Hvem er Idris Elbas kone Sabrina Dhowre, og hvad gør hun?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Idris Elbas kone Sabrina Dhowre, og hvad gør hun?
Hvem er Idris Elbas kone Sabrina Dhowre, og hvad gør hun?
Anonim

Idris Elba fik sin første store rolle tilbage i 1995 på Degrees Of Error, og det var først op fra da af. Skuespilleren har optrådt i utallige film- og tv-serier sammen med store navne, herunder Beyonce, Kate Winslet og Margot Robbie, for at nævne nogle få, alt før han satte gang i en masse snak om muligvis at blive den næste James Bond.

Ud over den succes, han har opnået i sit professionelle liv, er Idris også kendt for sine mange romancer. Efter sit første ægteskab tilbage i 1999 med Hanne Norgaard, knyttede Elba sig endnu en gang i 2006 til Nicole Hamlin. Nå, det ser ud til, at tredje gang virkelig er charmen for Idris Elba efter hans bryllup med Sabrina Dhowre i 2019.

Idris og Sabrina ser ud til at være som to ærter i en bælg, og fans kan ikke få nok! Sidste år udløste parret rygter om at byde en lille dreng velkommen, hvilket gav fans endnu mere grund til at ønske et smugkig ind i deres personlige liv. Så hvem er Sabrina Dhowre, og hvad laver hun? Lad os dykke ind!

Hvor mødtes Idris og Sabrina?

Idris Elba er ikke fremmed for bryllups alteret. Skuespilleren har været gift ikke én, ikke to gange, men tre gange i løbet af sin karriere. Nå, når det kommer til hans tredje ægteskab, er fans sikre på, at dette er "den ene". Idris giftede sig med Sabrina Dhowre tilbage i 2019, men de to havde datet i næsten to år tidligere.

I 2017 mødtes Idris og Sabrina på en "jazzbar" i Vancouver, hvor Idris straks blev revet væk af Sabrinas skønhed, og vi bebrejder ham ikke en eneste smule! Idris havde på det tidspunkt arbejdet i Canada med at filme The Mountain Between Us, alt mens Dhowre på det tidspunkt havde boet i Vancouver. Efter mødet hævder kilder, at de to var "bogstaveligt t alt uadskillelige siden", og vi tror på det!

Sabrina Dhowre er en model

Det tog ikke for lang tid, før duoen blev forlovet i 2018 og slog knude på et år senere. Sabrina og Idris giftede sig i Marrakesh, Marokko, som var dækket af ingen ringere end Vogue. Heldigvis for Sabrina er Vogue og resten af modeverdenen noget, hun bestemt er vant til.

Sabrina Dhowre har været model og skuespillerinde i et stykke tid og blev endda kronet som Miss Vancouver tilbage i 2014! Siden da har stjernen været med i en række modemagasiner, herunder britiske Vogue og Harrods Magazine, alt sammen mens han gik på Rolan Mouret-banen!

Sidste år, da Idris Elba annoncerede, at han havde fået Covid-19, var fans nysgerrige efter, om hans kone også var syg. På trods af at hun tog sig af Idris under hans sygdom, forblev Sabrina uskadt af virussen, alt imens hun modtog enorm ros fra sin mand for at blive ved hans side.

Sabrina And Idris Baby Drama

På trods af at duoen har et ganske drama-frit ægteskab, ser det ud til, at tingene tog en drejning, da rygterne begyndte at svirre om, at Idris har budt velkommen til en dreng med Sabrina sidste år. Nyhederne blev t alt om over hele landet, hvilket efterlod fans til at sende deres varme hilsener til parret, men sådan noget skete ikke!

"Sab @Sabrinadhowre og jeg takker dig for alle lykønskningerne, men vi har ikke fået en baby.. det er ikke sandt. Tro ikke på alt, hvad du læser. Vær sikker," forklarede Elba. Det viser sig, at forvirringen opstod, da Idris sagde, at han var en "far til to drenge", hvilket inkluderer hans søn, Winston, og hans gudsøn, ikke hans rigtige søn.

Dette førte til, at mange publikationer tog op på hans udtalelse, idet man antog, at han mente, at han og Sabrina havde budt en baby dreng velkommen. Mens de to ikke har fået børn sammen, forbliver Idris far til sin 18-årige datter, Isan, hans søn Winston og selvfølgelig hans gudsøn, som han ser som sin egen.

Anbefalede: