Big Brother 23': Alyssa Lopez sikker fra udsættelse! Alt, hvad vi ved om 'BB'-spilleren

Indholdsfortegnelse:

Big Brother 23': Alyssa Lopez sikker fra udsættelse! Alt, hvad vi ved om 'BB'-spilleren
Big Brother 23': Alyssa Lopez sikker fra udsættelse! Alt, hvad vi ved om 'BB'-spilleren
Anonim

Big Brother 23 spiller ikke rundt! Huset smed sin allerførste spiller ud i aftenens afsnit, som fans nu kan streame på Paramount+.

Efter Julie Chens meddelelse til deltagerne om, at hovedpræmien er steget til $750.000, vidste sæson 23 medvirkende, at der ikke var nogen tid at spilde. Efter en række indgåede alliancer, brudte løfter og en masse forvirring begyndte fans at spekulere på, om Frenchies uge som husstandschef ville give bagslag på ham, og det gjorde den næsten!

Selv om tingene gik efter planen, har Frenchie nu et stort mål på ryggen, hvilket ikke er for godt for ham. Med hensyn til Alyssa Lopez, vil hun sejle videre til næste uge efter at have undgået udsættelse. Under sin tale gav Alyssa en shout-out til sin virksomhed, venner og familie, hvilket vækkede interesse hos fans for, hvem Alyssa Lopez er.

Alyssa Lopez undgår udsættelse

Da Frenchie blev annonceret som sæsonens allerførste Head of Household, havde fans og andre deltagere store forhåbninger i betragtning af hans selverklærede mestring af spillet.

På trods af at have taget noter om, hvordan man bedst spiller Big Brother-spillet, var Frenchies strategi over alt, hvilket efterlod seerne til at udråbe ham som en af de værste HoH'er endnu!

Efter at Alyssa og Kyland blev sat på blokken, reddede Derek X' veto-sejr Kyland, hvilket efterlod Alyssa Lopez og afløser-nominerede Travis Long til udsættelse.

Da angsten begyndte at stige i BB-huset øjeblikke før huskammeraterne afgav deres stemmer, var fans sikre på, at Travis ville tage L og blive sendt hjem. I betragtning af Frenchies mange alliancer, og vi mener mange, afgav hele huset, med undtagelse af Derek F og Tiffany Mitchell, deres stemme på Travis.

Nå, det ser ud til, at planen gik i overensstemmelse hermed, efter at en stemme på 11-2 lod Travis Long pakke sammen! Heldigvis for Alyssa Lopez vil den 24-årige se endnu en uge.

Selvom hun hidtil har været ret åben omkring sit liv, vakte Alyssas tale interesse blandt seerne, efter at hun afslørede, at hendes fødselsdag nærmede sig og stoppede hendes forretning.

Som om det ikke var nok, har Frenchies mistanke om, at Alyssa og medspilleren i Big Brother, Christian Birkenberger var i en showmance, fået fans til at spekulere på, om Alyssa er single eller ej!

Hvad laver Alyssa Lopez?

Selvom Alyssas forholdsstatus forbliver ukendt, er fans sikre på, at hun ser Lew Evans, som hun har poseret sammen med en håndfuld gange på sin Instagram.

Selv om dette måske er Alyssas første tur til Big Brother, er hun ikke fremmed for reality-tv-verdenen. Deltageren, der regerer fra Sarasota, Florida, er tæt på et par Siesta Key-besætningsmedlemmer og har lavet en række Instagram-optrædener sammen med et par af MTV-alumnerne, herunder Juliette Porter og Amanda Miller.

Efter at have tilsluttet sin badetøjslinje, Mollie Bird, under sin udsættelsestale, interesserede seerne sig for Alyssas forretningsforetagende, som har hende opført som medstifter af badetøjskollektionen.

Mens Alyssa har øje for design, er hendes uddannelse i Broadcast Production - hvilket helt sikkert kunne komme til nytte for en reality-konkurrenceserie som Big Brother. På trods af sin bachelor i Broadcast satte Alyssa sit fokus på at få sit droneflylicens, hvilket gjorde hende til en kvinde med mange talenter.

Stjernen fortsatte med at fortælle, at hun "religiøst" har set programmet, siden hun var 11 år gammel, og markerede Jeff og Jordans sæson som en af hendes favoritter.

Med en baggrund inden for gymnastik er det ingen overraskelse, at Alyssa Lopez tog et godt væld i uge 1, men fans føler, som om hun vil blive ved i et stykke tid, især nu det alliancemedlem Kyland Young vandt Head of Household-konkurrencen!

Anbefalede: