Dette er de rigeste mennesker, Zoë Kravitz er blevet knyttet til romantisk

Indholdsfortegnelse:

Dette er de rigeste mennesker, Zoë Kravitz er blevet knyttet til romantisk
Dette er de rigeste mennesker, Zoë Kravitz er blevet knyttet til romantisk
Anonim

Skuespillerinden Zoë Kravitz har stort set været berømt siden den dag, hun blev født - for dem, der ikke ved det, er hun datter af rockstjernen Lenny Kravitz og skuespillerinden Lisa Bonet. Zoë havde sin skuespillerdebut i 2007 rom-com No Reservations, og lige siden da har hun taget Hollywood med storm. Skuespillerinden har medvirket i blockbusters som X-Men: First Class, The Divergent franchise og Mad Max: Fury Road, samt shows som Big Little Lies og High Fidelity.

I betragtning af, at fans over hele kloden ikke kan få nok af skuespillerinden, kommer det ikke som en overraskelse, at mange også er investeret i hendes privatliv. I dag fokuserer vi på Zoës kærlighedsliv og alle de mennesker, hun har været romantisk forbundet med gennem årene. Mens skuespillerinden har datet en del celebs gennem hele sin karriere, fokuserer vi i dag på dem med den højeste nettoværdi. For dem, der undrer sig, har skuespillerinden selv i øjeblikket en anslået nettoværdi på 8 millioner dollars. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvilken af Zoës kendte kærlighedsinteresser (nuværende og tidligere) der er den rigeste - så fortsæt med at rulle for at finde ud af det!

7 Ezra Miller (2010) - Nettoværdi $3 millioner

Sparker listen af er skuespilleren Ezra Miller. Zoë Kravitz og The Perks of Being a Wallflower-stjerne blev kortvarigt knyttet til hinanden i 2010, mens de filmede det romantiske komedie-drama Beware the Gonzo. Ezra Miller blev berømt som Kevin i dramafilmen We Need to Talk About Kevin fra 2011, og ifølge Celebrity Net Worth anslås den talentfulde skuespiller i øjeblikket at have en nettoværdi på $3 millioner, hvilket placerer dem på plads nummer syv på dagens liste.

6 Penn Badgley (2011-2013) - Nettoværdi $8 millioner

Næste på listen er skuespilleren Penn Badgley. Y ou-stjernen og Zoë Kravitz begyndte at date i 2011, og på det tidspunkt blev de to ofte set ude og rundt.

Desværre gik de to Hollywood-stjerner fra hinanden i 2013. Penn Badgley blev berømt som Dan Humphrey i teenagedramashowet Gossip Girl i 2007, og ifølge Celebrity Net Worth anslås Penn Badgley i øjeblikket at have en nettoværdi på $8 millioner, hvilket placerer ham på plads nummer seks. Som dem, der var meget opmærksomme allerede ved, har den berømte skuespiller og Zoë Kravitz i øjeblikket nøjagtig samme nettoværdi!

5 Ben Foster (2007-2008) - Nettoværdi $12 millioner

Ben Foster, der åbnede top fem på dagens liste, er skuespilleren Ben Foster, som datede skuespillerinden Zoë Kravitz fra august 2007 til juni 2008. På det tidspunkt var de to ikke genert over deres forhold, og de blev ofte set sammen offentligt. Ben Foster blev berømt i 1996 på Disney Channel-showet Flash Forward, og ifølge Celebrity Net Worth estimeres The Punisher-stjernen i øjeblikket at have en nettoværdi på $12 millioner.

4 Chris Pine (2014-2015)- Nettoværdi $30 millioner

En anden Hollywood-stjerne, der kom på dagens liste, er Chris Pine. Skuespilleren og Zoë Kravitz var knyttet til hinanden fra september 2014 til februar 2015.

Chris Pine fik sin skuespildebut som Lord Devereaux i rom-com The Princess Diaries 2: Royal Engagement fra 2004, og i øjeblikket - ifølge Celebrity Net Worth - er Star Trek-genstartstjernen anslået til at have en nettoværdi på $30 million, hvilket placerer ham på plads nummer fire.

3 Michael Fassbender (2010-2011) - Nettoværdi $40 millioner

Skuespiller Michael Fassbender åbner de tre bedste på dagens liste. Hollywood-stjernen blev sat i forbindelse med Zoë Kravitz mellem 2010 og 2011 – lige før skuespillerinden begyndte at date Penn Badgley. Michael Fassbender fik sin debut på storskærm i den episke fantasykrigsfilm 300 i 2007, og ifølge Celebrity Net Worth anslås X-Men-stjernen i øjeblikket at have en nettoværdi på $40 millioner.

2 Channing Tatum (2021-nuværende) - nettoværdi $80 millioner

Den andenplads på dagens liste er skuespilleren Channing Tatum, som Zoë Kravitz er kærester med i øjeblikket. De to stjerner blev først set sammen i august 2021, hvilket betyder, at deres forhold er ret nyt. Channing Tatum fik sin skuespillerdebut i dramafilmen Coach Carter i 2005, og ifølge Celebrity Net Worth vurderes Magic Mike-stjernen i øjeblikket at have en nettoværdi på 80 millioner dollars - men det var stadig ikke nok til at placere ham på førstepladsen.

1 Drake (2013) - nettoværdi $200 millioner

Og endelig er listen på førstepladsen en af Zoë Kravitz' rygter om kendte hookups - den canadiske rapper Drake. Musikeren og skuespillerinden blev knyttet til hinanden i november og december 2013, men de bekræftede aldrig et forhold. Ifølge Celebrity Net Worth anslås den candiske musiker i øjeblikket at have en imponerende nettoværdi på 200 millioner dollars - hvilket sætter ham langt foran alle andre på dagens liste!

Anbefalede: