Den virkelige grund til, at Nick Cannon har så mange børn

Indholdsfortegnelse:

Den virkelige grund til, at Nick Cannon har så mange børn
Den virkelige grund til, at Nick Cannon har så mange børn
Anonim

Når det kommer til Nick Cannon, vil mange fans sige, at han er en talentfuld komiker og en utrolig vært. På det seneste er Nick blevet kendt for at lave babyer. I de seneste år efter sin skilsmisse fra Mariah Carey har Nick været ind og ud af forhold og har budt velkommen til flere babyer med flere baby-mødre.

Nicks venner har nydt at lave sjov med ham, især hans ven Kevin Hart, der gav Nick en kondomautomat efter hans seneste meddelelse.

Alle tæt på Nick Cannon, såvel som hans fans, vil bare have svar på, hvorfor Nick ønsker at have så mange børn. De er også nysgerrige efter at vide, om alle graviditeterne var med vilje eller uheld.

Opdateret 7. august 2022: Siden denne artikel blev offentliggjort, bød Nick Cannon sit ottende barn velkommen og annoncerede, at han havde et niende barn på vej. På trods af hans planer om at blive cølibat ser det ud til, at Nick ikke er helt færdig med at få børn, og det kan der være en grund til.

Nick Cannon har flere børn med vilje

Nick Cannon begyndte at blive fader tilbage i 2011, da hans søn og datter tvillinger Moroccan og Monroe blev født. Han deler tvillingerne med sin kone på det tidspunkt Mariah Carey. Da hans skilsmisse fra Mariah blev afsluttet i 2016, tog Nick beslutningen om ikke at slå sig ned med nogen anden.

Det betød dog ikke, at han planlagde at stoppe med at få børn.

Nick fortsatte med at date Brittany Bell til og fra og bød deres Golden Sagon velkommen i 2017 og datteren Powerful Queen i 2020. Nick og Brittanys forhold svandt ud for altid, og Nick gik videre til Abby De La Rosa.

Nick og Abby har aldrig bekræftet eller afvist, om de var i et forhold eller ej. Parret meddelte, at de var gravide, og i juni 2021 blev deres tvillingedrenge Zillion Heir og Zion Mixolydian født. For at afslutte Nicks år med børn, bød han og modellen Alyssa Scott velkommen til deres søn Zen. Zen døde desværre i december 2021 på grund af en hjernetumor.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Nick Cannon har været udsat for store modreaktioner for at snyde og udspise kvinder til babyer. Sandheden er, at Nick bare elsker børn, og han vil med vilje få børn med kvinden, der blev gravid.

Med hensyn til flere beviser, ud over Nicks udtalelser? I marts 2022 gav Bre Tiesi et interview, hvor hun diskuterede sit "smukke" forhold til Cannon og bemærkede, at de er ret utraditionelle.

Alligevel bemærkede Tiesi, at hun har så meget "respekt og kærlighed" til Nick og hvem han er som person, og at hun ville ønske, at hendes søn voksede op til at blive ligesom ham. En del af hvorfor hun roser Nick så meget? Sådan som han er som person og far, især i lyset af hans helbredsproblemer.

Nick har en livstruende helbredstilstand

Tilbage i januar 2012 gennemgik Nick Cannon en meget alvorlig og livsændrende helbredstilstand, der efterlod Nick i fare for at dø. Han husker, at han huskede, at det sidste sted, han gerne ville være, var at sidde på et hospitalsværelse med læger, der fort alte ham, at han kunne dø.

Lægerne opdagede to blodpropper i hans lunger og ødem (hævelse forårsaget af væske fanget i kroppen). Nick var ikke klar over, at han led af Lupus Nyresygdom, før han blev henvist til en specialist, hvor han fik diagnosen.

Nick var virkelig nødt til at ændre sin livsstil for at lindre symptomerne på sin autoimmune sygdom. Han har arbejdet nænsomt for at komme tilbage til sine rutiner, mens han er opmærksom på sin helbredstilstand.

Nick arbejder meget ihærdigt for at opretholde en sund livsstil og forblive både aktiv og sund i håb om at forblive ude af hospitalet - og aktiv med alle sine mange børn.

Blev Nick Cannon faktisk i cølibat?

Efter meddelelsen om, at han ventede sit syvende barn, meddelte Nick Cannon, at han ville holde sig til cølibat. Han sagde også, at han ville arbejde på at være en god far for alle sine børn og være medforælder med hver af sit barns mødre.

Nick forklarede dog senere, at han tog beslutningen efter at have hørt nyheden om, at han skulle have endnu en baby - hans ottende.

Nick sagde i et interview med People, at hans terapeut var en af de mennesker, der sagde, at jeg nok skulle være i cølibat. Grunden er, at jeg havde delt den nyhed om Bre, der var gravid. Det var grunden til, at jeg startede min cølibatrejse dengang. Så til enhver, der tænker: 'Åh, han var ikke cølibat,' det var jeg!

Selvfølgelig bød han det barn velkommen med Bre, men annoncerede samtidig et niende barn med Abby De La Rosa (som også er mor til Nicks andet sæt tvillinger, Zillion og Zion).

Babyen (eller babyer - Abby antydede, at det kunne være endnu et sæt tvillinger i et indlæg på sociale medier) har termin omkring oktober 2022, ifølge The Sun.

Anbefalede: