Fans tror, at disse er de mest kontroversielle rigtige husmødre

Indholdsfortegnelse:

Fans tror, at disse er de mest kontroversielle rigtige husmødre
Fans tror, at disse er de mest kontroversielle rigtige husmødre
Anonim

Der har været mange kontroversielle øjeblikke i Bravos Real Housewives franchise, mens Jeana og Tamra sloges, og Tamra kastede vin efter hende. Disse scener får altid meget opmærksomhed, og fans tuner ind hver sæson for at se, hvad castet skal skændes om næste gang.

Der er også kontroversielle Real Housewives, den seneste er RHOSLCs Jen Shah, som blev arresteret for angiveligt at have snydt folk.

Af alle de medvirkende, der har optrådt på franchisen, er der et par stykker, som fans tror, har forårsaget nogle problemer. Lad os tage et kig.

Danielle Staub

En af de mest kontroversielle RHONJ-stjerner er Danielle Staub, som har kæmpet med Teresa Giudice i lang tid.

Tingene blev meget dramatiske og ophedede i den første sæson, da rollebesætningsmedlemmerne t alte om en bog om Danielle kaldet Cop Without A Badge, men Danielles virkelige kontrovers har været hendes opførsel efter at have forladt RHONJ.

I sommeren 2020 klagede Danielle over Andy Cohens behandling af hende.

Ifølge Us Weekly t alte den tidligere rigtige husmor om, hvad hun forventede af Andy og sagde: "Jeg er ikke længere tvunget til at gå ind i Løvens Hule. Andy holdt mig i mørket længe nok! Han har taget det, der er mit, og givet det til andre! Nu hvor du er en forælder, havde jeg håbet, at du ville se noget af den smerte, du forårsagede min familie, selv da jeg forlod showet for at beskytte mine små børn, hånede du mig gentagne gange og bagvaskede mig, og alligevel fortsatte jeg med at give dig efter. et årti at gøre ret ved mig og mine!"

I et nyligt interview med DailyMailTV gav Danielle sin mening om den juridiske kamp og skilsmisse, som Erika Girardi gennemgår, og hun sagde: "Erika har sat sig selv i en position til at blive dømt. Jeg tror, hun håndterer det er meget dårligt."

I juni 2021 omt alte Danielle Teresa som en "kriminel" på Instagram og skrev: "Dette er ikke underholdning! det er løgnen, som Bravo fortæller dig for at skabe en historie. Hvilket ironisk nok ikke er virkelighed," ifølge Ibitimes.com.

Kelly Bensimon

Kelly Bensimon er endnu en kontroversiel ægte husmor, og det er alt sammen takket være hendes "Scary Island"-opførsel.

Alle RHONY-fans husker, da Kelly råbte og blev virkelig ked af denne sæson 3-tur.

Kelly t alte om denne scene senere, og ifølge Us Weekly sagde hun: "Fra det øjeblik, vi var sammen, var det alt, hvad jeg hader - at tale dårligt om mennesker." Hun forklarede: "Jeg drak denne vin - jeg drak aldrig vin - og jeg sad i dette rum med disse kvinder. Jeg ville bare væk derfra. Det var en ud af kroppen oplevelse."

Kelly sagde også, at hun "følte sig syg" og "så overtræt."

Ifølge Cheat Sheet t alte Darren Ward, en producer på serien, om at filme denne episode. Ward sagde: "Hun var ikke helt sikker på, hvad der skete. Ligesom Bethenny er en styrke. Som vi alle ved. Og jeg tror, hun prøvede at finde ud af, hvad hendes rolle var i det. Men hun vidste det ikke helt. Og hun var vred, fordi hun følte, at Bethenny var ond mod hende. Men hun prøver på en måde at eje sin del." Ward sagde: "Det var en meget mærkelig oplevelse."

Kelly blev interviewet af Harper's Bazaar i 2010 og sagde: "Du siger 'skøre Kelly', den søgemaskine vil gå bananas, men hvis du siger 'søde Kelly', så går den ingen vegne."

Brandi Glanville

En fan delte i en Reddit-tråd: "For mig var sømmet i kisten med hende, da hun kastede vand efter Eileen og 'smede' LVP. Det var så desperate greb om drama eller en historie, og det kom bare af. virkelig cringy."

En anden fan nævnte Brandi og Adriennes konflikt og sagde: "Adrienne-tingen gjorde mig utilpas ved hende. Adrienne har måske løjet om nogensinde at bære sine børn, men det var ikke Brandis sandhed at fortælle eller gøre det til en historie for en hel sæson."

Dette er bestemt et kontroversielt øjeblik for Brandi: ifølge The Sun sagde Brandi, at Adrienne brugte en surrogat til at få sine tvillingsønner Colin og Christian. En kilde forklarede: "En børnepsykolog anbefalede, at hun ventede, til de er 10 år gamle" for at fortælle dem, hvad der skete.

The Sun rapporterede, at Adrienne var virkelig sur over, at Brandi sagde dette, da kameraer filmede. Dette øjeblik skete i løbet af den tredje sæson, men det blev klippet, så fans så det ikke. Adriennes nu eksmand Paul nåede ud til advokater, som gav Adrienne et ophørsbrev.

Disse rigtige husmødre har helt sikkert skabt en del kontroverser, både på og uden for showet, og fans taler stadig om dem år senere.

Anbefalede: