Travis Barker står over for helbredsskræk efter at have været på turné mod Doc's ordrer

Indholdsfortegnelse:

Travis Barker står over for helbredsskræk efter at have været på turné mod Doc's ordrer
Travis Barker står over for helbredsskræk efter at have været på turné mod Doc's ordrer
Anonim

Det er kun et par måneder siden, Travis Barker stod over for en helbredskrise, da han blev indlagt på grund af pancreatitis. Men nu står trommeslageren over for endnu en udfordring – han testede positiv for COVID-19.

Musikeren har været på farten med Machine Gun Kelly under hans sidste par turnéstop. Men det ser ud til, at Travis vil være nede for tiden efter at have fået virussen. Han annoncerede sine positive testresultater i et indlæg på sociale medier.

“Covid stinker. Jeg vil hellere spille trommer, delte han på Instagram sammen med et billede uden overkrop af ham selv med trommestikker.

Travis gik på turné mod lægens ordre

Trommeslageren uddybede ikke sine symptomer, hvis nogen, og han ser ud til at komme sig fint. Men Travis' helbred er måske ikke i den bedste form. Da MGK meddelte, at Travis ville slutte sig til ham, afslørede han, at det tidligere Blink 182-medlems læge ikke anbefalede at rejse.

I juni skabte Travis overskrifter, efter at han blev kørt på hospitalet i en ukendt medicinsk nødsituation. Han blev senere diagnosticeret med bugspytkirtelbetændelse, som han beskrev som "alvorlig" og "livstruende" i et IG-indlæg, der tilbyder en helbredsopdatering.

Hans helbredsproblemer styrkede hans forhold til Kourtney

Travis' nye kone Kourtney Kardashian var angiveligt ved hans side under hele hans helbredstilstand. Hun blev endda fotograferet, da hun fulgte ham i ambulancen, da han først blev transporteret til hospitalet.

Travis og Kourtney knyttede bånd sidste maj efter lidt over et års dating. De giftede sig lovligt i et retshus i Santa Barbara tidligere på måneden, før de tog til Italien for en overdådig, dagelang fest med familie og venner.

Kilder siger, at Travis' helbredsproblemer kun har styrket det PDA-tunge pars bånd.

"Kourtney og Travis er stærkere end nogensinde, især efter hans helbredsskræk," fort alte en insider til Us Weekly. "De nyder virkelig denne nye nygifte fase." De tilføjede, at parret er "uadskillelige og knap har brugt tid adskilt siden brylluppet."

Kourtney har været med Travis på turné. For nogle dage siden delte hun et diasshow med billeder med teksten "backstage" på Instagram. Realitystjernen har lavet adskillige salgsfremmende indlæg til sin IG-historie i dag, men hun har ikke delt noget om sin mands COVID-diagnose.

Anbefalede: