Jim Parsons blev hængende i timevis efter audition til Big Bang Theory

Indholdsfortegnelse:

Jim Parsons blev hængende i timevis efter audition til Big Bang Theory
Jim Parsons blev hængende i timevis efter audition til Big Bang Theory
Anonim

Jim Parsons' skildring af Sheldon Cooper var virkelig fænomenal. Parsons legemliggjorde karakteren på en måde, der fik fans til at tro, at enhver anden skuespiller ville være blegnet i sammenligning. Skuespillerens stjernebillede af Sheldon gav ham endda en forbløffende fire Prime Time Emmy Awards og en Golden Globe. Parsons var åbenbart det rigtige valg til denne særlige rolle.

Ikke desto mindre var Hidden Figures-skuespilleren ikke den foretrukne kandidat til rollen, hvor The Big Bang Theory-skaberne oprindeligt tilbød rollen til hans medstjerne Johnny Galecki. Derudover måtte Parsons vente flere timer på at høre tilbage fra The Big Bang Theory-skaberne efter hans audition. Så hvorfor skulle Jim Parsons udholde så lang ventetid efter hans Sheldon Cooper-audition?

Jim Parsons vidste med det samme, at Big Bang-teorien ville være noget særligt

Mens Parsons tidligere havde prøvet flere roller, havde ingen af dem virket så vigtige som Sheldon Cooper. Det er næsten, som om skuespilleren instinktivt vidste, at rollen ville kaste ham til et hidtil uset succesniveau.

“Det eneste, jeg husker, er, at når jeg læste det, husker jeg, at jeg tænkte:’Det her er vigtigt.’ Jeg mener, jeg arbejder altid på mine auditions, men jeg ved det ikke. Jeg følte noget særligt," fort alte Parsons til Vanity Fair i 2020. "Og jeg kan huske, at Oscar-uddelingen skulle finde sted den aften, og jeg blev inviteret til at holde af en fest, og jeg sagde: 'Jeg går ikke.' Og jeg blev hjemme. og læste mine linjer op og arbejdede på mine linjer."

Den 49-årige tog ekstra omhu for at sikre, at han var grundigt forberedt til sin audition.

“Jeg har knoklet på det! Du aner ikke, hvor godt husket jeg var,« afslørede han til The Hollywood Reporter."Sheldon har så meget at sige nogle gange - det er ikke så slemt, som det plejede at være - og det var virkelig tæt, og det var tydeligt for mig, at den humor, der var indbygget i dette, kun var, hvis disse tætte stykker flød meget let. Jeg borede lortet ud af det! Jeg var meget bange - og spændt på at præsentere det for dem."

Jim Parsons udholdt en lang ventetid efter sin Sheldon Cooper-audition

På trods af at han var utrolig ængstelig, dukkede Jim Parsons op til sin Sheldon Cooper-audition, forberedt på at give sit livs præstation.”Jeg gik ind, og jeg gik til audition, og jeg vidste, at det var gået godt. Et par dage senere ringede de tilbage til mig for at lave testen for ligesom netværket og studiet, eller hvad som helst,” fort alte Parsons til Vanity Fair. "Og jeg troede, det var gået godt. Jeg vidste, at det var gået godt. Jeg gjorde, hvad jeg ville, og jeg kunne mærke, at det var gået godt."

På trods af at auditionerne gik bemærkelsesværdigt godt, måtte Parsons stadig vente i flere timer på at høre tilbage fra The Big Bang Theorys casting-team efter hans sidste audition.

"Norm alt alle andre piloter, jeg er blevet kastet ind i, havde min telefon ringet bogstaveligt, mens jeg gik hen til bilen fra audition," forklarede han. "Dette var timer. Det var timer. Og min agent på det tidspunkt husker jeg, at jeg ringede, og han sagde:’Hvad skete der i dag?’ Og jeg sagde:’Åh Gud, hvad mener du?’ Han siger:’Jeg laver bare sjov. Du har det.’"

The Big Bang Theory-skaberne kunne ikke beslutte, om Jim Parsons var den rigtige pasform for Sheldon Cooper

The Big Bang Theory-skaberne, Chuck Lorre og Bill Prady, havde svært ved at beslutte sig for, om de skulle caste Jim Parsons som Sheldon Cooper. Efter Parsons' forbløffende audition var Bill Prady overbevist om, at han var den rigtige mand til jobbet.

"Da Jim Parsons kom ind, var han Sheldon på et niveau," fort alte Bill Prady til At Home with the Creative Coalition-podcasten. "Jim kom ind, og han var bare - fra den audition var han den Sheldon, du så på tv. Han skabte den karakter ved den audition."

Medskaberen Chuck Lorre var dog ikke så optimistisk. "[Parsons] forlod rummet, og jeg vendte mig om, og jeg sagde: 'Det er ham! Det er fyren! Det er fyren!' Og Chuck vendte sig, og han sagde: 'Næh, han vil knuse dit hjerte. Han vil aldrig give dig den præstation igen.'"

Heldigvis besluttede Bill Prady at give Parsons endnu en mulighed for at bevise sit værd. "Jeg må sige, at i historien om mit forhold til Chuck, kan antallet af gange, jeg har ret, og Chuck tager fejl, være… Jeg går med en," sagde Prady. "Dette er måske det eneste eksempel på, hvor jeg faktisk havde ret."

Anbefalede: