Anthony Hopkins sagde, at denne tv-stjerne er den bedste skuespiller, han nogensinde har set

Indholdsfortegnelse:

Anthony Hopkins sagde, at denne tv-stjerne er den bedste skuespiller, han nogensinde har set
Anthony Hopkins sagde, at denne tv-stjerne er den bedste skuespiller, han nogensinde har set
Anonim

Anthony Hopkins har vundet to gange Oscar. Så det var bestemt stor ros, da han komplimenterede en medskuespillers præstation som det "bedste skuespil", han nogensinde har set. I 2013 gav han den ære til Bryan Cranston. The Silence of the Lambs-skuespilleren havde sendt Breaking Bad-stjernen en e-mail, hvor han begejstrede for sidstnævntes "spektakulære" portrættering af hans ikoniske karakter, W alter White. Her er hele historien bag korrespondancen.

Hvad Anthony Hopkins skrev i sit brev til Bryan Cranston

Hopkins' brev til Cranston gik vir alt i 2013. Ifølge et Reddit-indlæg, der citerer hele udskriften af e-mailen, blev det oprindeligt delt af Breaking Bad-skuespillere, Steven Michael Quezada (Gomez) og Charlie Baker (Skinny) Pete) via Facebook. I brevet indrømmede Thor-stjernen, at hun havde set hit-showet. "Kære hr. Cranston […] Jeg ville gerne skrive dig denne e-mail - så jeg kontakter dig gennem Jeremy Barber - jeg går ud fra, at vi begge er repræsenteret af UTA. Fantastisk agentur," skrev han.

"Jeg har lige afsluttet et maraton med at se BREAKING BAD - fra første afsnit af første sæson - til de sidste otte afsnit af sjette sæson. (Jeg downloadede den sidste sæson på AMAZON) I alt to uger (vanedannende) visning," fortsatte han. "Jeg har aldrig set noget lignende. Geni alt!" tilføjer, at Cranstons "optræden som W alter White var det bedste skuespil, jeg har set - nogensinde." Hopkins takkede endda Malcom in the Middle-stjernen for at genoprette hans tro på branchen.

"Jeg ved, at der er så meget røg, der blæser og kvalmende tyre - ikke i denne forretning, og jeg har faktisk mistet troen på noget," sagde han. "Men dette værk af jer er spektakulært - helt fantastisk. Hvad der er ekstraordinært, er den rene kraft fra alle i hele produktionen." Han bad også Cranston om at udvide sin "beundring til alle - Anna Gunn, Dean Norris, Aaron Paul, Betsy Brandt, R. J. Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Steven Michael Quezada - alle sammen - alle gav mesterklasser i præstationer … Listen er uendelig."

Hvordan Bryan Cranston reagerede på Anthony Hopkins' brev

I modsætning til Hopkins' brev blev Cranstons svar til The Two Popes-stjernen ikke lækket på internettet. Han sagde dog, at han var overrasket, da han modtog den. "Nå, jeg var forbløffet, da jeg fik brevet. Jeg var forbavset over, at Sir Anthony Hopkins selv skrev et brev til mig, og jeg blev overrasket. Jeg blev kildet og beæret og ydmyget, og det var noget af en ting," sagde han. tilføjede, at han straks delte roserne til sine medstjerner. "Jeg fortsatte derefter med at skrive et brev til mine medstjerner, [som Hopkins] roste meget," huskede Cranston.

"Jeg begyndte at skrive, 'Anthony Hopkins skrev et brev til mig, og han sagde grundlæggende,' og jeg stoppede og gik, vent lidt," fortsatte han. "Hvorfor skulle jeg parafrasere ham og kapulere, hvad han skrev? Jeg skulle bare lade dem læse brevet." Han endte med at sende dem en vedhæftet fil med Hopkins-brevet med en note: "Hør her er, hvad Anthony Hopkins skrev til os som rollebesætning, og jeg troede, du ville blive lige så begejstret, som jeg var. Nyd det, Bryan." Men som Reddit-indlægget sagde, lagde Quezada brevet online, som gned Hopkins den forkerte vej.

"Jeg har lige skrevet dette personlige brev til Bryan," fort alte Fracture-stjernen til Huffpost i 2016. "Jeg ønskede ikke, at det skulle blive kendt offentligt, men det er, hvad der sker i dag. Du kan ikke åbne munden før det går på internettet eller hvad du nu har, på Twitter eller Facebook." Han tilføjede, at han holdt op med at sende breve til skuespillere siden da. "Jeg holder min mund fra nu af," fortsatte han."Jeg skriver ikke breve til folk."

Hvad Bryan Cranston sagde om Anthony Hopkins' skuffelse over vir alt brev

Cranston indrømmede, at han ikke kunne se, hvordan Hopkins' brev ville blive vir alt, som det gjorde. "I denne nye tidsalder forventede jeg ikke, at nogen postede det. Jeg havde ikke forventet, at nogen derefter ville tage brevet og vise det til verden," sagde han. "Det var en forglemmelse af mig, så da det skete, tænkte jeg, Aw crap." Det må jeg nu indse."

Men Cranston sagde, at det forberedte ham til den sociale mediekultur, vi har i dag. "Med fremkomsten af Twitter og alt, hvad det er, okay, så nu er alt, hvad du siger på sociale medier, for verden at se, og det er for evigt," forklarede han. "Så jeg fik det. Men på det tidspunkt var jeg ikke i praksis med at sige: 'Vær venlig ikke at dele dette på sociale medier.'"

Anbefalede: