This Is Jabari Banks, skuespilleren, der fik Wills del i genstarten af 'Fresh Prince Of Bel-Air

Indholdsfortegnelse:

This Is Jabari Banks, skuespilleren, der fik Wills del i genstarten af 'Fresh Prince Of Bel-Air
This Is Jabari Banks, skuespilleren, der fik Wills del i genstarten af 'Fresh Prince Of Bel-Air
Anonim

The Fresh Prince Of Bel-Air er et af de mest ikoniske shows, som tv nogensinde har set og var drivkraften bag Will Smiths succes. Den hylende morsomme sitcom formåede at diskutere nogle svære problemer med en humoristisk opblussen og fremviste forskelligheden i klassestrukturen på en ubestridelig måde. Showet dominerede i 1990'erne og har efterladt et fodaftryk i branchen, som aldrig kunne erstattes. Det bliver dog helt sikkert duplikeret.

Genstarten af showet er på vej, og en frisk Jabari Banks er trådt ind i nogle meget store sko. Han er klar til at påtage sig hovedrollen som Will Smith, og fans er spændte på at se, hvad denne talentfulde unge skuespiller handler om. Pop Sugar rapporterer, at Jabari er et absolut bundt af talent, og fans glæder sig ivrigt til de nye elementer, han vil bringe til showet. Denne unge mands engang så stille liv er ved at eksplodere af fanvanvid. Her er alt, hvad vi ved om Jabari Banks indtil videre…

10 Han er faktisk fra West Philadelphia, 'Born And Raised…'

På samme måde som hans karakter og de berømte linjer i temasangen er Jabari Banks fra West Philadelphia… selvom han måske ikke er født og opvokset der. Tæt på! Han har familie og tætte bånd til West Philadelphia, og han gik i gymnasiet på Riverside Baptist School i Upper Marlboro, Md. West Philadelphia er bestemt i hans blod, og Jabari kan bestemt gøre krav på autenticitet, når det kommer til denne rolle.

9 Dette er hans første store skuespillerjob

Det er svært at tro, men denne unge mand dykker ind i det første kapitel af sin skuespillerkarriere ved at påtage sig denne ikoniske rolle. Genstarten af The Fresh Prince of Bel-Air er det første store skuespillerjob, som Jabari Banks nogensinde har påbegyndt, lige fra starten. Måske ikke så ironisk nok er hans efternavn Banks, og han begiver sig ud på et nyt eventyr med Banks-familien på banen.

8 Jabari Banks er en talentfuld musiker

Jabari Banks kommer ind i denne rolle med nogle ret store talenter at prale af. Han har en historie inden for musikteater og er passioneret interesseret i kunst. En sand musiker, Jabari har færdigheder inden for områderne rap, sangskrivning og sang, som alle fans helt sikkert vil få en anelse om i den meget nære fremtid.

7 Hans far opmuntrede ham til at forfølge denne rolle

The Inquirer rapporterer, at Jabari skylder en stor tak til sin far, da han er hovedårsagen til, at Jabari gik til audition til dette show. Efter at have hørt om denne mulighed, opfordrede Jabaris far ham til at gå på audition til denne del og kastede sin støtte bag sin søn. Resten, som man siger, er historie.

6 Han er 'så klar' til dette drømmejob

Denne nye skuespilrolle kan nemt ses som skræmmende for nogle, men det er slet ikke sådan, Jabari Banks føler. Under et videomøde med ingen ringere end Will Smith selv fort alte Jabari den ikoniske skuespiller, der er 'så klar' til dette drømmejob, og fortsatte med at sprænge begejstring over sin nye rolle. Jabari ser ud til at være låst inde og klar til at gå, uden engang et glimt af tøven eller nervøsitet.

5 Han har altid været en stor fan af showet

Et af de sødeste øjeblikke i Jabaris liv blev fanget på kamera, da han tog på et videoopkald fra Will Smith, som begejstret annoncerede, at Jabari havde fået rollen. Da Will Smith bød Jabari velkommen til showet, gav han stafetten videre, og det gik ikke ubemærket hen af Jabari. Han sagde: "Dette er en drøm, der går i opfyldelse. Du ved det ikke, du ved det sikkert. Du mærker det… showet har påvirket mig og mit liv. Det bliver en utrolig oplevelse."

4 Hans færdigheder spænder over flere genrer

Der er noget medfødt interessant ved enhver skuespiller, der træder ind i denne karakters sko. Will Smith, og nu Jabari Banks, har begge påtaget sig rollen som den friske prins, mens de har bragt en række talenter til bordet. Begge skuespillere er dygtige inden for en række forskellige genrer. Jabari Banks kan skrive musik, synge, rappe og har tilfældigvis også nogle ret vilde færdigheder på banerne. Han er en aktiv ung mand, der elsker at spille basketball og er lige så begejstret for at deltage i musikteater.

3 Jabari Banks Jives med Will Smith

Det er kun begyndelsen, men alligevel har Will Smith og Jabari Banks allerede ramt det. Jabari holdt sig selv under sit videoopkald med Will Smith og så ud til at have en naturlig komisk luft omkring sig. Han t alte fejlfrit med en af Hollywoods mest eftertragtede stjerner og så ikke ud til at være faset i det mindste. Jabari udstråler selvtillid og en upåklagelig sans for humor, der helt sikkert vil være et stort aktiv for hans skuespillerkarriere.

2 Han er ikke interesseret i sociale medier

For en ung mand, der vokser op i den digitale tidsalder, ser Jabari Banks bestemt ikke ud til at være så opsat på sociale medier. Han har kun postet to gange på Instagram og har valgt at være lavmælt og deler ikke meget online. Han vil sandsynligvis snart tage et andet forhold til sociale medier, men indtil videre nyder han ensomheden og sindsroen, mens han kan.

1 Han er en gnist af naturtalent

Alle, der har t alt om Jabari Banks, har nævnt, at han har en naturlig gnist, og at hans talenter erstatter alt, hvad de nogensinde har mødt før. Faktisk gik han til audition til denne rolle online, og aldrig en gang personligt, hvilket er et stort bevis på hans evner. Han har en organisk måde at forholde sig til et publikum på gennem sin charme og sin karismatiske personlighed, og fans kan ikke lade være med at trække forbindelsen til Will Smith, som udstråler den samme evne.

Anbefalede: