Cardi B plejede at tale politik, men gik officielt tilbage af denne grund

Indholdsfortegnelse:

Cardi B plejede at tale politik, men gik officielt tilbage af denne grund
Cardi B plejede at tale politik, men gik officielt tilbage af denne grund
Anonim

På et tidspunkt var hun stærkt involveret i politiske diskussioner, og hun brugte sin platform som en måde at udtrykke sine politiske følelser til sine millioner af følgere, men nu er hun over det og har opgivet at dele noget med gør med politik.

Cardi B har stadig stærke tanker og følelser om vigtige politiske samtaleemner, hun er bare ikke interesseret i at udsætte sig selv for granskning ved at dele sine synspunkter, da hun tog alt for meget af et hit, da hun var vokal.

Cardi B trækker sig tilbage fra sin politiske kommentar

På et tidspunkt var Cardi B's konti på sociale medier fyldt med politiske budskaber, og hun var meget modig og ærlig omkring at dele sine personlige synspunkter om en række kontroversielle, politiske spørgsmål, der efterlod nationen splittet. Hun førte vigtige diskussioner og brugte sin gennemslagskraft og indflydelse til at appellere til sin fanskare om at slutte sig til hende i hendes jagt på at tage parti og tage stilling.

Da kunstneren begyndte at tage fat på vigtige diskussionsemner, begyndte hun at blive konfronteret med mennesker med forskellige tanker og opfattelser, som ville udfordre hendes synspunkter.

Cardi B siger, at det blev udmattende at forsvare sig selv, og hun var ved at blive træt af konstant at blive angrebet af folk, der ikke var enige i hendes politiske perspektiv.

Som et resultat tager hun ikke længere lokkingen.

På trods af at hun stadig er politisk ladet og har en stærk holdning til store spørgsmål, der udspiller sig omkring hende i den kontroversielle politikverden, er Cardi B dedikeret til at tie og vil ikke længere låne sin stemme til samtalen.

Cardi B tog for meget af et hit

Cardi B er ikke rigtig en, der går tilbage, når tingene bliver hårde. Faktisk er hun ivrig og ihærdig, og det var meget ude af karakter at se hende tilbage fra alle politiske diskussioner.

I et Instagram-opslag på sin konto afslørede hun, at hun var "træt af at blive mobbet af republikanerne" og har besluttet, at der var for meget i vejen for negative kommentarer, når hun siger sin mening.

Fans er enige om, at folk har været hårde ved hende og har sat Cardi i en meget akavet situation. En fan skrev: "et øjeblik græder I, om berømtheder ikke taler op, men når de gør, river I dem ned og fortæller, at de holder sig til at rappe."

En anden fan skrev ind for at sige; "Hun tager ikke fejl ???? folk plejer at prøve at trække hende, og hun plejer at tale fakta."

Cardi B har masser af andre ting, hun kan tale om med sine fans, men politiske samtaler er nu strengt forbudt.

Anbefalede: