Dette er de 10 rigeste mænd, som Kardashian-Jenner-søstrene er blevet knyttet til

Indholdsfortegnelse:

Dette er de 10 rigeste mænd, som Kardashian-Jenner-søstrene er blevet knyttet til
Dette er de 10 rigeste mænd, som Kardashian-Jenner-søstrene er blevet knyttet til
Anonim

I betragtning af, at der er fem Kardashian-Jenner-søstre - kommer det bestemt ikke som en overraskelse, at damerne gennem årene har datet masser af berømte og succesrige mænd. Dagens liste tager et kig på præcis dem, men vi besluttede at rangere dem efter deres rigdom. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvilken berømt fyr søstrene er blevet knyttet til, der er den rigeste - vi har svaret.

Fra basketballspillere som Tristan Thompson og Kris Humphries til berømte rappere som Travis Scott og Kanye West – fortsæt med at rulle for at se, hvem der kom på listen!

10 Ben Simmons - nettoværdi $6 millioner

Ben Simmons datede Kendall Jenner
Ben Simmons datede Kendall Jenner

Sparker listen af er den australske professionelle basketballspiller Ben Simmons, som i øjeblikket spiller for Philadelphia 76ers. Ben blev kædet sammen med modellen Kendall Jenner i 2018, da de to ofte blev opdaget. Angiveligt daterede Kendall og Ben fra maj 2018 til november 2018. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Ben Simmons i øjeblikket at have en nettoværdi på $6 millioner.

9 Ray J - Nettoværdi $14 millioner

kim og ray j
kim og ray j

Næste på listen er rapperen Ray J, som var populær i slutningen af 90'erne og begyndelsen af 2000'erne. I løbet af det tidsrum - nærmere bestemt fra marts 2003 til maj 2006 - datede Ray J faktisk Kim Kardashian, som på det tidspunkt ikke var en berømt reality-tv-stjerne, men snarere kendt som Paris Hiltons bedste ven. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Ray J i øjeblikket at have en nettoværdi på 14 millioner dollars.

8 Lamar Odom - nettoværdi $30 millioner

Khloe-Kardashian-Lamar-Odom
Khloe-Kardashian-Lamar-Odom

Lad os gå videre til den tidligere professionelle basketballspiller Lamar Odom, der - ifølge Celebrity Net Worth - i øjeblikket vurderes at have en nettoværdi på $30 millioner.

Lamar Odom og Khloe Kardashian datede i en måned i 2009, før de besluttede at blive gift. Deres ægteskab varede cirka fire år, og i 2013 ansøgte Khloe om skilsmisse. I 2016 blev deres skilsmisse afsluttet.

7 Kris Humphries - nettoværdi $35 millioner

Kim Kardashian Kris Humphries
Kim Kardashian Kris Humphries

Apropos tidligere professionelle basketballspillere - den næste på listen er Kris Humphries. Kris begyndte at date Kim Kardashian i begyndelsen af 2011 - og i sommeren samme år blev hun gift som et par, hvilket Keeping Up With the Kardashians dokumenterede i en tv-transmitteret special. Efter kun 72 dages ægteskab ansøgte Kim desværre om skilsmisse, som blev afsluttet i foråret 2013. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Kris Humphries i øjeblikket at have en nettoværdi på 35 millioner dollars.

6 Tristan Thompson - nettoværdi $45 millioner

Khloe Kardashian og Tristan Thompson
Khloe Kardashian og Tristan Thompson

Det er sikkert at sige, at Kardashian-Jenner-søstrene elsker basketballspillere, fordi den næste fyr på vores liste er en anden. I det tidlige efterår af 2016 begyndte Khloe Kardashian at date Tristan Thompson, men deres forhold havde bestemt masser af op- og nedture. I 2018 fødte Khloe deres datter True kun for at finde ud af, at Tristan har været hende utro. I 2019 snød Tristan igen reality-tv-stjernen sammen med sin yngre søsters bedste ven Jordyn Woods. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Tristan Thompson i øjeblikket til at have en nettoværdi på 45 millioner dollars.

5 Scott Disick - nettoværdi $45 millioner

Scott Disick Kourtney Kardashian
Scott Disick Kourtney Kardashian

Næst på listen er reality-tv-stjernen Scott Disick, som også blev berømt i det populære show Keeping Up With the Kardashians. Scott var kærester med Kourtney Kardashian fra 2007 til 2015, da de to besluttede at gå fra hinanden, men stadig var meget tætte. Sammen har Scott og Kourtney tre børn - Mason, Penelope og Reign. Ifølge Celebrity Net Worth har Scott Disick også i øjeblikket en anslået nettoværdi på $45 millioner - hvilket betyder, at han deler sin plads med Tristan Thompson.

4 Travis Scott - nettoværdi $50 millioner

Travis Scott Kylie Jenner
Travis Scott Kylie Jenner

Lad os gå videre til rapperen Travis Scott, som ifølge Celebrity Net Worth i øjeblikket har en anslået nettoværdi på $50 millioner.

Travis datede makeup-mogulen Kylie Jenner fra april 2017 til oktober 2019, hvor de to besluttede at gå hver til sit. Sammen har Travis og Kylie en datter ved navn Stormi, født i 2018.

3 Travis Barker - nettoværdi $50 millioner

Travis Barker Kourtney Kardashian
Travis Barker Kourtney Kardashian

En anden berømt musiker, der kom på dagens liste, er Travis Barker. Blink-182-trommeslageren 2 har linket til Kourtney Kardashian i de sidste par måneder, og som det ses ovenfor - de to blev endda Instagram-officielle. Ifølge Celebrity Net Worth vurderes Travis Barker i øjeblikket at have en nettoværdi på $50 millioner - hvilket betyder, at han deler sin plads med Travis Scott.

2 Harry Styles - nettoværdi $80 millioner

Harry styles datede kendall jenner
Harry styles datede kendall jenner

Den andenplads på dagens liste er det tidligere One Direction-medlem Harry Styles. Harry har været on-and-off-igen knyttet til modellen Kendall Jenner fra 2013 til 2016. Desværre er parret siden gået fra hinanden, men Harry har fundet vej til plads nummer to på dagens liste, fordi han ifølge Celebrity Net Worth - pt. har en anslået nettoformue på $80 millioner.

1 Kanye West – nettoværdi 3,2 milliarder USD

Kim Kardashian og Kanye West ved TSA JFK 2012
Kim Kardashian og Kanye West ved TSA JFK 2012

Rapperen Kanye West pakker listen op på førstepladsen med en nettoformue på hele $3,2 milliarder. Kanye og Kim Kardashian begyndte at date tilbage i 2012 og i 2014 blev parret gift. Sammen har Kim og Kanye fire børn - North, Saint, Chicago og Saint. Desværre annoncerede parret i slutningen af 2020 deres separation, og de gennemgår i øjeblikket en skilsmisse.

Anbefalede: