Inside Bachelorette-stjernen Tyler Camerons forhold til modellen Paige Lorenze

Indholdsfortegnelse:

Inside Bachelorette-stjernen Tyler Camerons forhold til modellen Paige Lorenze
Inside Bachelorette-stjernen Tyler Camerons forhold til modellen Paige Lorenze
Anonim

Tyler Cameron steg til berømmelse efter at have optrådt i Hannah Browns sæson af The Bachelorette. Selvom reality-tv-stjernen i sidste ende tabte kampen om Hannahs hjerte, forblev han ufortrødent i sin søgen efter kærlighed. Siden hans tid på The Bachelorette udløb, har Cameron været knyttet til flere berømtheder, herunder Hannah Brown (igen), Gigi Hadid, Kristina Schulman, Juliette Porter, Jilissa Ann Zoltko, Elizabeth Turner og Camila Kendra..

Et år efter hans pludselige brud fra Kendra, har ABC Food Tours medstifter besluttet at gå videre igen. Bachelorette-stjernen er blevet set canoodling med modellen Paige Lorenze rundt om i New York City ved flere lejligheder. Efter at have spillet coy i uger, bekræftede parret endelig deres forhold tidligere på ugen ved at poste snapshots af deres romantiske øjeblikke på deres respektive Instagram-sider. Her er alt, hvad vi ved om Bachelor Nations seneste kobling.

8 Tyler Cameron og Paige Lorenze har for nylig gjort deres forhold på Instagram officielt

Tyler Cameron og hans nye skønhed, Paige Lorenze, blev set dele nogle søde romantiske øjeblikke i New York City den 17. juli.

Duoen gjorde dog ikke deres forhold til Instagram officielt før den 31. juli, da Cameron delte snapshots fra deres "date cruise" i Nantucket på sin Instagram-historie. Samme dag delte Lorenze en video af Cameron svømmende i havet på sin Instagram.

7 Hvordan mødtes Tyler Cameron og Paige Lorenze?

I et nyligt interview med US Weekly afslørede Tyler Cameron, at han mødte sin nye skønhed i en bar i New York City. De to blev angiveligt introduceret af fælles venner.

"De mødtes gennem fælles venner og løb i samme cirkel," afslørede en intern kilde til People den 11. juli. "Det startede afslappet, men det er ved at varme op, og vi vil sandsynligvis se flere af dem sammen før snarere end senere."

6 Tyler Cameron og Paige Lorenze har været sammen i et stykke tid

Tyler Cameron og Paige Lorenzes forhold er baseret på ubestridelig fysisk kemi. Ifølge Entertainment Tonight havde de to været i kontakt uger før de gjorde deres forhold på Instagram officielt.

"Tyler Cameron og Paige Lorenze har hængt ud og koblet sammen," afslørede en insider til Entertainment Tonight den 11. juli. "Tingene er afslappede, men de har det sjovt, og der er en tiltrækning mellem de to af dem. De har hængt ud i grupper med deres venner, og alle har det godt og har hygget sig."

5 Hvor længe har Paige Lorenze og Tyler Cameron været sammen?

Rygterne om, at Tyler Cameron var i et forhold med Paige Lorenze, har svirret hele sommeren. De to blev først set sammen i juni og delte nogle romantiske øjeblikke i Florida. Duoen er dog måske først begyndt at date i juli.

"Det er nyt, for så vidt som vi lærer meget om hinanden, og hun er en utrolig pige," fort alte Cameron til Us Weekly den 24. juli. "Hun er virkelig speciel, og vi får se, hvad der sker."

4 Tyler Cameron og Paige Lorenze tager tingene langsomt

Tyler Cameron og Paige Lorenze har ikke været i stand til at tage hænderne fra hinanden hele sommeren. På trods af deres ubestridelige tiltrækning har de to været ivrige efter ikke at hoppe over pistolen.

"De tilbringer tid sammen, når de kan," afslørede en kilde tæt på parret til Page Six den 18. juli. "Det er ikke et fuldt ud, seriøst forhold, fordi de ofte er i forskellige byer, men de har det sjovt med det."

3 Hvad Tyler Cameron kan lide ved Paige Lorenze

Tyler Cameron har haft et utroligt farverigt kærlighedsliv, siden han fik sin reality-tv-debut på The Bachelorette. Bachelorette-alunen er blevet knyttet til så mange stjerner, at det er blevet praktisk t alt umuligt at gennemskue, hvilke egenskaber han foretrækker hos en potentiel partner.

I et nyligt interview med US Weekly afslørede Cameron, at hans seneste valg har meget at gøre med 'energi'. "Det handler om energi. Og visse mennesker bevæger mig bare anderledes, det er sådan det sker."

2 Forfalsker Paige Lorenze sit forhold til Tyler Cameron?

Snapshots af Lorenze og Camerons intime øjeblikke har været på de sociale medier i ugevis. Som et resultat er Lorenze blevet bombarderet med kommentarer fra sociale medier-trolde, der beskylder hende for at forfalske sit forhold til Cameron.

Lorenze skød for nylig tilbage på kritikerne og sagde: "Jeg ville nok se bedre ud i dem, hvis jeg gjorde det [oprettede det]."Modellen fordoblede i en anden kommentar og sagde: "Idk [hvorfor jeg får så meget had], men jeg tjener mange penge på sociale medier, så hold hadet kommende piger$."

1 Hvem var Paige Lorenze dating før Tyler Cameron?

Før Cameron datede Lorenze countrymusikstjernen Morgan Wallen i næsten et år. De to besluttede at sige op i marts 2022, to uger efter at de blev offentliggjort med deres forhold.

“Hun havde mistanke om, at han var hende utro med flere personer, en insider afslørede til PageSix på det tidspunkt. Paige begyndte at få alle disse beskeder på Instagram fra piger, der sagde: 'Jeg var sammen med ham. Vi sov sammen.’ … Det nåede til et punkt, hvor det bare var for meget.”

Anbefalede: