Fans slår alle, der tør antyde, at Drake er større end Michael Jackson

Indholdsfortegnelse:

Fans slår alle, der tør antyde, at Drake er større end Michael Jackson
Fans slår alle, der tør antyde, at Drake er større end Michael Jackson
Anonim

Rap TV stillede for nylig et spørgsmål til deres publikum og spurgte dem, om de mener, at Drake er en større stjerne end Michael Jackson. Spørgsmålet var baseret på nyere statistikker, der viser, at Drake har flere bedst sælgende albums, end Michael Jackson havde. Men fans var dybt fornærmede over sammenligningen og var hurtige til at klappe tilbage til forsvar for Michael Jacksons ære.

Alene det at placere disse to kunstnere i samme kategori var nok til at forårsage forstyrrelse, og lige så hurtigt som spørgsmålet blev stillet, blev det udfordret. Fans er ikke glade for at se Drake få så meget kredit, og de var hurtige til at forsvare den afdøde Michael Jacksons ære og erklærede ham hurtigt som den evige konge i musikkens verden.

Sammenligningen

Rap TV foreslog, at Drake har overgået mange af de anerkendelser, som Michael Jackson tidligere har opnået, hvilket førte dem til at sammenligne de to kunstnere. De mindede fans om, at tilbage i 1982 resulterede Michael Jacksons Thriller-album i, at 7 sange kom ind i top 10. Drake har dog slettet brættet ved at have 9 ud af top 10 pladserne tilhøre ham. De fortsatte med at sige, at Drake har 10 nummer et albums, mens Michael Jackson kun havde 6.

Når det kommer til numrene og hitlisterne, er der utvivlsomt et skænderi om, hvem der er en mere indflydelsesrig kunstner, men fans ser langt forbi dette og ser på den større indvirkning, som Jackson havde på verdensplan.

Drake kan simpelthen ikke holde et stearinlys til det, og fans håner selve ideen med dette forslag.

Fans bider tilbage

Fans var meget hurtige til at bide tilbage ved denne sammenligning, og sociale medier eksploderede med klapryg og smarte svar.

Nogle kommentarer inkluderet; "omg der er ingen sammenligning. MJ er en legende. Drake er en hvinende freak, der formåede at svaje et par fans."

Andre skrev; "wow, ikke engang tæt på at være på samme niveau. MJ var verdens ikon, og Drake er den største poser og talentløse vidunder."

Just… Nej

Fans er et fast "nej" til dette. De vil ikke tillade denne sammenligning at fortsætte og hævder, at der ikke er 'ingen konkurrence' mellem kunstnerne.

Yderligere kommentarer inkluderet; "lol svært nej. Drake har streaming salg, og det er fedt, men han kan ikke holde et lys for Michael Jackson," og "haha nej. Drake er talentløs" samt; "hvordan kan nogen sammenligne dem med hinanden? Helt forskellige niveauer, og Drake er det ikke."

Michael Jackson Reigns Supreme

En anden fan skrev ind for at sige; "Michael Jackson stod for 3 minutters jubel ved Super Bowl, og Drake blev bublet fra scenen, fordi publikum ville have Frank Ocean," samt "MJ er så langt over alle."

Måske var det mest markante svar; "Michael Jackson griner sikkert af at kigge ned på det her og ryster på hovedet. Der er ingen sammenligning. God joke."

Anbefalede: