Hvad skete der med genstarten af 'Clarissa Explains It All'?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med genstarten af 'Clarissa Explains It All'?
Hvad skete der med genstarten af 'Clarissa Explains It All'?
Anonim

Nogle tv-shows er ren 90'er sjov, og det forklarer helt klart Clarissa Explains It All. Melissa Joan Hart er kendt for at spille hovedrollen i dette Nickelodeon-show som en pige, der var teenager, der jonglerer med sin familie og skoleliv. Fra de lyse farver og mønstre, som denne karakter bar til temasangen med mange "Na na na na's", er dette show så mindeværdigt og elsket.

Da Clarissa Darling begyndte at vokse op, besluttede Nickelodeon at aflyse Clarissa Explains It All. Melissa Joan Hart er også kendt for at medvirke i Sabrina The Teenage Witch, og hun har en nettoværdi på $13 millioner.

Nyheden kom for lidt siden om, at der ville være en genstart af Clarissa, men sker det stadig? Lad os tage et kig.

Genstarten

Sabrinas rollebesætning fandt sammen igen, og det ville være vidunderligt at se Melissa Joan Harts anden berømte karakter igen.

I marts 2018 erfarede fans, at der ville være en genstart af Clarissa Explains It All.

Ifølge The Hollywood Reporter ville Melissa Joan Hart portrættere sin elskede karakter. Hun ville blive voksen og ville have sine egne børn.

Mitchell Kriegman, skaberen, var "i forhandlinger" om at være en executive producer og skribent på genstarten.

Familien Darling, der sidder sammen på Clarissa, forklarer det hele
Familien Darling, der sidder sammen på Clarissa, forklarer det hele

Fans var begejstrede for at få endnu en chance for at se Clarissa Darling på tv, da hun var så relaterbar og sjov. Hun elskede at hænge ud med sin bedste ven Sam, som ville kravle ind i hendes soveværelsesvindue, og mens hendes bror Ferguson drev hende til vanvid, elskede hun sin familie.

Desværre ser genstarten ikke ud til at gå længere siden meddelelsen.

I april 2019 sagde Melissa Joan Hart, at Clarissa-genstarten var "på hold."

Ifølge Us Weekly sagde Hart på det tidspunkt: "Der er ingen opdatering. Nej, jeg har haft travlt med mit Netflix-show, og jeg har bare prøvet at få familietid ved siden af, og det show er lidt i bero lige nu. Jeg ved ikke, hvad der sker med det." Hun fortsatte: "Jeg ved det ærligt t alt ikke. Det er op til forfatterne i showet, og producenterne og så netværket, hvad de vil have. Jeg mener, jeg ved det ikke."

Hart t alte om genstarten igen i januar 2021: som hun fort alte Distractify.com, var der stadig ingen opdatering. Hun sagde, "[Clarissa-genstarten] har været t alt om i lang tid, og bolden er lidt på Nickelodeons bane. Vi udarbejdede nogle kontrakter, men det blev aldrig til noget. Så jeg er virkelig ikke sikker på, hvor det er lige nu."

Hart sagde, at hvis der var nyheder, ville hun "råbe det fra hustagene", men var ikke sikker på, at der ville komme nyheder "når snart."

Arbejder på 'Clarissa'

Selvfølgelig er det helt sikkert ærgerligt at høre, at genstarten ikke kommer nogen steder lige nu. Det ville være så sjovt at se denne karakter som mor, ligesom fans har nydt Punky Brewster-genstarten. Ville Clarissa stadig bære lyse farver og mønstre, der mikser og matcher? Ville hun stadig blive irriteret over Ferguson? Og ville hun og Sam stadig være bedste venner?

Showet fyldte 25 i 2016, og Hart t alte med Entertainment Weekly om det. Hart sagde, at hun virkelig nød at portrættere denne karakter, fordi hun havde en "meget Manhattan-stemning." Hart forklarede, at det var "meget East Village, lidt af en tidlig grunge-æra, virkelig vild stil, skørt værelse, skøre venner og familie."

Hart fortsatte, "Hun havde bare et vildt lille liv, og jeg føler, at jeg havde det samme i gang - jeg har en meget stor familie fuld af dynamiske personligheder, og jeg havde en virkelig eklektisk sans for stil, Jeg var meget en dreng, men også en slags pige, så det var en rigtig blanding, en sammensmeltning af den slags ting. Hun og jeg var så ens - det var så sjovt at spille hende."

'Clarissa'-bogen

Melissa Joan Hart som Clarissa Darling på Clarissa Explains It All
Melissa Joan Hart som Clarissa Darling på Clarissa Explains It All

The Clarissa Explains It All-skaberen, Michael Kriegman, skrev en bog kaldet Things I Can't Explain, der omhandlede Clarissa Darling i 20'erne. Hvis fans er nysgerrige efter, hvad der skete med denne elskede karakter, kan de tjekke det ud, da det er en meget fed idé.

Kriegman fort alte Indiewire.com, at det at skrive romanen var som "crowdsourcing", da folk lærte, at han var midt i bogen, og han begyndte at høre folks meninger om Clarissa. Han indså, at fans virkelig elsker forholdet mellem Sam og Clarissa.

Kriegman har tænkt meget over Clarissa, og han delte: "Det sjove ved bogen er, at den slutter, som den starter på en meget sjov måde. Den starter, og så stopper den, og så starter den igen, hvilket jeg synes er fedt. Jeg ved, hvad der sker med Clarissa, når hun næsten bliver 40. Der er en masse stop her. Jeg vil virkelig gerne se hende vokse og støde på alle mulige ting. Der er stadig ting at gøre."

Selv om det er trist at høre, at genstarten af Clarissa Explains It All ikke er gået nogen steder endnu, vil fans bestemt blive ved med at håbe.

Anbefalede: