15 skuespillere, der ikke var det første valg til roller, de spillede

Indholdsfortegnelse:

15 skuespillere, der ikke var det første valg til roller, de spillede
15 skuespillere, der ikke var det første valg til roller, de spillede
Anonim

Her er et sjovt faktum; Det viser sig, at nogle af de mest ikoniske filmroller i filmhistorien faktisk ikke blev spillet af de skuespillere, som instruktørerne eller studierne oprindeligt ønskede til rollen. Det gode er, at i nogle tilfælde klarede de skuespillere, der trådte ind for dem og påtog sig jobbet, faktisk så godt, at de for altid vil være bundet til den rolle - som Wolverine eller Forrest Gump.

Det virker næsten for utroligt til at være sandt, for det er som om rollerne er skrevet specielt til dem, og i disse dage er det fuldstændig umuligt for os at forestille os, at nogen anden skulle påtage sig disse roller. Der kan være flere grunde til, at de ikke var det første valg til rollen, men vi vil ikke spekulere i årsagerne - det eneste, vi bekymrer os om, er, at de klarede det! Åh, og vi vil også fortælle dig, hvem der skulle spille disse roller…

15 Dakota Johnson fik hovedrollen i Fifty Shades of Grey, efter at Emilia Clarke afviste det

Dakota Johnson som Anastasia Steele
Dakota Johnson som Anastasia Steele

Der kan ikke benægtes, at Dakota Johnson bragte Anastasia Steele til live på en måde, som kun hun ville, men det faktum, at rollen først blev tilbudt Emilia Clarke, får os til at spekulere på, hvad dragernes mor ville have gjort anderledes med Ana Steeles karakter – men vi kan bare ikke se Clarke som Ana.

14 Hugh Jackman blev omcastet som Wolverine og erstattede Dougray Scott

Hugh Jackman som Wolverine
Hugh Jackman som Wolverine

Hvis der nogensinde har været en karakter, der syntes specifikt skrevet til Hugh Jackman, var det Wolverine. Rollen var dog oprindeligt beregnet til Dougray Scott, som mistede sit livs rolle på grund af et tidligere engagement ellers kendt som Mission Impossible II. Det var rollen, der fik en ukendt Hugh Jackman-filmstjernestatus.

13 Scandal's Olivia Pope ville have spillet af Connie Britton og ikke Kerry Washington

Kerry Washington som Olivia Pope
Kerry Washington som Olivia Pope

Ifølge People afslørede casting-direktør Linda Lowy, at Kerry Washington ikke altid var det faste valg til at spille Olivia Pope. Lowy sagde delvist: "Netværket læste os deres bedste valg, og det var Connie [Britton] og alle hvide kvinder." Kan du forestille dig nogen anden spille Livvie? det er helligbrøde!

12 Derek Shepherds rolle blev oprindeligt tilbudt Rob Lowe

Patrick-Dempsey-som-Derek-Shephered
Patrick-Dempsey-som-Derek-Shephered

Kan du forestille dig, at Derek Shepherd fra Grey's Anatomy bliver spillet af en anden end Patrick Dempsey? Nå, det skete næsten, Brothers og Søsters stjerne Rob Lowe blev oprindeligt tilbudt at spille den kække læge Derek Shepherd, men afslog tilbuddet. Er du ikke glad for, at det var Dempsey, der spillede McSteamy til sidst?

11 Katie Holmes var ikke den første mulighed for rollen som Joey Potter i Dawson's Creek

Katie Holmes som Joey Potter
Katie Holmes som Joey Potter

Dawson's Creek-skaberen Kevin Williamson havde en anden i tankerne til rollen som Joey Potter. Cruel Intentions-stjernen Selma Blair var øverst på sin liste, indtil han så Katie Holmes' audition-bånd. Williamson fort alte delvist til EW: "Jeg elskede virkelig Selma, indtil jeg selvfølgelig fik det berygtede videobånd fra Holmes-familiens kælder i Toledo, Ohio."

10 Harrison Ford overtog som Indiana Jones fra Tom Selleck

Harrison Ford som Indiana Jones
Harrison Ford som Indiana Jones

Harrison Ford er Indiana Jones og Indiana Jones er Harrison Ford… hvis det giver mening. Selvom stjernen ikke var førstevalget til den karrieredefinerende rolle, var Tom Selleck det. Blue Bloods-stjernen gik væk fra filmen på grund af kontraktlige forpligtelser for sin rolle på Magnum PI og banede i sidste ende vej for Ford.

9 Reese Witherspoon landede lovligt blond efter Christina Applegate afviste det

Reese Witherspoon som Elle Woods
Reese Witherspoon som Elle Woods

Legally Blonde lancerede Reese Witherspoons karriere, selvom skuespillerindens cv ikke var for lurvet til at begynde med, men det var hendes portrættering af Elle Woods, der cementerede hendes plads i de store ligaer. Godt nok takkede Christina Applegate nej til rollen. Married With Children-stjernen blev tilbudt rollen, før Witherspoon landede den.

8 Jennifer Love Hewitt afviste rollen som Robin Scherbatsky, der senere gik til Cobie Smulders

Cobie Smulders som Robin Scherbatsky
Cobie Smulders som Robin Scherbatsky

How I Met Your Mothers Robin Scherbatsky er et kendt navn. Den elskelige, men alt for sarkastiske karakter blev bragt til live af Cobie Smulders, der som det viser sig ikke var den første mulighed for rollen. Ifølge ScreenRant blev Jennifer Love Hewitt tilbudt rollen, men afviste den for at medvirke i Ghost Whisperer.

7 Leonardo DiCaprio var ikke studiets foretrukne skuespiller for Titanics Jack Dawson

Leonardo DiCaprio som Jack Dawson
Leonardo DiCaprio som Jack Dawson

Leonardo DiCaprio og Kate Winslets kemi på skærmen i Titanic var indiskutabel, duoen bragte Rose og Jack til live i den anmelderroste skibbrudståredrager. Ifølge People var Matthew McConaughey faktisk studiets bedste valg til at spille Jack. Winslet afslørede engang: "Jeg gik til audition med Matthew, er det ikke mærkeligt?" Ja, det er mærkeligt.

6 Emilia Clarke spillede ikke Daenerys Targaryen i GOT-piloten… Tamzin Merchant Did

Emilia Clarke som Daenerys Targaryen
Emilia Clarke som Daenerys Targaryen

Emilia Clarke er synonymt med Daenerys Targaryen, og det er svært at adskille de to. Ifølge ScreenRant var Emilia Clarke ikke den første person, der blev castet i rollen som dragernes mor – Tamzin Merchant var det. Merchant spillede Targaryen i den uudsendte pilot, men blev sluppet, fordi hun ikke passede til rollen.

5 Tom Hanks blev castet som Forrest Gump, efter at John Travolta afviste rollen

Tom Hanks som Forrest Gump
Tom Hanks som Forrest Gump

Tom Hanks vandt en Oscar for sin skildring af Forrest Gump, og den dag i dag svæver memes af den elskede karakter rundt på nettet. Hanks ville sandsynligvis aldrig have spillet den ikoniske karakter, hvis John Travolta havde accepteret rollen. Hanks var dog skabt til rollen, og han spillede Forrest smukt.

4 Katie Holmes blev overvejet at spille Buffy Summers, før rollen gik til Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar som Buffy Summers
Sarah Michelle Gellar som Buffy Summers

Vi kan helt sikkert se en teenage Katie Holmes, der dræber vampyrer og tager navne. Før Sarah Michelle Gellar fik titelrollen som Buffy Summers i Buffy The Vampire Slayer, blev Holmes tilbudt rollen, men takkede nej for at afslutte gymnasiet. Det ser ud til, at det gik fint for alle involverede.

3 Bryan Cranston blev tilbudt rollen som W alter White, efter at Matthew Broderick og John Cusack afviste det

Bryan Cranston som W alter White
Bryan Cranston som W alter White

Bryan Cranston vandt en række priser for sin skildring af W alter White på Breaking Bad. Ingen anden kunne have bragt White til live helt som Cranston gjorde. Det er da en god ting, at de skuespillere, der først blev tilbudt rollen – Matthew Broderick & John Cusack – afviste den.

2 Claire Danes ønskede ikke at spille Rose Dawson, så rollen blev tilbudt Kate Winslet

Kate Winslet som Rose Dawson
Kate Winslet som Rose Dawson

Titanic fik Kate Winslet verdensomspændende stjernestatus og lancerede sin karriere. Stjernens legemliggørelse af Rose Dawson var spektakulær og fik det til at virke som om rollen var skræddersyet til Winslet. Men ifølge The People afslørede Claire Danes, at der var "stærk interesse" for, at hun blev castet til rollen, hvilket hun takkede nej til.

1 Joel Kinnaman blev castet som selvmordsgruppens Rick-flag, efter at Tom Hardy trak sig ud

Joel Kinnaman-iført-en-læder-jakke
Joel Kinnaman-iført-en-læder-jakke

Tom Hardy var ikke en glad campist, da han blev tvunget til at trække sig ud af Suicide Squad, fordi det stødte sammen med hans andet projekt, The Revenant. Lige så slemt som det var for Hardy, banede hans exit vej for Joel Kinnaman, der overtog rollen som Rick Flag… og dreng gjorde han et fremragende stykke arbejde!

Anbefalede: