Kaley Cuoco-fans synes, hun ser single ud og klar til at blande sig i en fantastisk kjole

Indholdsfortegnelse:

Kaley Cuoco-fans synes, hun ser single ud og klar til at blande sig i en fantastisk kjole
Kaley Cuoco-fans synes, hun ser single ud og klar til at blande sig i en fantastisk kjole
Anonim

Cuoco, der modigt valgte en lys, næsten neon-gul kjole, skilte sig ud blandt resten og nåede bestemt målet om at blive bemærket. Fans er enige om, at hun så single ud og meget klar til at blande sig på denne altafgørende første store optræden siden hun annoncerede sin skilsmisse.

Det var for nylig, at Cuoco skabte overskrifterne over den chokerende nyhed om, at hun var ved at skilles fra Karl Cook. Efter blot tre års ægteskab, som alle syntes at være helt salige på sociale medier, udgav de to en fælles erklæring tidligere på måneden, hvor de annoncerede deres skilsmisse.

Fans var ikke sikre på, hvad de kunne forvente af Cuocos Emmy-optræden, efter det blev annonceret, at hun modtog et nik til enestående hovedrolleindehaver i en komedieserie, men hun satte tonen i det øjeblik, hun trådte foden på rød løber.

Kaley Cuocos dristige erklæring

Mange troede, at Cuoco ville prøve at blande sig lidt i denne prissæson, i betragtning af det faktum, at hendes skilsmisse er så frisk, efter først at være blevet annonceret tidligere på måneden. Det blev antaget, at hun ville dukke op solo, og fans antog, at dette ville blive et meget vanskeligt øjeblik for hende uden Karl Cook ved sin side.

Tværtimod kom Kaley Cuoco med en dristig udtalelse i en fantastisk, levende gul kjole, der gjorde det kendt, at hun ikke kun var ankommet, men havde gjort det med selvtillid.

Som bevis på, at hun langt fra var en genert vægblomst, vandt hendes kjole straks fans opmærksomhed, da de fossede over det fantastiske design på sociale medier.

Kjolen var et smukt Vera Wang-design, der kunne prale af iøjnefaldende, overdimensionerede flæser på skuldrene og en dybtgående sp altelinje. Den fantastiske kjole t alte for sig selv og krævede kun en lille neon-clutch fra Edie Parker for at få den til at blive tilbehøret. til perfektion.

Fans reagerer på Cuocos kjole

Ikke kun virkede Cuoco komfortabel med sin 'single-status', fans synes, at hun absolut 'ejede den'. Hun så ud som om hun havde det rigtig sjovt og holdt sig ikke tilbage med sin begejstring hele natten.

Tager til sociale medier med et væld af kærlighed til hendes outfit og ubestridelig selvtillid på den røde løber, inklusive fankommentarer; "spis dit hjerte ud, Karl Cook," og "for fanden, hun er klar til at blive klogere."

Andre kommentarer inkluderet; "Åh, hun er ankommet, og hun er klar til en ny," "det er sådan, du ejer en skilsmisse," og "ja! dette er udseendet af single og klar til at blande sig."

Nogle fans skrev ind for at sige; "hun vil ikke være single længe, hvis hun bliver ved med at se sådan ud," og "skilsmisse ser godt ud på din Kaley! Så, så lækkert!"

En fan skrev endda; "det ser ud til, at skilsmisse var en genfødsel for dig! Du har aldrig skinnet klarere."

Anbefalede: