8 skuespillere, der lærte et instrument til en rolle

Indholdsfortegnelse:

8 skuespillere, der lærte et instrument til en rolle
8 skuespillere, der lærte et instrument til en rolle
Anonim

Få ting gør eller ødelægger en film som musik. Selvom mange instruktører vil bruge vinkler og lys til at skifte skuespillerens hænder ud med en professionel, foretrækker nogle i feltet at udføre arbejdet selv. Disse otte skuespillere tog deres roller seriøst og tog sig tid til at studere og forberede sig til at spille deres instrumenter på skærmen.

8 Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon gik i kø

Teknisk set en dobbeltindgang, Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon delte rampelyset i Walk the Line, en biopic, der følger Johnny Cash og June Carters liv. De to skrev under på filmen og brugte flere måneder på at træne for rollernes musikalitet under Roger Love. Gennem konstant arbejde og dedikation lærte duoen både guitar og vokal på trods af rygternes intense vanskeligheder med at mestre begge håndværk. Hvem ville have vidst, at så stor kemi og musik på skærmen tog så meget arbejde?

7 Adrien Brody ramte nogle seriøse toner

Adrien Brody var parat til at ramme nogle følelsesmæssige karakterer, da han tilmeldte sig The Pianist, men hans musikalske krav var et helt andet boldspil. For at forberede sig til sin rolle som Szpilman, der i bund og grund var et klavervidunderbarn, måtte Brody øve sig på tangenterne fire timer om dagen i månederne op til produktionen. Brody opgav også sin lejlighed, kæreste, bil og firma for at forstå, i hvilken dybde mennesket led i sult og alene. Han endte med at vinde en Oscar for rollen, men det tog en del at nå dertil.

6 Robert Downey Jr. tog en venstredrejning

Selvom han nu er bedst kendt for sit årti af tjeneste som Marvels Iron Man, Robert Downey Jr.har en ganske omfattende karriere bag sig. I 90'erne træder Downey Jr. ind i den ikoniske (og tragiske) filmstjerne Charlie Chaplins sko. For at klare rollen, studerede Downey Jr. i månedsvis for ikke kun at spille den violin, som Chaplin var kendt for at bære, men han lærte den også venstrehåndet. Skuespilleren tog også de venstrehåndede færdigheder med til tennisbanerne i filmen, hvilket efterlod ham med evnen til at skifte frem og tilbage efter træning.

5 Rachel Weisz blomstrede på sæt

Det er meget at bede om, at en skuespiller skal lære ét instrument eller en sang, men i The Brothers Bloom gik skuespillerne ud over det ved at lære fire instrumenter til en kort scene. Den overordnede musikalske scene varede kun sekunder, men i det tidsrum fremførte Weisz harmonika, violin, guitar og banjo. Selvom det er uvist, om de faktiske toner, der høres i filmen, er fra Weisz, har al fingersætning vist sig at være korrekt, og hendes indsats blev bestemt bemærket.

4 Nicolas Cage gav en talentfuld præstation

Nicolas Cage er måske kendt for nogle vilde skuespilvalg, men hans tid brugt på at lære mandolin til Captian Corellis Mandolin var godt brugt. Skuespilleren trådte ind i rollen efter lektioner fra Paul Englishby og brugte måneder på at lære, selv at bringe Englishby med sig til Italien en weekend for at blive ved med at lære. Filmen viser Cage, der spiller smukt, og Englishby har iscenesat, at der er endnu flere uredigerede optagelser af Cage, der optræder på settet.

3 Keira Knightly sluttede sig til store navne i gang igen

Verden kendte Keira Knightly gennem Pirates of the Caribbean og Love Actually, men skuespillerinden strakte sine evner i 2014, da hun sluttede sig til Adam Levine og Mark Ruffalo i Begin Again. Knightley tog hovedrollen i en utrolig musikalsk film og brugte tid på at lære at synge og spille guitar, hvilket ikke kom nemt. Det hårde arbejde gav pote, og hendes solo-numre ramte plet i hver sang.

2 Miles Teller gav alle piskesmæld

Miles Teller har et par roller bag sig, som har krævet nogle musikalske evner til dem. Skuespilleren sluttede sig til J. K. Simmons i Whiplash, hvilket tvang ham til at bruge timer sammen med Nate Lang på at arbejde på sine trommefærdigheder for at nå karakterens fulde potentiale. Mens Teller havde spillet siden 15-årsalderen, gjorde han sin tid til at klare hver sang og levere en utrolig præstation. Skuespilleren fik også nogle klaverfærdigheder for sin rolle i Top Gun: Maverick, da han fremførte Jerry Lee Lewis' "Great Balls of Fire". Selvom han har erklæret, at han ikke er nogen mester, kan han trygt spille rollen uden en double i nærheden.

1 Samuel L. Jackson leverede en sjælfuld præstation

Mens Samuel L. Jackson måske ikke er bedst kendt for sine film uden for actiongenren, har skuespillerens karriere dækket over en række film. Black Snake Moan så ham nå ud til sin indre blueskunstner for rollen som Lazarus. Jackson brugte syv måneder på at forberede sig til den sjælfulde og komplekse rolle, og tog seks til syv timer om dagen for at lære guitaren i tide til at skyde. Jackson ville endda trække instrumentet frem under Snakes on a Plane-optagelserne for at holde trit med hans daglige træningsplan.

Anbefalede: