Fans Troll 'Tick Tick Boom!' Trailer, der hævder, at Andrew Garfields karakter er en 'Spiderman-variant

Fans Troll 'Tick Tick Boom!' Trailer, der hævder, at Andrew Garfields karakter er en 'Spiderman-variant
Fans Troll 'Tick Tick Boom!' Trailer, der hævder, at Andrew Garfields karakter er en 'Spiderman-variant
Anonim

Traileren til Lin-Manuel Mirandas nye Netflix-musical Tick Tick…Boom! har sendt fans ned i et konspirationskaninhul.

Den nye trailer, der blev udgivet den 4. oktober, giver fans et smugkig på Pulitzer-vindende Mirandas instruktørdebut med Amazing Spider-Man-skuespilleren som dens førende mand. Traileren begynder med et simpelt billede af Andrew Garfield bagfra, mens han går gennem en siddende menneskemængde til, hvad der ser ud til at være et kor. Da han når frem, vender Garfield sig om, og kameraet zoomer ind for at fokusere på udåndingen af hans nervøse suk, før han kigger op og tilbyder publikum et simpelt smil. Da han begynder at tale, byder Garfield publikum velkommen, før han præsenterer sig selv som RENT-direktør "Jonathan Larson."

Herefter portrætterer traileren et udvalg af scener, der sætter plotlinjen op. Historien er tilpasset fra komponist og dramatiker Jonathan Larsons selvbiografiske musical af samme navn.

Filmen er også indstillet til at spille Vanessa Hudgens som Karessa Johnson. X-Men: Apocalypse 's Alexandra Shipp vil også medvirke i filmen som Larsons kæreste Susan sammen med Bradley Whitford som Stephen Sondheim. Filmen er planlagt til at blive udgivet den 12. november.

Efter udgivelsen af traileren kæmpede mange fans for at fokusere på filmens historie, da deres opmærksomhed blev trukket mod en anden fremtidig udgivelse.

På grund af de igangværende spekulationer om, at Garfield gentager sin rolle som Peter Parker i den kommende Spider-Man: No Way Home, den 17. december, var opmærksomheden centreret om Garfield. Mange spekulerede på, hvad Tick Tick…Boom! kan betyde for den fremtidige Spider-Man-film.

Fans skyndte sig til kommentarsektionen under traileren for at lave sjov med både filmen og Garfields karakter, da de hævdede, at han var en "Spider-Man-variant. En udt alte: "Denne version af spiderman er den, der blev musiklærer." Mens en anden hævdede: "Peter Parker gik i vidnebeskyttelse efter The Amazing Spider-Man 2."

En anden tog vittigheden endnu længere ved at tilføje: "Jeg ringer til den nu, det ender med, at dr. strange åbner en portal, der fortæller ham, at han skal passe på, vi har et multivers at redde." Traileren fik nogle til yderligere at spekulere i sammensværgelsen af Garfield og originale Spider-Man Tobey Maguires optrædener i No Way Home. De satte spørgsmålstegn ved, hvordan Garfield kunne have filmet begge film på samme tid.

Menge forblev dog sikre på, at begge tidligere Spider-Men ville dukke op. De påstod, at Garfield havde lavet Tick Tick…Boom! som et middel til at distrahere publikum og få dem til at tro, at han ikke ville optræde i No Way Home for yderligere at tilføje chokværdien.

Anbefalede: