Var Jake Paul og Tana Mongeau faktisk gift?

Indholdsfortegnelse:

Var Jake Paul og Tana Mongeau faktisk gift?
Var Jake Paul og Tana Mongeau faktisk gift?
Anonim

I løbet af de sidste ti år har YouTube taget internettet med storm og vokset til at blive en af de største videodelingsplatforme på internettet, med over 122 millioner aktive brugere, der besøger siden hver eneste dag. I denne periode med eksponentiel vækst gav platformen anledning til mange besynderlige stjerner, inklusive Jake Pauls fødsel.

Den unge socialite tog platformen med storm efter at have set store dele af succes på den mindre videodelingsplatform, Vine. På dette tidspunkt var han kun lige begyndt at opbygge sit imperium.

Hans hær af 'Jake Paulers' gik regelmæssigt på gaden og ræsede efter YouTube-stjernen som vilde dyr, mens hans tilstedeværelse ramte gaderne i LA.

Men siden han blev berømt, har han også fundet sig selv en del af flere kontroversielle forhold - alt sammen i offentlighedens vågne øje. To af hans mest bemærkelsesværdige forhold har involveret Alissa Violet og senere socialisten Tana Mongeau, som han berømt giftede sig med på YouTube.

Hvornår blev Jake og Tana gift?

Efter hans meget offentlige affærer med Alissa Violet og Erika Costell, satte Jake sig så på Tana Mongeau. Deres forhold på skærmen blev sendt af mange tilbedende fans. De ville dog snart få en stor overraskelse.

Tilbage i 2019 annoncerede det kontroversielle par, at de ville giftes. Dette kom som et chok for mange fans, og mens nogle mente, at det var ægte, mente andre, at det var iscenesat for visninger.

Selvfølgelig adresserede parret ikke direkte anklagerne på det tidspunkt, hvilket gjorde det muligt for offentligheden at spekulere i månedsvis om, hvad der virkelig foregik.

Parret giftede sig ved en 'kayfabe'-ceremoni i Las Vegas, hvor begivenheden blev livestreamet i re altid for fans at se. Dette kom dog med et prisskilt på mellem $50 og $75 dollars, hvilket nogle fans ikke var glade for og påstod, at de ønskede en refusion. De lagde også senere en video af brylluppet på YouTube, som var tilgængelig for alle at se.

På trods af lige at blive gift, blev det rapporteret, at deres forhold hurtigt gik 'ned ad bakke' efter ægteskabet. Faktisk så slemt, at Tana endda havde afsløret over for sine fans, at parrets forhold havde en dårlig indvirkning på hendes mentale helbred.

De gik fra hinanden i 2020 og afslørede blandede følelser fra fans. Mens nogle elskede parret sammen, så andre ikke ud til at kunne lide den måde, Jake fik Tana til at føle på.

Var Jake Paul og Tana Mongeau faktisk gift?

Efter måneders spekulationer havde fans et brændende spørgsmål til de unge Hollywood-stjerner. Var Jake og Tana faktisk gift? Lad os finde ud af det.

På trods af at nogle fans troede, at parret faktisk var gift, blev det senere afsløret, at parret faktisk ikke fik en vielsesattest. Dette er det første uddrag af solide beviser, der antydede for fans, at brylluppet faktisk var iscenesat. Men i et tilståelsesinterview med ET senere i 2020 afslørede Jake endelig sandheden om parrets ægteskab.

Da han blev spurgt om sit meget offentlige ægteskab med Tana Mongeau, svarede han med "Vi gør alle ting nogle gange, og nogle gange ender man med at blive falsk gift. Så jeg lader det ligge". Dette bekræftede selvfølgelig til fans, at brylluppet var falsk. Der var dog endnu ikke kommet yderligere beviser.

Kort efter i 2020 begyndte Tana også at kaste skygge efter Jake på TikTok, hvilket yderligere styrkede hans påstande. Hun udsendte TikTok i juni med billedteksten: "Når du håber, at han bliver forelsket igen efter det falske bryllup, men gør det ikke."

Dette tyder også på, at hendes følelser for Jake var meget virkelige. Disse følelser er også gentaget i mange af hendes YouTube-videoer omkring den periode.

Men selvom Tanas følelser ser ud til at have været ægte, følte mange fans det, som om Jake havde brugt det falske bryllup til synspunkter og omtale. Og mens det virkede, kom ikke alle uskadt ud af det.

Hvem er Jake Paul gift med nu?

Siden deres splittelse i 2020 skiftede Jake Paul langsomt ind i bokseverdenen og styrede sin karriere ned ad nye og ukendte farvande. Det var under denne overraskende overgang, han låste øjnene på et nyt mål: Julia Rose.

Ifølge The Mirror begyndte parret angiveligt at date i marts 2020 efter at have filmet en dampende musikvideo sammen. Siden da har deres forhold tilsyneladende været på lidt af en rutsjebanetur, hvor parret gik fra hinanden og fandt sammen igen flere gange.

I skrivende stund ser det ud til, at både Julia og Jake stadig er sammen. Men ønsker de to snart at binde hinanden?

I et interview med Stephanie Haney til hendes 3 Things To Know-podcast, åbnede Jake op om sine fremtidige ægteskabsplaner.

"Vi er ikke gift, men det ser jeg helt sikkert komme. Jeg har givet hende en flot løftering-skråstreg-før-forlovelsesring. Jeg regner med at fri engang snart. Men vi får se, hvad der sker - vi er forelskede."

Så det ser ud til, at ægteskab igen er på spil for Jake. Vi er dog sikre på, at ørneøjede fans vil være på udkig efter eventuelle advarselstegn denne gang.

Anbefalede: