Disse Kim Kardashian Met Gala-looks vakte de mest problemer

Indholdsfortegnelse:

Disse Kim Kardashian Met Gala-looks vakte de mest problemer
Disse Kim Kardashian Met Gala-looks vakte de mest problemer
Anonim

Reality-tv-stjernen Kim Kardashian har været et modeikon gennem 2010'erne, og derfor er det ikke overraskende, at hendes Met Gala-outfits er nogle af de mest ventede. Men gennem årene har Kim bestemt besluttet at bære nogle ret unikke looks til modeindustriens største årlige begivenhed.

I dag kigger vi nærmere på de Met Gala-outfits, der har været i centrum for opmærksomheden - og ikke af de rigtige årsager. Fra Kims bedstemorsofa-look til Marilyn Monroe-kjolen – fortsæt med at scrolle for at se divaens mest ikoniske og kontroversielle Met Gala-looks!

7 Givenchys 'Grandma Curtain'-kjole

Kicking listen off er kjolen, som Kim Kardashian bar på sin første Met Gala tilbage i 2013, da hun var en plus én for Kanye West. Til lejligheden valgte den gravide reality-tv-stjerne en blomstret gulvkjole af Riccardo Tisci til Givenchy. Men på nettet blev kjolen sammenlignet med en sofa, man ville finde hos deres bedstemor, og det resulterede hurtigt i adskillige memes.

I et interview med Vogue indrømmede Kim, at hun var knust over responsen på hendes outfit. "Jeg var meget gravid, meget oppustet og oppustet, og jeg tænkte: 'Åh gud, selvfølgelig bliver jeg enorm, første gang jeg går'." hun sagde. "Jeg græd, ligesom hele vejen hjem, fordi jeg bare ikke kunne tro det. Der var alle disse memes om mig og denne sofa."

6 Lanvin's Boring Blue Edition

Et år efter Kims første Met Gala chokerede stjernen alle ved at dukke op til begivenheden i et ret kedeligt outfit. Reality tv-divaen bar en stropløs indigoblå kjole fra Lanvin, som var smuk, men lidt for enkel til Met Gala.

Senere afslørede Kim, at den originale kjole var en smule mere ekstravagant, men de ændrede den før begivenheden i 2014. "Min kjole var oprindeligt lavet af dette fantastiske læder med metalliske detaljer," afslørede Kim. "Men vi besluttede i sidste øjeblik at lave det om i blå satin."

5 Balmains futuristiske ensemble med blegede øjenbryn

I 2016 besluttede Kim Kardashian at gå modig med sit Met Gala-look – og vi taler ikke kun om hendes futuristiske Balmain-kjole. Til begivenheden besluttede Kim at blege hendes øjenbryn, hvilket helt sikkert ændrede stjernens udseende. Mens blegede bryn siden er blevet en ret populær ting, var buskede og mørke bryn stadig normen på det tidspunkt. Selvom Kim utvivlsomt var forud for sin tid, stoppede det ikke den offentlige forargelse over de blegede øjenbryn.

I et interview med W Magazine afslørede Kims makeupartist Mario Dedivanovic, hvordan brynene blev til. "Brynene var noget, vi besluttede at gøre i sidste øjeblik; der var virkelig ingen reference," sagde Dedivanovic."Vi tænkte på en måde at få det til at se futuristisk ud, men stadig bevare hendes klassisk smukke makeup og finde en måde at gøre det futuristisk uden at blive futuristisk med den faktiske makeup."

4 Vivienne Westwoods White Beach Cover-Up

Et år efter de blegede bryn bar Kim Kardashian endnu et kedeligt outfit - i hvert fald når det kommer til Met Gala-standarder. Denne gang bar Kim en almindelig hvid Vivienne Westwood-kjole, som hun ikke engang brugte med smykker. Selvom kjolen ser godt ud på stjernen, er hele looket ret undervældende, og Mirror kaldte den endda "Kim Kardashians mest kedelige røde løber-look".

3 Mugler's No-Waist Dress

I 2019 bar Kim Kardashian et af sine mest kontroversielle Met Gala-looks til dato - kjolen uden talje fra Thierry Mugler. Efter Kim dukkede op på den røde løber, var mange chokerede over, hvor lille hendes talje så ud, og folk online spekulerede endda, "hvad der skete med hendes indre organer og spekulerede på, om hun havde fjernet et ribben eller to."

For Wall Street Journal afslørede Kim, hvor smertefuld kjolen faktisk var. "Jeg har aldrig følt sådan smerte i mit liv. Jeg bliver nødt til at vise dig billeder af eftervirkningerne, da jeg tog den af - fordybningerne på min ryg og min mave."

2 Balenciaga's Extreme Cover Up

Mens kjolen uden talje virkede som en svær en at toppe - det lykkedes Kim Kardashian at gøre det. I 2021 bar reality-tv-ikonet en Balenciaga-helkrops-cover-up, som endda dækkede hendes ansigt. Senere afslørede Kim, at hun oprindeligt ikke ønskede at bære outfittet.

"Jeg kæmpede imod det. Jeg var ligesom, jeg ved ikke, hvordan jeg kunne bære masken. Hvorfor skulle jeg ønske at dække mit ansigt?" afslørede hun til Vogue. "Men Demna [Gvasalia, Balenciagas kreative direktør] og holdet sagde: "Dette er en kostume-galla. Dette er ikke en Vanity Fair-fest, hvor alle ser smukke ud. Der er et tema, og du skal bære masken. Det er udseendet."

1 Marilyn Monroes ikoniske kjole

Kim Kardashian Met Gala-outfittet, der måske vakte mest kontrovers, er hendes 2022-look - Marilyn Monroe-kjolen. Til lejligheden bar Kim Marilyn Monroes "Happy Birthday, Mr. President"-kjole, og folk var hurtige til at beskylde reality-tv-stjernen for at beskadige den.

Ripley's tro det eller ej! museum, hvor kjolen er udstillet, nægtede enhver skade og hævdede, at kjolens tilstand før Met Gala var den samme - hvilket betyder, at de beskadigede pletter allerede har været der.

Anbefalede: