Hvem var Jonathan Majors, før han spillede Kang The Conqueror?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Jonathan Majors, før han spillede Kang The Conqueror?
Hvem var Jonathan Majors, før han spillede Kang The Conqueror?
Anonim

De første tre faser af MCU satte alle scenen til, at Thanos kunne bære Infinity Gauntlet, og når først støvet lagde sig fra Infinity Saga, var MCU'en aldrig den samme igen. Efter en længere pause er fase fire skudt i gang med en række Disney+-shows, der har ændret MCU for altid.

Loki introducerede mainstream-publikum til Kang the Conqueror, som blev omt alt som He Who Remains i showet. Jonathan Majors var strålende castet i rollen, og nedfaldet af Lokis sidste episode sikrede, at Majors vil være en primær kraft i MCU'en fremover.

Så hvem var Jonathan Majors, før han blev Kang? Lad os tage et kig på hans rejse indtil videre.

Han optrådte i film som 'The Last Black Man In San Francisco'

Jonathan Majors er blevet et stort navn for nylig takket være hans fremragende præstation på Loki og den største rolle, som han vil spille i MCU's fjerde fase. Skuespilleren var dog ikke en umiddelbar breakout-stjerne, da det tog ham noget tid at finde fodfæste på både den store og den lille skærm. Majors har udført noget enestående filmarbejde i sin tid i Hollywood.

I 2011 fik han sin filmdebut i Forstyr ikke, og der skulle gå 6 år, før han fik en filmrolle igen. I 2017 optrådte han i Hostiles, før han fulgte dette op med en 2018-kampagne, der så ham optræde i projekter som White Boy Rick og Out of Blue. Alt dette spillede en rolle i at sætte ham op til succes i 2019.

The Last Black Man in San Francisco var en film, der blev mødt med en usædvanlig mængde kritikerros ved udgivelsen, og den gjorde det muligt for Majors at fremvise sine skuespilevner. Han blev nomineret til fremragende støtteskuespiller ved Black Reel Awards, og denne præstation var medvirkende til, at publikum lagde mærke til skuespilleren.

Majors' tavle fra 2019 indeholdt adskillige flere film, og han fulgte op på den succesfulde kampagne med Da 5 Bloods i 2020. Majors blev nomineret til en Golden Globe sammen med resten af hovedrollen for deres arbejde i filmen, og det var endnu en triumf for skuespilleren.

Det er klart, at manden kan trives på det store lærred, men det er vigtigt ikke at overse hans tv-arbejde.

Han medvirkede på 'Lovecraft Country' på fjernsyn

Sammenlignet med det arbejde, han har udført i film, har Majors' tv-roller været få og langt imellem. På trods af dette har skuespilleren udnyttet sine muligheder bedst muligt og har fundet en måde at skinne på den lille skærm med sit begrænsede arbejde.

I 2013 optrådte han i tv-filmen Much Ado About Nothing, og der skulle gå 4 år mere, før han var på tv igen. Hans tv-tilbagekomst i 2017 ville komme på When We Rise, som fik nogle solide anmeldelser ved udgivelsen. Fra det tidspunkt ville Majors se endnu en pause fra den lille skærm, men han vendte tilbage på stor måde, da 2020 rullede rundt.

Lovecraft Country fra 2020 var et stort HBO-projekt, der gjorde det muligt for Majors at skinne sammen med kunstnere som Jurnee Smollett og Aunjanue Ellis, og selvom det kun varede i en enkelt sæson, elskede fans, hvad showet bragte til bordet. Denne serie var medvirkende til, at fans blev fortrolige med Jonathan Majors' tv-arbejde, og da han fik sin debut i MCU, ændrede alt sig på et øjeblik for skuespilleren.

His MCU Future

Efter Infinity Saga sluttede for Marvel, var fans nysgerrige efter at se, hvilken retning franchisen ville gå i sin næste fase eller to. Jonathan Majors blev annonceret som Kang the Conquerer for Ant-Man and the Wasp: Quantumania var en stor indikation på, at tingene var ved at blive skøre, men Majors' Kang, der optrådte som He Who Remains in Loki, satte MCU'en besked.

På samme måde som Thanos før ham, vil Kang blive MCU's store skurk på vej fremad, og franchisen kan nu gå i enhver retning, som den vil. Scarlet Witch, der fuldt ud indså sin magt som et Nexus-væsen, og Sylvie tog He Who Remains ud, åbnede fuldt op for multiverset, hvilket betyder, at alle væddemål er slået fra, og at Marvel har ubegrænsede muligheder.

En ting, der dog vil ske, er, at Majors vil være en drivkraft i franchisen i de næste par år. Dette vil utvivlsomt hjælpe ham med at blive en af de mest populære skuespillere.

Det har været et godt stykke vej for Jonathan Majors i Hollywood, og hvis hans tid på Loki er nogen indikation, så er det bedste endnu ikke kommet for den talentfulde performer.

Anbefalede: