Big Brother 23': Sarah Beths udsættelse bliver overskygget af Tiffany, der skriver historie

Indholdsfortegnelse:

Big Brother 23': Sarah Beths udsættelse bliver overskygget af Tiffany, der skriver historie
Big Brother 23': Sarah Beths udsættelse bliver overskygget af Tiffany, der skriver historie
Anonim

En anden episode af ' Big Brother' er i bøgerne. Dette kunne have været sæsonens mest forudsigelige afsnit, da Sarah Beth blev afsat, næsten ved en enstemmig afstemning. Selvom hun fik en ærgerlig stemme fra Tiffany, sandsynligvis fra Kyland, som også befandt sig på blokken.

Efter episoden diskuterede Twitter ikke så meget Sarah Beths udsættelse, i stedet roste fans en bestemt 'Big Brother'-spiller, da hun skrev historie under HOH-konkurrencen.

For dem, der ikke ønsker at få det næste afsnit forkælet, råder vi til at springe ud i slutningen af siden, da vi vil afsløre, hvad al snakken vedrørte.

Derudover vil vi tage et kig på The Cookouts dominans sammen med Sarah Beths exit, og hvad fansene siger om det.

The Cookout forbliver i kontrol

Igen var 'The Cookout' i stand til at kontrollere resultatet, og det ser ud til, at de vil være i fartpilot indtil de sidste seks.

Men fans bemærker, at tingene langsomt begynder at løse sig, da gruppen måske forbereder sig på at kæmpe meget snart, især med en dobbelt udsættelsesepisode sat til næste uge.

Det ser ud til, at Twitter bemærker, at Kyland kan være nederst på totempælen blandt gruppen.

Kyland gned også sin gruppe den forkerte vej, da han forsøgte at komme ud af blokken, fuldt vidende om, at han var i sikkerhed mod udsættelse.

Som om det ikke var nok, er fans ikke så tilfredse med nogle af hans kommentarer på live-feeds, som at sige, at hovedpræmien ikke er så meget.

Måske når tingene koger ned til de sidste seks, kan Kyland finde sig selv på den anden side af huset for første gang i denne sæson.

Sarah Beths udsættelse var forventet

Det var sæsonens mest oplagte udsættelse. Sarah Beth blev smidt ud, og i sandhed havde hun nogle fortrydelser.

Efter hendes exit diskuterede Sarah Beth det faktum, at hendes alliance sammen med Kyland var lidt for indlysende. Hun fortrød heller ikke, da hun spillede en hånd for at få Derek X ud af huset.

“Jeg fortryder at være så åbenlys med min loyalitet over for Kyland. Jeg fortryder, at jeg ikke spillede mere loyal over for Tiffany og Claire, fordi jeg tror, det ville have været bedre for mit spil generelt. Jeg står ved min beslutning om at skille mig af med Derek X."

Fans så heller ikke ud til at have noget imod udsættelsen, et af de mest likede tweets indeholdt Derek X, og hvordan han fik mere skærmtid end Sarah Beth på sin sidste aften.

Debatten var begrænset vedrørende udsættelsen, og i stedet roste fans et andet øjeblik, der fandt sted, da showet gik ud af luften.

Spoileralarm forude

Spoiler Alert: Tiffany laver 'BB'-historie

Søg BB23 på Twitter, og den første ting, der dukker op, er diskussionen om, at Tiffany skrev historie i den nylige HOH-konkurrence.

Ikke kun vandt hun og cementerede sin sikkerhed, men hun blev også den første sorte kvinde i showet til at vinde back-to-back HOH-komps.

Fans roser også Tiffany for, at hun aldrig ramte blokken, og hun var heller ikke i fare for at gå op på noget tidspunkt.

Det virker indlysende på dette tidspunkt givet kommentarerne og reaktionerne, at Tiffany er blandt de store favoritter på dette tidspunkt i sæsonen.

Ikke kun har hun to back-to-back HOH-sejre, men hun var også medvirkende til at oprette alliancen og komme med duo-strategien for at sikre, at alliancen ikke ville blive målrettet mod ethvert punkt.

Det ser ud til, at det er hendes spil at tabe på dette tidspunkt.

Anbefalede: