Er Terrence Howard stadig sur over at blive fyret fra MCU?

Indholdsfortegnelse:

Er Terrence Howard stadig sur over at blive fyret fra MCU?
Er Terrence Howard stadig sur over at blive fyret fra MCU?
Anonim

Terrence Howard er en A-lister i enhver henseende. Ja, på trods af at han har et temperament bag kulisserne, har han medvirket i populære film som Hustle & Flow og Crash. Disse har skaffet Howard helt rampelyset i Hollywood. Der er dog en plet på hans plade, som stadig er et afventende emne til diskussion, og det er en MCU film.

Alle ved, at Howard medvirkede i 2008's Iron Man som James "Rhodey" Rhodes AKA War Machine. Men når tiden er inde til efterfølgeren, erstattede Marvel ham med Don Cheadle.

Siden da har både fans og interviewere spurgt Howard om hans pludselige afgang. Han har sagt forskellige ting gennem årene. Spørgsmålet er, hvordan han har det med situationen i dag?

Howards seneste kommentar

Sidste gang Howard sagde noget om sin orlov fra MCU-franchisen, lød han ikke særlig tilfreds. Indrømmet, han indledte kommentaren med komplimenter og på en sjov måde, men Howard sagde "fk 'em", da han blev spurgt om muligvis at vende tilbage til Marvel Cinematic Universe. Og den udtalelse siger meget.

Howard fremsatte denne kommentar under et interview på Watch What Happens Live With Andy Cohen tilbage i 2018. Det er noget tid siden, og skuespilleren kan have ændret sin melodi. Selvom han efter al sandsynlighed stadig føler det samme, især nu.

I betragtning af al hypen omkring Cheadles version af Rhodey i Avengers: Infinity War and Endgame, kan Howard fortryde, at han ikke accepterede lønnedsættelsen, der blev foreslået ham for hans deltagelse i Iron Man 2. Marvels tilbud var bestemt en lowball-type. Men havde Howard taget det, ville han have tjent flere millioner i fremtidige film.

En anden grund til, at Howard sandsynligvis ikke er så glad, er muligheden for, at interviewere bragte hans navn på tale, da de diskuterede Cheadles roller i de sidste to Avengers-film. Han har ikke nævnt noget offentligt. Selvfølgelig er det sandsynligvis situationen.

Massede muligheder

Billede
Billede

Noget andet, der sandsynligvis er forarget Howard er, at Marvel er ved at udvikle en Armor Wars-serie med Don Cheadle i hovedrollen. For igen, havde den tidligere War Machine-skuespiller siddet fast i firmaet uanset uenigheder med dem, ville han tjene penge.

På samme tid kan Howard også være på vej til at blive MCU's næste Iron Man. Mens Riri Williams (Dominique Thorn) nærmer sig sin debut som Ironheart, kan kappen stadig falde til Rhodey. Det skete i tegneserierne, og med den måde tingene går på, har verden brug for en ny Iron Man.

Når vi ser på alt, hvad der skete i Captain America and the Winter Soldier, har verden mere end nogensinde brug for helte. Usynlige kræfter planlægger en uhyggelig magtovertagelse, der vil få katastrofale følger for planeten, men Wilson og Barnes vil ikke være i stand til at tackle dem alene.

Oven i købet skal duoen også kæmpe med vagthavende, der kopierer Tony Starks teknologier og skaber deres egne superdragter. Derfor har verden brug for en ny Iron Man, og det er her Rhodey kommer ind.

For Howard er hovedrollen, som Cheadle potentielt har i fase 4, en fantastisk mulighed, han gik glip af. Der er skyld på begge sider for hvorfor, men skuespilleren er sandsynligvis stadig beef med Marvel. For hvis det ikke var for dem, ville Howard være på vej til at blive Iron Man.

Anbefalede: