Marvel-fans tror, at Anthony Mackie kan blive fyret

Indholdsfortegnelse:

Marvel-fans tror, at Anthony Mackie kan blive fyret
Marvel-fans tror, at Anthony Mackie kan blive fyret
Anonim

Han var muligvis en slægtning, der var ukendt før Marvel Cinematic Universe, men i disse dage laver Anthony Mackie masser af sine egne overskrifter.

Hans opståen til berømmelse er veldokumenteret, men han ser ud til lige nu at lære om aflysningskultur og hvordan det kan påvirke hans karriere.

Hvad gjorde Anthony Mackie, der er så slemt?

Det korte svar er, at nogle fans blev oprørte efter at have læst et interview, Mackie gav. I den var Mackie uenig med fans i, at Sam Wilson skulle date Bucky Barnes. Anthony bemærkede, at han sigter mod at vise "en følsom maskulin figur", der har autentisk venskab og er følelsesladet uden at være homoseksuel.

Han uddybede, at på trods af "skibet" for Bucky og Sam, "havde Sam og Steve et forhold, hvor de beundrede, værdsatte og elskede hinanden. Bucky og Sam har et forhold, hvor de lærer at acceptere, værdsætte og elske hinanden. elsker hinanden. Man ville kalde det en bromance, men det er bogstaveligt t alt bare to fyre, der har hinandens ryg."

Kort sagt, han siger, Bucky og Sam er ikke homoseksuelle – eller hvis de er, er de ikke interesserede i hinanden. Og det er fint, fordi de er venner, og venskab betyder også noget. Ikke?

Hvad siger fans om at fyre Anthony Mackie?

Der er selvfølgelig meninger på begge sider af sagen. På den ene side siger nogle, at Anthonys "ordsalat" blot dækker over homofobi. De siger, at han insinuerer, at en gruppe forsøger at "rationalisere" sig selv, og at der ikke er noget g alt med det.

Yderligere udtaler den gruppe fans, at Anthony "hader homoseksuelle mennesker", og at han bestemt burde fyres fra Marvel og offentligt aflyses.

Men andre fans peger på citatet, hvor Mackie bogstaveligt t alt kalder det at være homoseksuel "ren og smuk." De læner sig op ad det faktum, at Anthony sagde, at "homoseksualitet er blevet udnyttet af mennesker" (omend de mennesker, der er, "forsøger at rationalisere sig selv").

Den gruppe fans tror, at Mackie bare var irriteret over skibet, som Marvel ikke havde til hensigt. De uddyber, at Anthony tilbageviser det faktum, at enhver følsom mand automatisk er homoseksuel.

Har fans ret til at annullere Anthony Mackie?

Nogle ser Mackie som forsvarer af hans venskab, og det er sandt, at han har været tæt på venner som Sebastian Stan i lang tid. Måske er han quipping baseret på hans virkelige forhold. Og den måde, som folk "sender" ham med folk, han ikke er romantisk interesseret i uden for MCU'en.

Anthony kan heller ikke lide, at folk kalder venskabet på skærmen for en "bromance", fordi fyre kan være gode venner uden at tilføje "romance"."Det lyder som om, at han siger, at romantisering af venskab er sårende for homoseksuelle partners forhold på en eller anden måde, og nogle fans forholder sig til det.

Bundlinjen? Det hele kommer ned til fortolkning, og hvad fans får ud af ordene Anthony faktisk siger. Så hvem har ret, og hvem er forkert, og berettiger situationen til at 'aflyse' ham fra MCU?

Anbefalede: