Sådan ser Lady Gaga stadig ud og føler sig fantastisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan ser Lady Gaga stadig ud og føler sig fantastisk
Sådan ser Lady Gaga stadig ud og føler sig fantastisk
Anonim

Lady Gaga er lige blevet 34, og man kan roligt sige, at Popstar ser positivt strålende ud.

Udover at være en utrolig talentfuld sangerinde, skuespillerinde og iværksætter, er Lady Gaga, hvis navn er Stefanie Germanotto, utrolig rask og sund.

Hvordan vedligeholder hun præcis sin smukke figur og fejlfri hud?

Women's He alth Mag har samlet et par af Gagas sundhedstip, og du kan blive inspireret til at følge trop.

Svede træning

Gaga vil svede og træne hårdt, så hun henvender sig til kendistræner Harley Pasternak fem dage om ugen for 35-minutters styrketræningssessioner.

“Jeg kan huske, første gang hun kom forbi, hun var lillebitte. Hun er lille," sagde han. "Dette er ikke nogen, der havde brug for at tabe sig. Hun klædte sig som en Jean-Paul Gaultier-annonce fra 80'erne, som så cool, og bare woah. Der er tilstedeværelse."

Æg til morgenmad

Ifølge Gagas personlige kok, Bo O'Connor, er Gagas go-to-morgenmad altid æg.

"Det vil norm alt involvere en eller anden type æg eller æggehvider, helt sikkert grøntsager, en masse grøntsager og nogle gange græsk yoghurt eller forskellige typer frugt, eller sund granola," sagde O'Connor.

Isbade

For at berolige hendes muskler efter et energisk show tager Gaga isbade.

"Rutine efter showet: isbad i 5-10 minutter, varmt bad i 20, derefter kompressionsdragt fyldt med isposer til 20," skrev hun på Instagram.

sund mad

Selvfølgelig har hun nogle snydedage, men for det meste spiser hun sundt. Hendes kost inkluderer alt fra vand til kombucha, græsk yoghurt til mandelsmør, og masser af frugt og grøntsager kan findes i Gagas køleskab.

Ansigtsmassage

Gaga anses for at have den bedste hud i branchen og holder sin teint perfekt til at se fejlfri ud ved regelmæssigt at forkæle sig med ansigtsmassage.

"Alt ser strammere og lysere ud," forklarede Gagas ansigtsforsker Joomee Song. "Det, der adskiller denne behandling fra andre, er, at det er en kombination af fingertryk og en japansk mikrostrømmaskine, der er specielt designet til at frigøre spændinger hurtigt."

Anbefalede: