8 Berømtheder, der først dukkede op på Star Search

Indholdsfortegnelse:

8 Berømtheder, der først dukkede op på Star Search
8 Berømtheder, der først dukkede op på Star Search
Anonim

Stjernestatus er ikke altid let for dem uden forbindelser. Mens reality-programmernes verden er eksploderet i de sidste par årtier for at give flere mennesker deres femten minutters berømmelse, gjorde 80'erne og 90'erne det sværere for en kommende stjerne at få indflydelse. Før tiden med American Idol og America's Got Talent var Star Search et show, der tilbød komikere, sangere og dansere en chance for at vise deres færdigheder. Disse berømtheder på A-listen begyndte at dyste om en pris på det populære talentshow.

8 Beyoncé gav pigegrupper et skud

Mens hendes start i Destiny's Child virkelig bragte hendes navn frem i søgelyset, startede Beyoncé faktisk sammen med Kelly Rowland i et band ved navn Girl's Tyme. Gruppen gik til audition i 1993 og kom på banen for i sidste ende at tabe konkurrencen. De lod det ikke stoppe dem, da de gennemgik nogle nye medlemmer, før de endelig slog sig på deres trio, der dannede Destiny's Child og overhalede radioerne, hitlisterne og endda snuppede et par Grammyer.

7 Usher startede ung

Usher er et eksempel på, at Star Search fik det rigtigt, da han blev kåret som den bedste teen-vokalist, da han optrådte i showet i 1991. Hans optrædener fangede opmærksomheden på den kendte A&R-repræsentant og pladeselskabsdirektør L. A. Reid, fører til en pladekontrakt. Usher har siden været en stor succes og har vundet otte Grammy Awards og 22 nomineringer.

6 Brad Garrett gav det sit bedste

Bedst kendt for sin rolle i Everybody Loves Raymond, den blide kæmpe Brad Garrett dukkede først op for offentligheden på Star Search i 1984 under Comedy-kategorien. En ny tilføjelse til showet, komediesektionen tillod Garrett den scene, han havde brug for for at blive bemærket af Johnny Carson og Ray Romano. Selvfølgelig hjælper det, at han endte med at blive den første vinder i Comedy-kategorien, hvilket gav ham et dejligt redeæg at arbejde med før hans store pause.

5 Justin Timberlake kom med landet

Mange tror, at Justin Timberlake brød ind i branchen med bistand fra 'N SYNC, men stjernen bragte sit navn frem på skærmen, før puberteten overhovedet kom. Som kun 11-årig tog Timberlake ud på Star Search med en countrysang under navnet Justin Randall. Selvom han ikke så megen succes i showet, mener Timberlake, at denne optræden førte til, at han bookede Mickey Mouse Club, som derefter bragte ham ind i et nummer et boyband.

4 David Archuleta tog titlen

Mange hævder, at David Archuletas berømmelse udelukkende stammede fra at blive nummer to på American Idol, men den unge stjerne dukkede faktisk op på skærmen fem år før på Star Search. Da han sluttede sig til kategorien Junior Vocalist i den eneste sæson af genstarten, tog sangeren faktisk førstepladsen, vandt sin kategori og hævdede sejren, før han gik videre til sin næste sangshow. Siden da har popstjernen optrådt på Billboard Hot 100 og udgivet otte studiealbum.

3 Britney Spears blev en sensationel sangerinde

På trods af sin utrolige karriere og popularitet havde Britney Spears ikke umiddelbar succes. Stjernen dukkede op på Star Search i kategorien Junior Vocalist i 1992, men tabte uundgåeligt til Marty Thomas. Selvom hun ikke tog titlen, fik sangerinden stadig succes. Hendes karriere blev et hit fra den ene dag til den anden, og hendes plads i popkulturen blev befæstet. Hendes berømmelse steg endnu mere i vejret med sin frihed fra konservatoriet i 2022, hvilket gav stjernen mulighed for fuldt ud at være sig selv.

2 LeAnn Rimes kom på skærmen som barn

LeAnn Rimes var populær i countrysangernes verden og var ikke en umiddelbar succes. Sangerinden startede på Star Search kun otte år gammel. Rimes tog titlen som en uges mester, men hendes indgang i 1991 så ikke succes ud over det. Alligevel var bare en lille smagsprøve på at optræde nok til at overbevise den unge sangerinde om, at hun ønskede en karriere i landet, og i 1996 havde hun sit første nummer et hit.

1 Billy Porter sang søde noder

Popular og klar fra sin rolle i Pose, Billy Porter har skabt bølger for sin klasse, stil og dygtighed. Før han tog til Broadway for Kinky Boots og A Strange Loop, var Porter en serenade verden over på Star Search. Da han kom ind i 1992, tog vokalisten titlen og vandt prisen på $100.000. Porter hævdede, at skatterne tog et godt stykke, men han formåede stadig at få ordnet sine tænder, hvilket han har været utrolig taknemmelig for.

Anbefalede: