Husk da disse berømtheder dukkede op i '7th Heaven

Indholdsfortegnelse:

Husk da disse berømtheder dukkede op i '7th Heaven
Husk da disse berømtheder dukkede op i '7th Heaven
Anonim

Det populære familiedrama 7th Heaven havde premiere i 1996, og det blev hurtigt et stort hit. Showet - som fulgte Camden-familiens liv - blev en fast bestanddel i enhver husstand, og det kørte i imponerende 11 sæsoner, hvorefter det sluttede i 2007. Mens rollebesætningen har givet os nogle superberømte navne såsomJessica Biel, Beverley Mitchell, Barry Watson og David Gallagher - der er helt sikkert et par celebs, vi helt har glemt, at de optrådte i familiedramaet.

I dag tager vi et kig på de stjerner, der havde en deltagelse i showet, uanset om det var før deres store gennembrud eller efter. Fra Ashley Tisdale til Ashley Bensons - fortsæt med at rulle for at se, hvilke stjerner der kom på listen!

10 Ashley Benson

Ashley Benson på 7th Heaven
Ashley Benson på 7th Heaven

Sparker listen af er Pretty Little Liars-skuespillerinden Ashley Benson. Inden sit store gennembrud med teenagedramaet optrådte Ashley Benson faktisk i familiedramaet 7th Heaven. På showet portrætterede Ashley Margot, og hun kunne ses i afsnit 17 og 19 af sæson ni med titlerne "Hungry" og "Tangled Web We Weaved". På det tidspunkt var Ashley kun 16 år gammel.

9 Kaley Cuoco

Kaley Cuoco på 7th Heaven
Kaley Cuoco på 7th Heaven

Næste på listen er The Big Bang Theory-stjernen, Kaley Cuoco. Skuespillerinden optrådte i et afsnit fra 2001 af 7th Heaven med titlen "Relationships". I den portrætterede Kaley Lynn, og ligesom Ashley – var hun også kun 16 år gammel. Skuespillerinden fortsatte med at forfølge en ganske imponerende karriere som tv-skuespiller, og i dag er hun en af de bedst bet alte kvinder på tv.

8 Dave Franco

Dave Franco på 7th Heaven
Dave Franco på 7th Heaven

Lad os gå videre til Hollywood-stjernen Dave Franco. I et afsnit fra 2006 af familiedramaet med titlen "Highway to Cell" portrætterede skuespilleren Benjamin Bainsworth. På det tidspunkt var skuespilleren 21 - og lige siden er han helt sikkert blevet en stor Hollywood-stjerne.

Relateret: 10 berømtheder, der har været gæstestjerner i et Disney Channel Show

Sammen med sin bror James er Dave bestemt en del af en af de mest berømte Hollywood-søskendeduoer! Nogle af Daves mest berømte projekter omfatter Superbad, Scrubs, The Disaster Artist og Now You See Me.

7 Leighton Meester

Leighton Meester på 7th Heaven
Leighton Meester på 7th Heaven

Leighton Meester, der blev berømt som Blair Waldorf i teenagerdramaet Gossip Girl, er den næste. I to afsnit af 7th Heaven med titlen "Little White Lies: Part 1" og "Little White Lies: Part 2", som blev sendt i 2004 portrætterede Leighton Meester Kendall. På det tidspunkt var Leighton 18 år gammel, og siden blev hun bestemt en stor tv-stjerne gennem Gossip Girl !

6 Usher

Usher on 7th Heaven
Usher on 7th Heaven

En musiker, der fandt vej til dagens liste, er ingen ringere end R&B-sangeren Usher. Stjernen kunne ses i afsnit 10 af sæson syv, som blev sendt i 2002. I afsnittet - som har titlen "A Cry for Help" - portrætterede Usher Will. På det tidspunkt var sangeren 24 år gammel, og han var bestemt allerede et meget kendt navn i underholdningsindustrien!

5 Mary-Kate And Ashley Olsen

Mary-Kate og Ashley Olsen på 7th Heaven
Mary-Kate og Ashley Olsen på 7th Heaven

Næste på listen er de legendariske tvillinger Mary-Kate og Ashley Olsen. De to opnåede berømmelse i de tidlige 90'ere for deres portrættering af Michelle Tanner på den populære sitcom Full House - og gennem årtiet var de store teenageikoner. I 2000 kunne de to ses i et afsnit af 7th Heaven med titlen "Gossip", hvor Mary Kate portrætterede Carol Murphy, mens Ashley portrætterede Sue Murphy. På det tidspunkt var de to damer 14 år gamle.

4 Ashley Tisdale

Ashley Tisdale på 7th Heaven
Ashley Tisdale på 7th Heaven

Lad os gå videre til den tidligere Disney Channel-stjerne Ashley Tisdale. Ashley blev berømt som Sharpay Evans på den populære Disney-franchise High School Musical, men stjernen har satset på skuespil før det.

I 1997 optrådte Ashley Tisdale i et afsnit af 7th Heaven med titlen "Breaking Up Is Hard to Do." I den portrætterede den unge skuespillerinde Janice, og på det tidspunkt var hun kun 12 år gammel.

3 Aaron Carter

Aaron Carter på 7th Heaven
Aaron Carter på 7th Heaven

Musiker og skuespiller Aaron Carter er den næste på vores liste. Aaron blev berømt som den yngre bror til Backstreet Boys-sangeren Nick Carter – og i 2004 optrådte han faktisk i to afsnit af det populære familiedrama. I afsnit tre og fire af sæson ni af 7th Heaven med titlen "Song of Lucy" og "Bad Boys, Bad Boys, Whatcha Gonna Do" portrætterede Aaron Carter Harry. På det tidspunkt var Aaron 17 år gammel.

2 Lance Bass

Lance Bass på 7th Heaven
Lance Bass på 7th Heaven

Næste på listen er musikeren og skuespilleren Lance Bass, der blev berømt som bandmedlem af det populære boyband NSYNC. I 2000 optrådte Lance i et afsnit af 7th Heaven med titlen "Who Do You Trust?" hvor han portrætterede Rick Palmer. På det tidspunkt var Lance 21 år gammel.

1 Shiri Appleby

Shiri Appleby på 7th Heaven
Shiri Appleby på 7th Heaven

Og endelig afslutter listen skuespillerinden Shiri Appleby, der er bedst kendt for at medvirke i dramaserier som Rosewell og Unreal. I 1997 optrådte Shiri dog i afsnit syv af sæson to af det populære familiedrama. Afsnittet af 7th Heaven fik titlen "Girls Just Want to Have Fun", og i det portrætterede Shiri Karen. På det tidspunkt var skuespillerinden 19 år gammel.

Anbefalede: