Den inspirerende grund til, at Khloe Kardashian ansætter modeller i alle størrelser

Indholdsfortegnelse:

Den inspirerende grund til, at Khloe Kardashian ansætter modeller i alle størrelser
Den inspirerende grund til, at Khloe Kardashian ansætter modeller i alle størrelser
Anonim

Khloe Kardashians krop har været genstand for kritik og mediespekulation i årevis. Men realitystjernen siger, at det krævede at blive mor at se værdien i at ansætte modeller i alle forskellige kropsstørrelser og -former.

Realitystjernen lancerede sit brand Good American i 2016. Siden da er det blevet kendt for sit rummelige design og brede størrelsesudvalg. Mærket har også et ry for at bruge modeller med en række forskellige kroppe til at fremvise sit tøj.

Khloe t alte for nylig med Elle for at promovere Good Americans nye kollektion Pop Off Pink. Under interviewet forklarede hun, at hendes datter True inspirerer hende til at være så omfattende som muligt.

Khloe ønsker, at hendes datter skal føle sig repræsenteret på mode

Kardashians-stjernen har to børn – den 4-årige datter True og en nyfødt søn – som hun deler med sin ekskæreste Tristan Thompson.

Khloe t alte med Elle og forklarede, at hendes datter er grunden til, at størrelse-inklusivitet er så vigtig for hende. "Der er ikke en kage-udstikker-formet kvinde derude, så der burde ikke være småkage-udstikker-formede modeller, efter min mening," sagde mor til to. "Jeg tror, at alle skal føle sig repræsenteret."

Khloe fortsatte: "Nu hvor jeg er mor og har en datter, vil jeg have, at hun skal se alle versioner af sig selv, sine venner og sine kusiner - jeg vil have, at alle føler sig godkendt, tror jeg," hun tilføjet.

Khloes brand vokser, men hendes personlige liv er ved at optrevle

At sige, at Khloes Good American-brand har haft succes, ville være en underdrivelse. Mærket solgte 1 million dollars i sin første salgsrunde. Nu er det angiveligt vurderet til $130 millioner og er på vej til at tjene $200 millioner i omsætning alene i år.

Men mens hendes forretning boomer, har realitystjernens personlige liv været genstand for mange spekulationer i de sidste par måneder.

Fans blev overrasket tidligere i år, da Khloe meddelte, at hun ventede et andet barn med Tristan via surrogat, som fødte i august. Babyen blev angiveligt undfanget, før det blev kendt, at Tristan undfangede en baby med en anden kvinde, Maralee Nichols, mens han var i et forhold med Khloe sidste år.

På trods af at de byder et andet barn velkommen, er Khloe og Tristan ikke sammen. Da deres surrogat ventede, sagde kilder, at parret knap var på talefod.

Tristan er også blevet kaldt ud af Maralee, som hævder, at NBA-stjernen endnu ikke har mødt deres søn, Theo. Atleten nægtede oprindeligt, at han var faderen, men en faderskabstest modbeviste senere hans påstande. Selvom rapporter siger, at han nu betaler børnebidrag, har Tristan angiveligt intet forhold til spædbarnet.

Anbefalede: