsprojekter. I løbet af de sidste ni år optrådte skuespilleren i otte film. I 2013 kunne han opleves i det romantiske drama Romeo & Julie, og i 2014 var han en del af rollebesætningen i den overnaturlige actionthriller Last Flight.

I 2015 kunne skuespilleren ses i dramaet Bone in the Throat samt horror-komedien Freaks of Nature. I 2016 blev han castet i thrillerfilmen Billionaire Ransom og et år senere fik fans ham at se i thrilleren The Crash. Sidste år optrådte Westwick i krigsfilmen Enemy Lines, og i år kunne han ses i komedie-thrilleren Me, You, Madness.

3 Mens Badgley kunne ses i seks

Mens Westwick deltog i otte film, har Badgley medvirket i fem, siden Gossip Girl sluttede. I 2015 medvirkede han i dramafilmen Greetings from Tim Buckley og i 2014 kunne han ses i det romantiske drama Parts per Billion. I 2015 var han en del af rollebesætningen i dramafilmen Cymbeline og et år senere optrådte han i dramafilmen The Paper Store samt indiefilmen Adam Green's Aladdin. Til sidst, i år fik fans at se Penn Badgley i komedie-dramaet Here Today.

2 I øjeblikket har Ed Westwick en nettoværdi på $6 millioner

I betragtning af at Ed Westwick medvirkede i et af de mest berømte teen-dramaer i historien, kommer det ikke som en overraskelse, at skuespilleren er ret velhavende. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Westwick i øjeblikket at have en nettoværdi på 6 millioner dollars. Skuespilleren havde sin skuespillerdebut i 2006, og han har været aktiv i underholdningsindustrien lige siden. Udover skuespil har Westwick også beskæftiget sig med musik, og gennem årene har han tjent penge gennem adskillige brand-aftaler.

1 Mens Penn Badgley er $8 millioner værd

Ed Westwick har bestemt en imponerende nettoværdi - men Penn Badgleys anslås at være lidt højere. Ifølge Celebrity Net Worth vurderes skuespilleren i øjeblikket at have en nettoværdi på 8 millioner dollars, hvilket helt sikkert gør ham rigere end sin tidligere medspiller. Penn Badgley havde sin skuespillerdebut i 2000, hvilket betyder, at han har været aktiv i underholdningsindustrien i længere tid. Udover dette er Badgleys aktuelle show You meget populær, og det hjalp bestemt hans nettoværdi til at vokse.

Anbefalede: