Sandheden om Khloé Kardashian og Tristan Thompsons nyfødte andet barn

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Khloé Kardashian og Tristan Thompsons nyfødte andet barn
Sandheden om Khloé Kardashian og Tristan Thompsons nyfødte andet barn
Anonim

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har været i et on-and-off forhold siden 2016. Selv efter hans talrige utroskab fandt parret sammen igen i 2020. I maj 2022, Khloé var angiveligt gået videre fra Tristan for altid.

Men to måneder senere kom nyheden om, at parret ventede en søskende til deres datter True, men at de ikke t alte sammen. Netop her i august bød de to endelig velkommen til deres andet barn. Her er, hvad der virkelig foregår i deres forhold.

Er Khloé Kardashian og Tristan Thompson stadig sammen?

I 2020 fort alte en kilde til Us Weekly, at Khloé fandt sammen med Tristan igen i håb om, at han havde "ændret sig for altid" og var klar til at være en "loyal" partner for hende.

"Khloé håber på, at Tristan har ændret sig for altid og vil fortsætte med at vokse og være den store og loyale partner, som han har været gennem deres tid sammen under [coronavirus] karantænen," sagde insideren. "Det faktum, at Tristan ikke har arbejdet eller været i stand til at hænge ud med sine venner og andre atleter, der tidligere har haft en negativ indflydelse på ham, som han plejede, har været fantastisk for deres forhold."

På det tidspunkt sagde kilden også, at de to "ville elske" at få endnu et barn og bemærkede, at "[Deres] datter, True, er den perfekte alder for en søskende."

Syv måneder senere afslørede Good American-grundlæggeren, at hun og NBA-spilleren overvejede surrogatmoderskab. "[Min læge] sagde, at jeg ville være en højrisikobærer for en graviditet," sagde realitystjernen i et klip fra marts 2021 fra Keeping Up with the Kardashians. "Jeg vil ikke komme nærmere ind på kameraet, men de sagde, at det er en 80 procent chance for, at jeg vil abortere."

Hun tilføjede, at hun "næsten aborterede med True i begyndelsen", men "vidste ikke, at det var en langvarig ting." Hendes læge sagde, at hun "ville have det forfærdeligt at sætte [et embryo] ind uden at advare mig om, at jeg højst sandsynligt ikke ville være i stand til at bære." Nyheden efterlod Khloé "chokeret" og forklarede, at hun bare "forsøgte at … bringe mere kærlighed og mere liv ind i" sin familie.

Khloé & Tristans baby nr. 2 blev undfanget før hans skandale

I juli 2022 fort alte en repræsentant for Khloé People, at hun ventede barn nr. 2 med Tristan. "Vi kan bekræfte, at True vil have en søskende, der blev undfanget i november," sagde insideren.

"Khloé er utrolig taknemmelig for den ekstraordinære surrogat for sådan en smuk velsignelse. Vi vil gerne bede om venlighed og privatliv, så Khloé kan fokusere på sin familie." Babyen "blev undfanget i november", før hun opdagede, at atleten havde været hende utro igen. En anden kilde sagde, at de to ikke havde t alt sammen siden december 2021.

"Khloé og Tristan er ikke sammen igen og har ikke t alt sammen siden december uden for sager om medforældre," sagde kilden og tilføjede, at "babyen blev undfanget via surrogat, før det blev afsløret for Khloé og offentligheden, at Tristan skulle have barn med en anden i december."

Samme måned bød Tristan velkommen til en søn ved navn Theo med fitnessmodellen og personlig træner Maralee Nichols. Efter faderskabstesten kom tilbage positiv, undskyldte den professionelle basketballspiller til Khloé via sin Instagram Story. "Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke den hjertesorg og ydmygelse, jeg har forårsaget dig," skrev han. "Du fortjener ikke den måde, jeg har behandlet dig gennem årene."

Hvad vi ved om Khloé Kardashian og Tristan Thompsons andet barn indtil videre

I august 2022 bekræftede en repræsentant for Khloé over for Good Morning America, at hun og Tristan lige havde budt deres andet barn velkommen via surrogat. Caitlyn Jenner lykønskede dem også på Twitter. "Tillykke major @khloekardashian, jeg elsker dig så højt!" hun skrev. "Du er sådan en stærk kvinde. Og hvilken fantastisk mor!" Babyens navn er endnu ikke blevet afsløret. Ifølge Peoples kilde "tager realitystjernen sig tid" til at bestemme sin søns navn.

"Khloé er på cloud nine. At få en søskende til True har været sådan en rejse. Hun er meget begejstret for at blive mor igen. Hun ville virkelig have en lille dreng," fort alte insideren. "Khloé har ikke delt et navn endnu. Hun tager sig tid med navnet. Hun vil have det til at være det helt rigtige."

En anden kilde fort alte E! Nyheder om, at True også er begejstret for at være storesøster. "De er alle virkelig ekstatiske over at byde en ny baby velkommen," sagde insideren. "True er gammel nok til at hun virkelig kan hjælpe og være involveret i fodring og bleskift. Hun elsker at være storesøster."

Anbefalede: