The White Lotus Cast spiller også med i disse produktioner

Indholdsfortegnelse:

The White Lotus Cast spiller også med i disse produktioner
The White Lotus Cast spiller også med i disse produktioner
Anonim

Den første sæson af The White Lotus udkom i sommeren 2021. HBO's show var en øjeblikkelig succes, fik kritikerros og modtager nu forbløffende 20 Emmy-nomineringer. Fans forelskede sig i den sociale satire, fascineret af de indviklede karakterer og plotlinjer. Showet foregår i et fiktivt eksklusivt resort ved navn The White Lotus og følger gæsters og ansattes uheld i løbet af en transformerende uge. Selvom The White Lotus i sin kerne er en komedie, er den psykologiske natur også ret uhyggelig for seerne.

Medvirken i The White Lotus er i bund og grund perfekt. Skuespillerne og skuespillerinderne er utrolige i deres roller og er blevet anerkendt som sådan. De er fænomenale, og fans kan ikke vente på seriens anden sæson. I mellemtiden er her alle de steder, seere kan se rollebesætningen i andre produktioner.

8 Hvad har Steve Zahn været i?

Steve Zahn er en af de skuespillere, der ligesom har været med i alt. I et stykke tid i begyndelsen af 2000'erne var han i det væsentlige med i hver tween-film som faderfiguren, såsom Diary of a Wimpy Kid. Fra 2014 til 2015 havde han et kort karakterløb i showet Modern Family. Han spillede Ronnie LaFontaine, den nye nabo til Dunphy-familien.

Zahn blev for nylig set som lederen af 2020-tv-showet The Healing Powers of Dude. Zahn vil også være med i den kommende film Your Place or Mine.

7 Hvem er Jake Lacy?

Skuespiller Jake Lacy har været i flere produktioner, end seerne er klar over. Fans husker måske hans faste serierolle på hitkommediet The Office, hvor han spillede praktikant hos papirfirmaet. I showet Girls spillede Lacy Fran Parker. Han var også med i I'm Dying Up Here som rollen som Nick Beverly.

Lacy har også været med i mange hitfilm gennem årene. Han spillede Forde i filmen Miss Sloane, som spillede Jessica Chastain i hovedrollen. Lacy sluttede sig også til Dwayne 'The Rock' Johnson i Rampage som rollen som Brett Wyden.

6 Natasha Rothwell skrev til Saturday Night Live

Natasha Rothwell er en veletableret komiker, forfatter og skuespillerinde. Hun har lavet stemmeskuespil til mange børneshows, inklusive Duck Tales og det kommende Baby Shark's Big Show! Rothwell var en executive story editor for Insecure i fire år, mens han også skrev episoder og medvirkede i showet som Kelli Prenny. Fans kan også genkende hende fra hendes gæsteplads i Brooklyn 99 i 2018.

Mest bemærkelsesværdigt plejede Natasha Rothwell at skrive til Saturday Night Live. Hitkomedieshowet er, på trods af de mærkelige regler, der gælder for rollebesætningsmedlemmer, elsket og har været på luft i årtier. Mange komikere får faktisk deres start på showet. Rothwell er krediteret for at have skrevet 21 afsnit af det ikoniske sketchshow.

5 Murray Bartlett i Netflix's Tales Of The City

Murray Bartlett er en australsk skuespiller. Han spillede for nylig Michael 'Mouse' Tolliver i Netflixs genoplivning af Tales of the City, og han optrådte i showet Physical som Vinnie Green. Fra 2014 til 2015 var Bartlett medlem af rollebesætningen i showet Looking, hvor han spillede Dom Basaluzzo. Snart kan fans se Bartlett i den kommende serie The Last Of Us, hvor han skal spille Frank.

The White Lotus var ikke første gang, Bartlett arbejdede sammen med costar Connie Britton. Faktisk sluttede Bartlett sig i 2017 kortvarigt til Brittons show Nashville. Han spillede Jakob Fine og er krediteret for to afsnit.

4 Vil Jennifer Coolidge være i Legally Blonde 3?

Jennifer Coolidge har spillet mange hysteriske roller gennem årene. Fans vil huske komikeren fra hendes sjove gæsterolle som Amanda Buffamonteezi i Friends tilbage i 2003. Coolidge var medlem af rollebesætningen i filmen Promising Young Women og var en stor karakter i fire sæsoner af showet 2 Broke Girls.

Måske mest ironisk nok var Coolidge en del af Reese Witherspoons Legally Blonde. Hun spillede Paulette Parcelle i de to første omgange af franchisen. Legally Blonde 3 kommer i biografen i 2023, og fans er begejstrede over at vide, at Coolidge vender tilbage til rollen.

3 Percy Jackson gjorde Alexandra Daddario til en stjerne

Alexandra Daddario fik sin skuespillerdebut i sæbeoperaen All My Children, hvor hun spillede Lauri Lewis. Hendes store gennembrud kom dog først i 2010. Daddario fik rollen som Annabeth i Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief, som var baseret på ungdomsbogserien. Selvom franchisen sluttede efter kun to film, har Daddario været en stjerne lige siden.

Daddario har været med i adskillige storfilm, specielt dem, der involverer Dwayne 'The Rock' JohnsonHun spillede Johnsons datter i San Andreas og sluttede sig senere til ham og Zac Efron i Baywatch. Daddario har også været med i mange populære tv-shows, herunder American Horror Story, Parenthood og Why Woman Kill.

2 Sydney Sweeney er nomineret til to Emmys

Sydney Sweeney har t alt om Hollywood, siden hun blev castet i HBO's Euphoria. Hendes breakout-rolle kom faktisk et år før Euphoria, da fans så hende som Eden Spencer i The Handmaid's Tale. Hun spillede også Snake i filmen Once Upon a Time… In Hollywood.

Sweeneys rolle i Euphoria har været en fanfavorit siden begyndelsen. Hun spiller Cassie Howard, og fans på sociale medier relaterede virkelig til hendes karakters maniske hudplejerutine i sæson 2. Sweeny er blevet nomineret til to Emmys i år for sine roller i Euphoria og The White Lotus.

1 Connie Britton medvirkede i Nashville

I årenes løb har Connie Britton været hovedrollen i adskillige tv-shows. I tv-showet Friday Night Lights spillede Britton hovedrollen som Tami Taylor. Hun spillede også Vivian i den første sæson af American Horror Story, og vendte tilbage i 2018 for at gentage rollen i et afsnit. Hun ledede rollebesætningen i Dirty John som Debra Newell og sluttede sig for nylig til rollelisten i 9-1-1 som Abby Clark. Britton havde en vigtig rolle i den Oscar-vindende film Promising Young Women som Dean Walker.

Fra 2012 til 2018 medvirkede Connie Britton i hitshowet Nashville. Hun spillede Rayna Jaymes, en countrysangerinde, der kæmper med aldring og mistede berømmelse til kommende kunstnere. Britton sang faktisk selv til showet, ligesom de fleste af de medvirkende gjorde.

Anbefalede: