Hvorfor Kravis' italienske bryllup var så stort for Kourtney Kardashian

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Kravis' italienske bryllup var så stort for Kourtney Kardashian
Hvorfor Kravis' italienske bryllup var så stort for Kourtney Kardashian
Anonim

Kourtney Kardashian og Travis Barkers italienske bryllups-ekstravaganza var bestemt mindeværdig. Parret knyttede knude på det storslåede Castello Brown-slot i Portofino, Italien, omgivet af tæt familie og venner. Selvom brylluppet bestemt var spektakulært, var det ikke første gang, parret slog knuden.

I ugerne op til den overdådige vielse havde Kourtney og Travis et haglgeværbryllup i Las Vegas og en intim retsbygningsceremoni i Santa Barbara, hvilket bragte det samlede antal Kravis-bryllup op på tre. Parrets italienske bryllup var dog unægtelig det mest glamourøse og forventede. Her er grunden til, at den berømte vielse var så stor en ting, især for Kourtney Kardashian

8 Kourtney Kardashian har aldrig været gift

Forbløffende nok er Travis Barker Kourtney Kardashians første mand. Før Barker havde Kourtney været involveret i et ni år langt rutsjebaneforhold med reality-tv-stjernen Scott Disick. På trods af udstrakt dating og tre børn sammen, blev Scott og Kourtney aldrig gift.

I april 2016 afslørede en Kardashian-insider over for Page Six, at Kourtney "kom med kommentarer til sin familie om, hvordan [Scotts] adfærd [med penge og fest] præcis er grunden til, at hun aldrig giftede sig med ham."

7 Kourtney Kardashian er slået sammen med Travis Barker

Siden de blev offentliggjort med deres forhold i januar 2021, har Kourtney været utrolig højrøstet om, hvor meget hun elsker Travis Barker. De to har skamløst flagret med PDA på sociale medier og begivenheder på den røde løber.

Tilbage i marts 2021 fort alte en intern kilde til US Weekly: "Kourtney er så betaget af Travis, og alle omkring dem elsker dem som et par." I kølvandet på Kourtney og Travis' forlovelse fort alte en anden insider til People: "Kourtney er selvfølgelig ekstatisk. Hun kan ikke vente med at gifte sig med Travis."

6 Kourtney Kardashian har altid ønsket et traditionelt bryllup

Kourtney og Travis er kendt for deres spontane tendenser. Parret har dog stadig et blødt punkt for hævdvundne traditioner. Duoens italienske bryllup gav dem åbenbart mulighed for at udforske deres mere gammeldags side.

I oktober 2021 afslørede en kilde tæt på parret til E! at Kourtney og Travis "ønsker at lave den helt store traditionelle bryllupsceremoni og alt muligt og allerede har t alt om det."

5 Hvordan Kourtney Kardashian planlagde det italienske bryllup

På trods af at han allerede var gift med Travis, var Kourtney stadig opsat på at holde et overdådigt bryllup i Italien. Kardashian havde planlagt den berømte bryllup i flere måneder og var indstillet på at følge sine planer.

Efter deres intime Santa Barbara-ceremoni bekræftede en kilde til People, at parret på trods af at de var lovligt gift stadig holdt et overdådigt italiensk bryllup. Kilden tilføjede: "Alle detaljer er fastlagt, og hele familien, inklusive alle børnene, er meget begejstrede."

4 Kourtney Kardashian ville overraske sine bryllupsgæster

I månederne op til deres ægteskab blev Kourtneys bryllupsplaner Kardashian-familiens mest beskyttede hemmelighed. Kourtney var opsat på at holde detaljerne om sit italienske bryllup skjult med det ene formål at overraske sine gæster.

I januar 2022 kommenterede en Kardashian-insider Kravis' bryllupsplaner til US Weekly og sagde: "[Kourtney] vil ikke have nogen detaljer om hendes bryllup, da hun ønsker, at det skal være en overraskelse for gæsterne. Det bliver dog helt sikkert et eventyrbryllup."

3 Hvem deltog i Kravis' italienske bryllup?

Alle medlemmer af Kourtneys familie, undtagen Rob Kardashian, var vidne til, at hun slog sig sammen med Travis Barker i Italien. Rygterne har svirret om, at vielsen også indeholdt nogle berømte ansigter, herunder Beyoncé og Jay-Z.

I betragtning af at Travis og Kourtneys Elvis-imitator-officerede Las Vegas-bryllup og Santa Barbara-retsbygningsceremonier var ekstremt intime affærer, må Kourtney have været glad for at have de fleste af sin nære familie og venner til sit italienske bryllup.

2 Kourtney Kardashian ville vise sin stil frem

Kravis' italienske bryllup var uden tvivl en uforfalsket fejring af Kourtney og Travis' unikke stil. Kourtney og Travis excentriske smag fremgik af det udsøgte gotiske alterarrangement og Kourtneys indviklet broderede kjole.

Tilbage i marts indrømmede en insider Entertainment Tonight, at Kourtney og Travis ville have deres bryllup i foråret 2022 og "ønsker, at deres bryllup skal tale på vegne af begge deres stilarter med en vis sexiness og elegance."

1 Kourtney Kardashian elskede ideen om et destinationsbryllup

Mens Kourtney Kardashian og Travis Barkers første bryllup fandt sted i USA, havde Poosh-grundlæggeren længtes efter et destinationsbryllup. I oktober 2021 afslørede en intern kilde til Entertainment Tonight, at Kourtney og Travis havde "overvejet at have et destinationsbryllup, der vil være intimt og lille."

Kourtney og Travis tog også en tur til Italien i samme måned. En insider afslørede senere til People, at parret havde spejdet flere steder, mens de var på deres rejse, i håb om at finde et passende sted til deres kommende bryllup.

Anbefalede: