Eksisterer Macaulay Culkin's Home Alone House stadig?

Indholdsfortegnelse:

Eksisterer Macaulay Culkin's Home Alone House stadig?
Eksisterer Macaulay Culkin's Home Alone House stadig?
Anonim

1990'erne var fyldt med mange utrolige film, og nogle føler, at årtiet kan prale af det bedste år i filmhistorien. Gennem tiden har der været adskillige 90'er-film, der er blevet legitime klassikere, inklusive Home Alone.

Alene Hjemme havde en kamp op ad bakke, men det blev en klassiker i feriesæsonen. Filmen har mange ikoniske elementer, herunder McCallister-huset, der er stærkt omt alt i den. Meget har ændret sig, siden huset fik sin debut i filmen, og fans er nysgerrige efter at vide, om dette elskede stykke filmhistorie stadig eksisterer.

Lad os se nærmere på Home Alone og se, om det ikoniske McCallister-hus stadig står i dag.

'Alene hjemme' fortsætter med at trende i dag

1990's Home Alone var en film, der ikke skulle blive en ikonisk del af højtiden. Selvfølgelig har den John Hughes som forfatter og Chris Columbus som instruktør, men at lave en ægte klassiker er en herkulisk opgave. Takket være, at der aldrig kom nogen alvorlig modgang, forvandlede disse to mænd filmen til et stykke biografhistorie.

Filmens produktion fandt sted i Illinois, og på et tidspunkt blev projektet fuldstændig skrottet under optagelserne. Heldigvis skaffede et andet studie rettighederne, og produktionen rullede videre.

Med Macaulay Culkin i hovedrollen var Home Alone den rigtige film på det rigtige tidspunkt for fans. Culkin var enestående som Kevin McCallister, og hans overgreb i filmen var sjove.

Alt så ud til at fungere godt nok til filmen, men kirsebæret på toppen fik John Williams til at lave filmens partitur. Det hævede filmen fuldstændig, og for mange af os er Williams' musik det ultimative julesoundtrack.

Efter at have indtjent langt over $400 millioner glob alt, var filmen officielt et kæmpehit. Det gav plads til flere bemærkelsesværdige efterfølgere, og dets plads i historien er en, der sandsynligvis aldrig vil forsvinde.

Filmen har en række ikoniske elementer, inklusive huset, som Kevin bor i.

The McCallister Home er en ikonisk del af filmen

Mccallister-hjemmet er lige så genkendeligt som ethvert hjem i filmhistorien, og det blev valgt af Chris Columbus og John Hughes.

"Vi havde brug for at støbe et hus, der ville fungere til stuntene, og også et hus, der var visuelt tiltalende og, hvis det giver mening, varmt og truende på samme tid. Det er den slags hus, hvis du var et barn, det ville være sjovt at være alene hjemme," sagde instruktøren.

Efter at have fået en chance for at se det i filmen, var folk nysgerrige efter, hvor huset faktisk var, og dets placering blev afsløret.

"Beliggende omkring 16 miles uden for Chicago, det nu ikoniske hus ligger på 671 Lincoln Avenue," skriver Inquisitr.

Til filmen blev der brugt scener til stort set alle rum i huset, hvilket betød, at selve værelserne blev holdt private.

"Af interiøret var det kun stuen og foyerens store trappe, der var med i filmen. Til resten af de indendørs scener byggede besætningen et to-etagers sæt inde i gymnastiksalen på en forladt skole i byen, New Trier Township High School," fortsætter siden.

Selv om det har været årtier, kan de fleste af os stadig forestille os det smukke hjem i vores sind. Det store spørgsmål nu er enkelt: står huset stadig i dag?

Mccallister-huset eksisterer stadig

Så efter alle disse år, eksisterer McCallister-huset stadig? Det gør den heldigvis!

"Winnetka-huset anslås nu at være så meget som $2 millioner værd. Og selvom det ikke ser ud til, at det vil blive vist i Disney+'s Home Sweet Home Alone-genindspilning - som Culkin har vist støtte til Twitter -- den originale film har helt sikkert sat huset på kortet," rapporterer Inquisitr.

Det er stadig en populær destination for folk at besøge, især dem, der voksede op med de elskede klassikere.

Familien, der ejede huset, mens optagelserne var i gang, var mere end glade for at få deres hjem brugt i filmen.

"Det var bare en af de ting, der var én gang i livet, som du aldrig ville drømme om ville ske for dig. Hvis jeg stod over for den beslutning dengang, ved at vide, hvad jeg ved nu, ville jeg helt sikkert gøre det, absolut," sagde de.

Selv om den siden er blevet solgt, står den stadig stolt i Illinois, og den trækker stadig masser af besøgende.

Hvis du ønsker at få den fulde Home Alone-oplevelse, så sørg for at køre forbi, se John Williams' geniale partitur og nyde nostalgiens bølger, der skyller ind over dig.

Anbefalede: